Tweakers
Tweakers
Jarenlang golden de Batman Arkham-games als duidelijke overwinnaars in het superheldengamegenre, maar nu is er een nieuwe held die de troon overneemt. Marvel's Spider-Man gooit hoge ogen dankzij een goed verhaal en heerlijke sfeer, maar vooral ook dankzij de soepele gameplay. Zowel het webslingeren door New York als de gevechten, waarbij de speler doorlopend nieuwe trucs aan zijn arsenaal toevoegt, zijn van hoog niveau. Comicliefhebbers worden verwend door meer referenties en knipogen naar andere bekende figuren dan we hebben kunnen tellen. Met Spider-Man voegt Sony opnieuw een exclusieve titel voor de PlayStation 4 aan zijn line-up toe die het predicaat 'must-have' verdient. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Wat een fantastische game is dit zeg! Het speelt heerlijk soepel, de combat is erg leuk, characters zijn leuk en het ziet er allemaal prachtig uit. Absoluut een aanrader.
Misschien wel het beste singleplayer spel dat ik heb gespeeld. Prachtig verhaal, geweldig combat systeem en het slingeren door New York maakt dit spel zo geweldig. Daar komt ook nog erg goeie muziek bij. De graphics en het oog voor detail zijn ook next-level.
In mijn ogen een must-play.
Goede gameplay, leuk verhaal. challenges zijn soms een echte uitdaging om de hoogste score te behalen.
puzzels absurd makkelijk en weinig variatie in hideouts
Vanaf het begin gelijk een verbluffend spel. Ik heb er nu 4 uur playtimenin zitten met afwisseling tussen main en side story.
Het combat systeem is heel erg vermakelijk en er is veel rukmte voor fantasie. Ook de gadgets en het gebruik van omgeving en stealth is heel tof!
Erg goede graphics en vermakelijke gameplay. Besturing is wennen maar na een aantal uur spelen zeer goed te doen. Voldoende variaties in hoofd- en zijmissies maar soms wat herhaling in de kleine extra opdrachtjes. Wel zijn er voldoende verschillende opdrachten om uit te kiezen.
Mooie game, je webslingend door New York voortbewegen is erg leuk! Maar de besturing is soms uitermate frustrerend.
Geweldige game. Beste spiderman game ooit. Besturing wel even wennen
Grafisch ziet het er allemaal goed uit.
Echter de gameplay vond ik een beetje tegenvallen.
Rond slingeren door de stad is wel leuk in het begin maar bij mij ging het al snel vervelen.
Het feit dat er al gelijk 3 DLC's klaarstaan voor dit spel zegt ook boekdelen.