Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Prijs
Specificaties 24" • 1920x1080 (Full HD) • 60Hz • TN • 1ms - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
13
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
0
RemcoB055 19 juni 2018 Product gekocht

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Prima scherm voor gaming, duidelijk beeld en mooie kleurweergave.

Pluspunten

  • Helder en duidelijk beeld (Full HD)
  • Kleurweergave erg goed

Minpunten

  • Niet in hoogte verstelbaar

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Pixeldefecten Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3

0
livai111 26 februari 2014

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Pluspunten

  • superscherp
  • redelijk licht kwa gewicht
  • gewoon goed scherm

Minpunten

  • vanuit een hoek een donkere vlaag
  • vangt redelijk veel stof

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Ghosting Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Featureset Score: 5

Chrisuu01 10 januari 2019 Product gekocht

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Het kijkt erg fijn. Al het switchen tussen modus is wat traag als je pc en console op hetzelfde scherm hebt. Overigens is de voet die ontworpen om controller erop leggen erg fijn. Voor deze prijs zou ik vandaag de dag wel een Iiyama G-Master Black Hawk G2530HSU-B1 kopen

Pluspunten

  • Fijn voor de ogen
  • Staat stevig
  • Scherpte!

Minpunten

  • 60Hz heel veel screentearing!
  • Speakers hadden ze weg mogen laten
  • 0 verstelbaarheid
  • Prijs tegenover Ilyima
  • Geen display port

Eindoordeel

Score: 4
r0bino10 23 november 2017 Product gekocht

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Als je je PC gebruikt om op te gamen is deze monitor zeer geschikt, door de lage reactiesnelheid. Je zal wel een beetje moeten spelen met de instellingen om het beste beeld te krijgen, maar dat is niet moeilijk. Een goede monitor voor een goede prijs!

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • snelle reactietijd
  • goed design
  • makkelijk in elkaar te zetten

Minpunten

  • geen snelswitch tussen hdmi 1 en 2
  • voorgeprogrammeerde instellingen minder
  • bedieningsknoppen aan de zijkant zijn wennen

Eindoordeel

Score: 4
EnricoJoshua 25 september 2017 Product gekocht

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Goede monitor! Ik gebruik deze al een aantal jaren en erg tevreden met de monitor. Ik ben op zoek naar een 2e exemplaar van deze monitor omdat hij erg goed is.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Snel
  • Helder
  • Makkelijk te gebruiken

Minpunten

  • Niet in hoogte verstelbaar

Eindoordeel

Score: 4
milannmai 30 mei 2017

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

goede monitor voor weinig geld alleen er is maar 60 Hz en geen 75

Pluspunten

  • kleuren
  • prijs

Minpunten

  • 60Hz

Eindoordeel

Score: 4
Sander.vanerp 21 februari 2017

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Goed product voor deze prijs. Nog niet echt getest qua gaming performance maar daar vertrouw ik op. Topproduct!

Pluspunten

  • Goed prijs/kwaliteit
  • Programmeerbare knoppen
  • Auto HDMI-switch
  • Fijn voor de ogen

Minpunten

  • Niet in hoogte verstelbaar (voor aankoop bekend)

Eindoordeel

Score: 5
yourischuur 12 oktober 2016

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Onlangs dit scherm gekocht via Coolblue. Een dag later gelijk nog één erbij gekocht, wat een mooi ding! Voor 170 euro is hij het echt dik waard. Alles is prima bij te stellen, alleen mis je (bij nieuwe videokaarten) wel de Display ingang.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • HDMI/VGA/DVI
  • Stabiel

Minpunten

  • Geen display ingang
  • Wanneer computer uit is, blijft het scherm nog zo'n 40 seconden aan

Eindoordeel

Score: 4
BerArtVD 11 juli 2016

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Wat een verbetering t.o.v. mijn "oude" Dell Monitor en voor een Game Monitor een goede prijs/kwaliteit verhouding. GTA-V en Counter Strike gaan nu een stuk soepeler. Het scherm werkte direct met de meegeleverde DVI-D Kabel. Jammer dat er speakers op zitten want die zijn niet goed genoeg.

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit
  • Responstijd van 1ms
  • Flicker-free Technology
  • Black eQualizer
  • Inclusief DVI-D Kabel
  • Smart Scaling
  • Kensington Lock
  • HDMI x 2

Minpunten

  • Speakers

Eindoordeel

Score: 5
RoyRolls 14 februari 2016

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Goed scherm, ik verwachtte minder voor de prijs maar het is het zeker waard. Genoeg aansluitingen, ruimte en helder genoeg. Enige minpunt dat ik kan verzinnen is de grote voet, maar eigenlijk zit deze niet in de weg, want hier kan je je controllers opleggen.

