Klein, simpel en stabiel. Werkte helaas niet lekker met VPN verbinding voor thuiswerken.
Eindelijk weer ongestoord draadloos internet!!
Na maanden iedere keer uitval (soms tot 10 keer per uur) het probleem opgelost met een goedkoop en klein dingetje, helemaal gelukkig!
Terug gestuurd naar de leverancier. Ik kreeg mijn exemplaar niet werkend op een Win10/64 met Ryzen architectuur.
Deze USB wifi-adapter is mooi klein van formaat en haalt bijna net zo hoge snelheden als het bekabelde internet (van dichtbij in ieder geval, heb niet van verder af getest).
Gekocht omdat de ingebouwde wifi-adapter van mijn pc kapot ging. Het installeren van de bijgeleverde software wordt zeer aangeraden.
Kleine compacte en snelle draadloze AC adapter. Drivers in Windows 10 worden snel ingeladen en snelheid ligt een stuk hoger dan ingebouwde draadloze modules. Werkt goed met diverse routers.
verbond eerst niet met de wifi. na de drivers gedownload te hebben verbond hij heel even en dacht ik dat het goed was. na 5 minuten viel de verbinding weg. kreeg geen verbinding meer, ook niet met andere ap's. terug gebracht en geld terug gevraagd.