Tweakers
Tweakers
Acers Chromebook 14 kenmerkt zich door een metalen behuizing, die stevig aanvoelt, en een full-hd-scherm. Dat scherm heeft een matte afwerking, goede kijkhoeken en een hoog contrast. De maximale helderheid valt helaas wat tegen, net als het typcomfort. Een andere misser vinden we het ontbreken van een sd-kaartlezer. De accuduur is wel lekker lang en bedraagt negen uur tijdens browsen en zeven en een half uur bij het kijken van video's. Lees verder »
Mooi vormgegeven, stevige en snelle Chromebook met een ongeëvenaarde prijs-prestatieverhouding. Vrijwel alles klopt aan dit apparaat. Ik kreeg veel meer dan waarop ik hoopte: Macbook-luxe voor een schijntje(!), goede trackpad, goed beeldscherm, goed werkende bluetooth- en WIFI-zenders en een enorm lange accuduur.
Na 3 dagen is het oordeel: Voor het geld uitstekend. Ik had graag wat meer uitgegeven om de minpunten weg te werken.
Voor € 369,- is deze laptop een geweldige browse ervaring en voelt de laptop zeer premium aan. De veiligheid van ChromeOS spreekt mij aan, maar tegelijkertijd mis ik ondersteuning voor software ontwikkeling.
Matige laptop. De plug aan het einde vd oplaadkabel past niet perfect in de laad-ingang. Lichtjes en tekentjes betreffende opladen en hoofdtelefoon onduidelijk aangebracht. Zeer beperkte opslagruimte, maar dat is bij elke Chromebook het geval
mijn Acer Chromebook gekocht bij coolbleu. Geen kleur bij YouTube, video’s en foto’s.
Contact met Acer helpdesk gehad. Zonder resultaat, terwijl Coolbleu mijn klachten wel serieus nam en de Acer Chromebook omruilde.
Ik wil niets meer verder met Acer te maken hebben. Geen enkel respect voor de klant.
Heerlijk snelle laptop voor dagelijks gebruik. Batterij gaat lang mee, behuizing is stevig. Wie zware spellen wil spelen geeft gewoon meer geld uit voor een echte laptop.
Stevige en snelle Chromebook met een goede prijs-prestatieverhouding. Vrijwel alles klopt aan dit apparaat. Goed beeldscherm, en een enorm lange accuduur.
Zeer fijne Chromebook .
Stevige en solide bouw !
Redelijk snel goede scherm en goed geluid.
Vooral gebruik van android apps maakt het stukke leuker om te werken met chrome os .
Hele nette laptop voor een zeer schappelijke prijs.
Ik heb mijn NAS van Synology gekoppeld, opslag en backup dus zelf ipv kosten bij Google. Dat was wel even zoeken: op je NAS via Configuratiescherm/Externe service/SMB/Geavanceerd het Maximum SMB protocol verhogen naar 3. Pas dan verbindingen mounten mogelijk via installatie app.
De Chromebook 14 van Acer is inmiddels mijn daily driver geworden. Ik gebruik hem voor al mijn web activiteiten (Facebook, Youtube, websites etc) en die taken voert hij perfect uit! Android apps werken nog niet vlekkeloos maar daar is deze Chromebook (door het ontbreken van touchscreen) ook niet ideaal voor.
Mooie Chrombook met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Niet perfect, vooral het ontbreken van een SD-kaart reader is een nadeel.
Mooie goedkope, maar tot vebazing best wel snelle laptop. Perfect voor op school of studie.
Een goeie mooie chromebook voor een vrij lage prijs. Ben je op zoek naar een laptop voornamelijk voor het browse werk en de school projecten dan kan dit nog wel eens een goeie laptop voor je zijn.
Uiteraard ChromeOS dus het meeste gebeurd in de cloud en op de browser.
Geweldige chromebook. Werkt top en ziet er mooi en netjes uit.
Het full HD scherm is zeker ook een pluspunt. Ziet er geweldig uit.
Ik zou dit product zeker aanraden.
Dankzij de aluminium bouw voelt deze Chromebook luxe aan voor een zeer schappelijke prijs. Het FullHD IPS paneel is een groot pluspunt. De travel van de toetsen had wel wat groter mogen zijn.