Gemiddelde gebruikersscore
De MSI Z270 Gaming Pro Carbon laat een verrassende indruk achter. Het biedt een goede basis qua uiterlijk, veel features en een verrassend goede overklok potentie. Voor de prijs van circa 185 euro maakt de MSI Z270 Gaming Pro Carbon het Z270 platform een stuk interessanter.
MSI heeft met de Z270 variant van hun (al keurige) Gaming-Pro-Carbon bordje een aantal goede stappen gezet: alle LEDs nu RGB, nog een wat dikkere look, en alle fan headers zijn nu tevens PWM; een goede basis is nu een uitstekende en feature-compleet totaalpakket geworden voor vrijwel elke Z270 build.
dit moederbord is geweldig in alle opzichten mooi en robuust gebouwd met zeer mooie chrome en carbon accenten, ook een sterke overclocker
Perfect moederboard voor het geld.
Zonder de LED strips nog steeds een erg mooi bord. Versterkte PCI-e en RAM slots.
Ook met hun M2 shield zorgen ze voor extra koeling. Niet kunnen testen helaas. Overclocking ging naar 5.0 GhZ (7700k).
LEES UITGEBREIDE REVIEW!!!!!
een zeer goed product
Geweldig Moederbord! De MSI Z270 is niet al te groot (Van wat ik gewend ben) Maar heeft echt alles in huis! alles presteert prima en het is zeker 1 van de fijnste moederborden die ik heb kunnen proberen/Gebruiken!
Mooi moederbord ( al is dit natuurlijk smaak, en dat kan verschillen) goed uitgerust qua extra's, voelt solide aan.
Vind het nog altijd jammer dat zo weinig moederbord fabrikanten een adapter mee leveren voor het aansluiten van die kleine klote kabels vanaf je behuizing op het moederbord.
Prachtige mobo met enorm veel features!
Goeie prijs kwaliteit verhouding. Bord ziet er mooi uit met zeer veel mogelijkheden.
Uitstekend
Mooi strak zwart moederbord, koelplaatje voor M.2 slot en fancy led verlichting. Hoewel de software voor LED nog een beetje buggy is, werkt alles super. zeker in een case met een glazen zijkant is het eyecandy!
Moederbord voor de Z270 chipset. Veel aansluit mogelijkheden en voldoende suppert voor randapparatuur. De bios werkt erg makkelijk en is voorzien van snelle manier om een OC te draaien. Mistaat zeker niet in een game pc met de RGB leds.
great motherboard alot of features and works with my build
Ik zocht een moederbord dat de Intel 7 series aan kon en minstens 2 usb3.0 interne slots had met M.2 ondersteuning (welke heeft dat niet tegenwoordig?).
RGB is aan mij niet besteed met mijn gesloten case.
Super moederbord. Ik gebruik hem voor zowel high quality gaming als programeren. Helemaal geen problemen mee gehad sinds ik hem heb en ziet er super goed uit!.
Niets op aan te merken, goede prijs. serieuze upgrade t.o.v. men vorig moederbord dat 9 jaar oud is
Het is subjectief, maar ik vind de zwarte kleur en afwerking erg mooi en goed gelukt. MSI levert meerdere extra's, waaronder een SLI-brug, M.2 SSD koelplaatje, enz. Erg compleet moederbord!