Omdat ik al jaren een goedkoop 3 euro matje had ben ik opzoek gegaan naar een echt goede muismat. Ik was op een LAN Party waar bij een klein verkooppunt erg veel muismatten verkocht werden. Ik heb daar een aantal matten geprobeerd en toen de Steelpad 4D gekocht.
In de verpakking zit de muismat + een anti-slip mat voor er onder en wat teflon tape. De slipmat zorgt er voor dat de muismat altijd perfect blijft liggen wat natuurlijk erg fijn is. In het begin had ik geen teflon tape onder de muis zitten wat niet zo'n goed idee was. Ik heb pas na een maand of 2 het teflon tape onder de muis gedaan wat enorm veel beter werkt dan zonder. Helaas was door het gebruik zonder dat tape de muismat wel wat beschadigt. Er zitten hele kleine puntjes op de mat en die waren voor een gedeelte verdwenen.
De Steelpad heeft 2 verschillende kanten, 1 kant is glad voor muizen met bal en de andere kant heeft kleine puntjes voor optische of laser muizen.
De steelpad icm het teflon tape onder de muis is echt een enorme verbetering tegen over mijn oude muismat. De muis gaat super vloeiend over de mat en werkt heel erg precies. Omdat ik nogal veel game zorgen die 2 dingen er voor dat ik veel beter kills kan maken dan met de oude muismat. Het spel dat...
nadat ik jaren zonder muismat heb gegamed dacht ik dat het mischien na mijn aankoop van een mx518 toch wel eens tijd werd voor een muismas omdat mijn bureaublad nogal kaal werd op de plek waar de muis rondvliegt.
ik wilde iets wat dus was en niet wegschoof, zo kwam ik al gauw terecht bij de steelpad 4d.
deze geweldige muismat overtreft al mijn verwachtingen.
ineens veel meer controle over de bewegingen van de muis en met de bijgeleverde teflon skates lijkt het net of hij zweeft.
de muismat heeft 2 kanten, volegns fabricant is de gladde voor muizen met bal, en de ruwe kant voor optische muizen. bij mij werkten ze allebij maar ik vind de gladde kant toch iets te glad, dit is mijn mening.
ik heb er 17 euro voor betaalt wat opzich best...
Ik gebruik mijn Steelpad 4D nu alweer 2 jaar. Toen ik een tijdje Counter-Strike 1.6 speelde met mijn normale MousePad miste ik af en toe precisie en snelheid (natuurlijk kan dat ook aan mijn eigen kwaliteit liggen).
Toen heb ik de SteelPad 4D besteld. Een grote muismat, van een hardmateriaal. Eentje die dus niet doorbuigt.
De muismat heeft twee verschillende zijden met een ander oppervlak. Eerst had ik een optische muis van logitech (weet niet meer welke) en deze kon ik het beste gebruiken op de gladde kant. Daarna had ik de MX510 en ook deze was het meest geschikt voor de gladde kant. Mijn huidige muis is de MX1000 en deze kan ik weer beter gebruiken op de ruwe kant. Mijn ervaring is dus dat elke muis wel te gebruiken is.
De vormgeving is goed. Niet helemaal perfect. Ik had hem liever helemaal recht gezien, maar het heeft een paar schuine randjes erin zitten. Niet storend, maar naar mijn mening ook niet 100% efficient.
De prijs is heel goed van deze muis. Er zit ook nog een anti-slipmatje bij die je onder je muismat kunt leggen zodat je Steelpad niet wegglijd als je bijvoorbeeld een glad bureau hebt.
Mijn conclusie is:
Een hele mooie mousepad, niet duur en heel functioneel.