Pluspunten

  • Full HD (1080P)
  • Genoeg aansluitingen (HDMI, VGA en DVI)
  • Controller op voetsteun leggen
  • Prijs / kwaliteit
  • Helder
  • LED

Minpunten

  • De grote voetsteun (Zie mijn pluspunt ervover)

Eindoordeel

Score: 4
leons95 3 februari 2016

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Super monitor niet te duur en geweldig beeld, al heb ik zelf de instellingen een beetje aangepast. Ik heb zelf 3 van de 6 knoppen gewijzigd zodat ze precies doen wat ik wil (Input/Volume/Picture mode) een super monitor speakers klinken ook goed. Er zit een DVI en VGA kabel meegeleverd.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • genoeg poorten
  • mooi beeld

Minpunten

  • Slechte beeld calibrate out of the box

Eindoordeel

Score: 4
Rightyy 7 januari 2016

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Prima product, heb hem nu een jaar als primair beeldscherm en nog steeds tevreden.

Pluspunten

  • 1ms reactie tijd, perfect voor Counterstrike
  • Er zitten speakers in, toch een leuke extra. (Niet top kwaliteit.)
  • 1920x1080p is en blijft een goede resolutie voor de meeste games.
  • Black Equalizer en andere opties die leuk zijn om uit te proberen.

Minpunten

  • Speakers hebben amper bass.
  • Knoppen aan de zijkant niet ideaal.

Eindoordeel

Score: 4
Leylander 21 december 2015

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Zeer goed scherm, zeker voor zijn prijs. Ik ben zeer tevreden over de beeldkwaliteit. De knoppen aan de zijkant zijn minder handig om instellingen aan te passen. De mogelijkheid om de positie van het scherm te veranderen ontbreekt.

Pluspunten

  • Mooie beeldkwaliteit
  • Kader onopvallend

Minpunten

  • enkel mogelijk om scherm te kantelen. Geen hoogte instellen of draaien
  • Knoppen aan de zijkant zijn niet zo handig

Eindoordeel

Score: 4
hellboy2109 8 november 2015

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

ja eigenlijk vindk m wel goed. lekka monitortje om op te gamen. maar hijs nie helemaal geweldig hoor ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pluspunten

  • ziet r mooi uit
  • lekker veel inputs
  • mooi mat zwart en nie da lelijke glimmende
  • ziet wel een bietje rood op
  • sterk
  • ja als e er recht naar kijk ziet de kleure er mooi uit
  • verpakking zieter koel uit
  • hdmi kan derin

Minpunten

  • te weinig rood
  • soms voelt ie een bietje breekzaam
  • Kappa
  • kleuren = vaag van zijkant
  • kan nie helemaal draaien
  • tis jammer genoeg een benQ
  • zit geen webcam ingebouwd
  • geen dvi

Eindoordeel

Score: 4
therazo 13 oktober 2015

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Superfijn scherm! Lekker helder, erg goed voor gamen! Alleen staat hij een beetje wankel...

Pluspunten

  • Helder
  • Veel opties in het menu
  • 1ms response time

Minpunten

  • Prijs (in vergeleken met andere hd panelen)
  • Menu is onhandig, zeker met knopjes aan de zijkant
  • Staat niet super stevig
  • Staat raar schuin naar voren
  • Opstarten duurt best wel lang (zelfs een oude samsung syncmaster uit 2007 doet het veel sneller)

Eindoordeel

Score: 4
luukjuh93 6 mei 2015

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Prima scherm voor het geld! 2 weken geleden gehaald en hij doet alles wat ik wil, zeer helder beeld, ziet er strak uit en het beeld menu is zeer geadvanceerd en makkelijk te gebruiken, zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • 1ms(GTG)
  • uitgebreid menu met vele opties.
  • meerdere scherm profielen.

Minpunten

  • knoppen aan zijkant ben ik niet zon fan van.

Eindoordeel

Score: 5
TommyOW 4 januari 2015

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Redelijk goedkope monitor met een hele lage reactietijd en daardoor ideaal voor First-Person Shooters als Call of Duty en Battlefield.

Pluspunten

  • Reactietijd van 1ms; ideaal voor FPS games
  • Redelijk mooi design (mat zwart)
  • Overzichtelijk menu voor instellingen
  • 2 HDMI-poorten
  • Prima monitor voor normaal computergebruik

Minpunten

  • TN-paneel, dus kleurweergave niet geweldig
  • Ingebouwde speakers zijn dramatisch, dus sluit je eigen boxen aan
  • FIFA voor de PS3 ziet er dramatisch uit op deze monitor (weet niet waarom)

Eindoordeel

Score: 4
BlackJezz 24 november 2014

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Prima monitor voor een leuke prijs, ideaal om MOBA's mee te spelen! Andere games zijn trouwens ook fijn.

Pluspunten

  • Matte afwerking
  • 1ms
  • 2 HDMI poorten
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Goede natuurlijke kleurweergave
  • Zeer goede beeldkwaliteit

Minpunten

  • Menu beetje omslachtig
  • Standaard voelt een beetje wankel aan

Eindoordeel

Score: 5
quintoo 29 september 2014

BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart

Tot zo ver top scherm! Instellen is even wat werk maar ik heb hem nu 2 dagen en ben zeer tevreden met de kwaliteit die je krijgt voor deze prijs

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Goed beeld
  • Mooi design

Minpunten

  • Instellen vergt wat zoekwerk

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een BenQ Zowie RL2455 Grijs, Rood, Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



OnePlus 7 Microsoft Xbox One S All-Digital Edition LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True