Het geluid is uitstekend voor deze kleine prijs. Het ziet er erg mooi uit, met de 3 speakers als soundbar onder je televisie. De achterspeakers zijn erg goed van kwaliteit en de subwoofer (bass) is goed. De 5.1 audio doet het perfect!
Makkelijk, goed geluid en een zacht prijsje. Sony weet wat design is, en heeft de installatie zo gemaakt dat je binnen 10 minuten geniet van je speakers.
ARC naar de TV, BT voor je telefoon, een kind kan de was doen.
Een goed systeem met goed geluid.
Tweedehands overgenomen en blijft ondanks zijn ouderdom zeer goed voor de prijs. Zeker wanneer je ingebouwde TV audio slecht is, is dit een heel mooi instapmodel met een aanzienlijke upgrade.
Ik heb deze vorige week gekocht in Krëfel en vandaag terug binnengebracht. De ventilator van de sub is storend. De achterspeakers zijn zeer stil. Bluetooth blokkeert om de haverklap en geeft een buzzer geluid die je enkel kan oplossen met een hard reset. Vind het geluid afgevlakt overkomen.
Super sexy systeem al zeg ik het zelf. Prachtig geluid. Heel zuiver. Maar waar is de bas?Die had van mij part harder gemogen. Hij is dan wel handmatig naar beneden in te stellen voor wie dat wil. Bluetooth new en systeem makkelijk te bedienen. Display licht dempen is pre.