Een korte review van een kortstondig bezit van deze GPU. Ik heb deze kaart namelijk geretourneerd.
Let op: ALLE ACX 3.0 koelers krijgen de thermal pads uitgereikt. Dit onderstreept dat ook EVGA de schade wil beperken. Maw je kunt niet zonder wil je er lang plezier van hebben.
Na tweeënhalf jaar nog steeds een geweldige videokaart!
Alle games zijn op maximale settings uitstekend speelbaar op 1080p 60 Hz.
Overkill toen ik hem kocht, maar wel slimme investering gebleken voor een goede gaming experience over meerdere jaren.
Ik raad deze videokaart zeker aan! Heb de videokaart nu een paar dagen en ben nu al zeer tevreden! Ik heb inmiddels al de nieuwe versie MET de thermal pads en de temperaturen zijn nooit boven de 60 graden geweest tijdens gamen. Al met al een zeer goede videokaart!
Goeie kwaliteit kaart stabiel out of the box, RGB verlichting niet zo vel.
Temperatuur nooit boven de 70 graden gezien.
Nadat mijn "oude" GTX 780 last kreeg van artifacts werd het tijd voor een nieuwe videokaart :)
De 1070 van EVGA sprak mij het meeste aan vanwege hun uitstekende klantenservice en het design zag er ook niet verkeerd uit.
Een top kaart, super stil. Na veel uitzoeken toch voor de EVGA FTW gegaan, ook voor hun goed bekende customer service.
Zeer snelle kaart, draait nieuwste games makkelijk uiteraard.
Mijn exemplaar had nogal last van coil whine.
Dit is voor mij geval de beste 1070 die ik iedereen zal aanraden. Rond 30 graden zijn de fans gewoon uit. het is een super stille 1070. Vele malen beter dan de Founders Edition.
Top kaart, ongelofelijk stil. Bijzonder om vrijwel geruisloos te kunnen gamen.
De FTW editie beschikt over een hogere base clock, extra stroom phases en 8-pins connector en een performance bios. Deze bios heeft een minimum fan snelheid van 12% en laat het maximale power target toenemen van 112% naar 122%.
DE grote aanrader van alle GTX1070 kaarten.
Na lang vergelijken met diverse Gtx 1070 modellen, uiteindelijk toch voor de evga FTW versie gekozen. De prijs en goede reviews gaven de doorslag.
De kaart is snel, zeer stil, heeft een goede bouwkwaliteit en ziet er indrukwekkend uit. Mijn exemplaar heeft geen last van coil whine.
Aanrader!
Geweldige kaart! Heerlijk stil hoor de fans pas bij 70% (komt ie nooit) en snel. Booste bij mij tot 2010 Mhz zonder handmatige OC. Heb temperatuur nog nooit boven de 70 gezien. Toch 1 van de betere GTX 1000 serie kaarten.
Uitstekende variant van de GTX 1070 voor een mooie prijs! Ik had geen last van Coil Whine.
Prima 1070 kaart. Fraai vormgegeven, mooie RGB verlichting. Wel last van coil whine op mijn exemplaar.
Erg vlotte kaart, qua prestaties vergelijkbaar met een 980ti. Erg prijzig bij introductie, maar voor mijn gebruikssituatie de beste keuze. Kwalitatief een topproduct, extreem goede koeler en prachtig design (subjectief). Twee 8pins voeding geven genoeg ruimte voor overclocking. Stil onder de 50+- graden, fans spinnen alleen onder load.