Tweakers
Tweakers

De GoPro Hero 5 Black is nu standaard waterdicht zonder onderwaterbehuizing, maar wie wil duiken moet deze er nu wel los bijkopen. Hij is rijk uitgerust met 4k video, 1080p met 120fps en 720p met 240fps en laat zich ook bedienen via spraak. Een 4k 60fps modus ontbreekt. De beeldkwaliteit is goed, maar niet zo goed als die van de Sony X3000R. Lees verder »
Op papier leek de Hero5 Black op alle punten de ideale opvolger voor m'n Hero4 Silver. Beeldstabilisatie, touchscreen, waterdicht zonder case en een wisselbare lenskap. Helaas viel het in de praktijk een beetje tegen, met name het geluid was matig, heb de Hero5 na een paar dagen weer teruggebracht.
Ik was al tevreden met mij GoPro Hero 3+ Black maar ik miste wat, een stabilisatie en GPS. Vooral de Sony, Garmin en TomTom hadden dat gene wat ik miste maar de GoPro is redelijk compact en licht.
Heel leuk cameraatje met uitstekende kwaliteit
zeer goede en stevige camera aangekocht met extra batterij om op vakantie te gaan .
wel jammer van de dure acesoires
Mooie actioncamera. Ligt lekker in de hand en voelt solide aan. Handige app waarop je de Gopro kunt aansluiten.
Aangekocht bij FOKA die een goede aanbieding hadden; Gopro met gratis batterij en chest punt, ideaal pakket voor de MTB-er (en dat is ook waar ik de camera inmiddels met veel plezier voor gebruik!)
De Hero 5 gekregen na RMA van mijn hero 4 black.
Prima camera, wel aan de dure kant.
Goed product
Deze GoPro heeft alle goede eigenschappen van de vorige modellen én nu toegevoegd: waterdichtheid en screen. Klein, multi inzetbaar en kwaliteitsproduct; het extra geld waard tov andere actiecamera's