Prima scherm voor gaming, duidelijk beeld en mooie kleurweergave.
hallo,
ik heb dit scherm nu ongeveer een half jaartje
vond het in het begin eigelijk te veel geld voor het scherm want wou er zelf graag 2 hebben maar ben toch maar voor 1x de BenQ RL2455HM Zwart gegaan
achteraf heb ik er totaal geen spijt van gehad.
de 24 ich is ook Perfect voor het kijken van films wat ik zelf best veel doe en daarnaast gaming op een supermooie manier.
zou nu niet meer zonder dat scherm kunnen en ben van plan binnenkort een 2de er bij tebestellen
ik kan het echt elke beetje gamer en mensen die graag film op goede kwaliteit kijken het scherm zeker aanraden het is mischien wat veel geld maar dat is het op het einde helemaal waard.
daarnaast heef een vriend van mij hem ook gelijk besteld nadat hij 1x BF 4 heeft...
een inmiddels oude monitor, prima ding maar ik raad nu erg aan om een nieuwe monitor te kopen.
Het kijkt erg fijn.
Al het switchen tussen modus is wat traag als je pc en console op hetzelfde scherm hebt. Overigens is de voet die ontworpen om controller erop leggen erg fijn.
Voor deze prijs zou ik vandaag de dag wel een Iiyama G-Master Black Hawk G2530HSU-B1 kopen
Als je je PC gebruikt om op te gamen is deze monitor zeer geschikt, door de lage reactiesnelheid. Je zal wel een beetje moeten spelen met de instellingen om het beste beeld te krijgen, maar dat is niet moeilijk. Een goede monitor voor een goede prijs!
Goede monitor! Ik gebruik deze al een aantal jaren en erg tevreden met de monitor. Ik ben op zoek naar een 2e exemplaar van deze monitor omdat hij erg goed is.
goede monitor voor weinig geld alleen er is maar 60 Hz en geen 75
Goed product voor deze prijs. Nog niet echt getest qua gaming performance maar daar vertrouw ik op. Topproduct!
Onlangs dit scherm gekocht via Coolblue. Een dag later gelijk nog één erbij gekocht, wat een mooi ding! Voor 170 euro is hij het echt dik waard. Alles is prima bij te stellen, alleen mis je (bij nieuwe videokaarten) wel de Display ingang.
Wat een verbetering t.o.v. mijn "oude" Dell Monitor en voor een Game Monitor een goede prijs/kwaliteit verhouding. GTA-V en Counter Strike gaan nu een stuk soepeler. Het scherm werkte direct met de meegeleverde DVI-D Kabel. Jammer dat er speakers op zitten want die zijn niet goed genoeg.
Goed scherm, ik verwachtte minder voor de prijs maar het is het zeker waard. Genoeg aansluitingen, ruimte en helder genoeg. Enige minpunt dat ik kan verzinnen is de grote voet, maar eigenlijk zit deze niet in de weg, want hier kan je je controllers opleggen.
Super monitor niet te duur en geweldig beeld, al heb ik zelf de instellingen een beetje aangepast. Ik heb zelf 3 van de 6 knoppen gewijzigd zodat ze precies doen wat ik wil (Input/Volume/Picture mode) een super monitor speakers klinken ook goed. Er zit een DVI en VGA kabel meegeleverd.
Prima product, heb hem nu een jaar als primair beeldscherm en nog steeds tevreden.
Zeer goed scherm, zeker voor zijn prijs. Ik ben zeer tevreden over de beeldkwaliteit. De knoppen aan de zijkant zijn minder handig om instellingen aan te passen. De mogelijkheid om de positie van het scherm te veranderen ontbreekt.
ja eigenlijk vindk m wel goed. lekka monitortje om op te gamen. maar hijs nie helemaal geweldig hoor ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Superfijn scherm! Lekker helder, erg goed voor gamen!
Alleen staat hij een beetje wankel...
Prima scherm voor het geld! 2 weken geleden gehaald en hij doet alles wat ik wil, zeer helder beeld, ziet er strak uit en het beeld menu is zeer geadvanceerd en makkelijk te gebruiken, zeker een aanrader!
Redelijk goedkope monitor met een hele lage reactietijd en daardoor ideaal voor First-Person Shooters als Call of Duty en Battlefield.
Prima monitor voor een leuke prijs, ideaal om MOBA's mee te spelen! Andere games zijn trouwens ook fijn.
Tot zo ver top scherm! Instellen is even wat werk maar ik heb hem nu 2 dagen en ben zeer tevreden met de kwaliteit die je krijgt voor deze prijs