Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

- Reviews

Prijs
Specificaties 29" @ 2560x1080 (IPS, 5ms) - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
8
Score: 4
5
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
Havermans 10 december 2016

LG 29UM58-P Zwart

Een prachtige monitor aan een scherpe prijs. Perfect voor elke zondaggamer, programmeur of filmliefhebber.

Pluspunten

  • Prijs
  • Realistische kleuren

Minpunten

  • Support voor 21:9
  • Hoogte niet aanpasbaar
  • Geen speakers ingebouwd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Ghosting Score: 3
Contrast & helderheid Score: 3
Kleurweergave Score: 4
Featureset Score: 5

jaspervv99 15 mei 2017

LG 29UM58-P Zwart

De LG 29UM58-P is een supermonitor voor een simpele gamer of student. Multitasken is geweldig omdat je op deze resolutie twee volledige tabbladen kunt openen naast elkaar. Verder kan de refresh rate en het aanbod van 2560x1080 games een drawback zijn.

Pluspunten

  • Mooie kleuren
  • Kijkhoek!
  • 2560x1080 is mooi voor veel games...
  • Relatief zeer goedkoop (215,- bij tijd van schrijven)
  • Handig voor schoolwerk/uni. Multitasken is nog nooit zo simpel geweest!
  • 29 inch, meer dan zat

Minpunten

  • ...mits ze het ondersteunen
  • 60Hz, voor gamen niet optimaal
  • Joystick als controller, al wen je hier snel aan
  • Glossy finish wordt snel vies
  • Geen Gsync

Eindoordeel

Score: 5
Anakin Solo 2 mei 2017

LG 29UM58-P Zwart

De LG29UM58 is een van de goedkopere 21:9 monitoren. Voor §200 is dit zeker een goede aankoop. Hij is geschikt voor foto/videobewerking en je kan er ook goed games op spelen. Met OnScreen Control kan je makkelijk multitasken en ook per applicatie andere kleurinstellingen kan instellen. Zeker een goede aankoop.

Pluspunten

  • Dunne randen
  • Full HD
  • OnScreen Control
  • Ultrawide
  • Dun
  • Prijs/kwaliteit
  • Kleurweergave
  • Kijkhoek

Minpunten

  • "glossy" behuizing (kan voordeel zijn)
  • 60hz
  • Support voor ultrawide
  • De randen op de afbeelding zijn niet zoals in de werkelijkheid.

Eindoordeel

Score: 4
flaskk 29 maart 2017

LG 29UM58-P Zwart

Bijzonder mooi scherm voor de prijs, ik kwam vanaf 2x 22" dus heb iets scherm ruimte moeten inleveren. Maar zou nooit meer terug willen. 29" is een "sweetspot"kwa formaat, kennis heeft een 25" en die is in 21:9 formaat aan de (te) kleine kant.

Pluspunten

  • IPS
  • Formaat
  • 21:9
  • Handig voor vm(s)

Minpunten

  • Wat minder connectiviteit
  • 60hz

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Ghosting Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Featureset Score: 4
sidioust 22 maart 2017

LG 29UM58-P Zwart

Dit scherm is lekker groot en helder en de 21:9 display ratio is perfect voor games, films en programma's zoals bijv. Photoshop. Dit scherm heeft eenmalig een defect gehad waarbij het scherm er dubbel uitzag. Na de oplossing voor alles (uit en aan zetten), heb ik dit nooit meer gehad.

Pluspunten

  • Ik zie veel meer op games
  • Films passen perfect
  • Veel extra werkruimte op bijvoorbeeld Photoshop
  • Hij zal niet vlug omvallen dankzij de flinke poot
  • Lekker groot
  • Geen knoppen zichtbaar op de voorkant

Minpunten

  • Niet in hoogte afstelbaar
  • De dunne lijn rond het scherm op de afbeelding is een leugen
  • Het scherm toonde zich dubbel, dit was wel eemalig en snel gefixt.

Eindoordeel

Score: 4
pompamosNewbie 1 maart 2017

LG 29UM58-P Zwart

erg tevreden zou nooit meer terug willen naar standaard formaat

Pluspunten

  • ondersteuning in games
  • fps verschil met 1060 uiterst klein
  • je raakt erg snel geŽngageerd in het spel

Minpunten

  • films en youtube bijna geen ondersteuning

Eindoordeel

Score: 5
zunjae 25 januari 2017

LG 29UM58-P Zwart

Mooie scherm, houd er wel rekening mee dat niet alle spellen 21:9 ondersteunen. Bovendien raad ik je het aan om minstens een gtx 1060 in bezit te hebben wil je genieten van max settings in de meeste spellen. Scherm is overclockable tot maximaal 75Hz

Pluspunten

  • IPS
  • 2560x1080
  • 21:9
  • 75Hz met OC
  • Fijne on-screen control

Minpunten

  • 60Hz
  • Stretched of black bars op 16:9 systemen
  • Geen speakers
  • Alleen HDMI
  • Standaard krast snel

Eindoordeel

Score: 4
RobercrandoNewbie 30 november 2016

LG 29UM58-P Zwart

Mooi beeldscherm, goede kleurkwaliteit. Stond eerst aangemerkt als FreeSync. Is helaas niet zo!

Pluspunten

  • Groot
  • Mooi beeld
  • Grote kijkhoek

Minpunten

  • Ondersteund geen FreeSync
  • Heeft alleen HDMI input
  • Hoogte niet verstelbaar

Eindoordeel

Score: 3
AkarusNewbie 26 november 2016

LG 29UM58-P Zwart

Prachtig monitor!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Mooi beeld

Minpunten

  • none

Eindoordeel

Score: 5
meneerrob 11 november 2016

LG 29UM58-P Zwart

Mijn eerste ultrawide, een erg mooi scherm tegen een scherpe prijs. Gamen op dit formaat geeft een extra dimensie. Multitasken is dankzij de meegeleverde software ook erg prettig en makkelijk werken.

Pluspunten

  • Prijs / kwaltieit
  • Mooie kleuren

Minpunten

  • Vingerafdruk gevoelig

Eindoordeel

Score: 5
RavenStone 1 november 2016

LG 29UM58-P Zwart

Mooie kleuren, super beeldscherm!. Voorheen beeldscherm met 2ms, deze is 5ms. Merk geen verschil. Ook prima voor gamen. Ik ben geen MLG pro, geen tournament gamer, just casual entertainment gamer. Ben jij dat ook en zoek je een mooie scherm voor weinig geld? Dan is deze prima.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Mooi design
  • Mooie kleuren
  • Wide-screen
  • Kan gemonteerd worden aan externe stand

Minpunten

  • Niet hoogte-verstelbaar

Eindoordeel

Score: 5
outlandos 14 oktober 2016

LG 29UM58-P Zwart

Voor de prijs (222 euro) een prachtige monitor. Ultra-wide is een fijn formaat voor zowel multi-tasken als voor gamen en films kijken. Het zwart had iets dieper gemogen, maar voor deze prijs kun je moeilijk meer verwachten. Kortom: voor deze prijs krijg je een geweldig beeld.

Pluspunten

  • Geweldige prijs-kwaliteit verhouding
  • Goede kleurweergave
  • Heerlijk formaat voor verschillende doeleinden

Minpunten

  • Glimmende afwerking
  • Gevoelig voor vingerafdrukken
  • Zwart had iets dieper gemogen

Eindoordeel

Score: 5
master1020 12 oktober 2016

LG 29UM58-P Zwart

Voldoet mijn verwachtingen. Rand niet zo dun zoals op de foto omdat het beeld eerder stopt. Dit is een goedkope alternatief voor gamers die Nvidia surround willen. Voor vragen over dit product kan je me een bericht sturen.

Pluspunten

  • Goed beeld.
  • Groot beeld.
  • Hoge kwaliteit.
  • Standby lamp uit te zetten.

Minpunten

  • Rand

Eindoordeel

Score: 5
arnewesstraNewbie 26 augustus 2016

LG 29UM58-P Zwart

geweldige monitor voor iedereen die ultra wide wil en op een budget zit! er zijn genoeg pixels om elke videospelspeler gelukkig te stellen.

Pluspunten

  • lage prijs
  • 29"

Minpunten

  • vingerafdruk gevoelig

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG 29UM58-P Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch Google Pixel XL 2 LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*