Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

- Reviews

Prijs
Specificaties 29" @ 2560x1080 (IPS, 5ms) - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
2
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
Havermans 10 december 2016

LG 29UM58-P Zwart

Een prachtige monitor aan een scherpe prijs. Perfect voor elke zondaggamer, programmeur of filmliefhebber.

Pluspunten

  • Prijs
  • Realistische kleuren

Minpunten

  • Support voor 21:9
  • Hoogte niet aanpasbaar
  • Geen speakers ingebouwd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Ghosting Score: 3
Contrast & helderheid Score: 3
Kleurweergave Score: 4
Featureset Score: 5

RobercrandoNewbie 30 november 2016

LG 29UM58-P Zwart

Mooi beeldscherm, goede kleurkwaliteit. Stond eerst aangemerkt als FreeSync. Is helaas niet zo!

Pluspunten

  • Groot
  • Mooi beeld
  • Grote kijkhoek

Minpunten

  • Ondersteund geen FreeSync
  • Heeft alleen HDMI input
  • Hoogte niet verstelbaar

Eindoordeel

Score: 3
AkarusNewbie 26 november 2016

LG 29UM58-P Zwart

Prachtig monitor!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Mooi beeld

Minpunten

  • none

Eindoordeel

Score: 5
meneerrob 11 november 2016

LG 29UM58-P Zwart

Mijn eerste ultrawide, een erg mooi scherm tegen een scherpe prijs. Gamen op dit formaat geeft een extra dimensie. Multitasken is dankzij de meegeleverde software ook erg prettig en makkelijk werken.

Pluspunten

  • Prijs / kwaltieit
  • Mooie kleuren

Minpunten

  • Vingerafdruk gevoelig

Eindoordeel

Score: 5
RavenStone 1 november 2016

LG 29UM58-P Zwart

Mooie kleuren, super beeldscherm!. Voorheen beeldscherm met 2ms, deze is 5ms. Merk geen verschil. Ook prima voor gamen. Ik ben geen MLG pro, geen tournament gamer, just casual entertainment gamer. Ben jij dat ook en zoek je een mooie scherm voor weinig geld? Dan is deze prima.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Mooi design
  • Mooie kleuren
  • Wide-screen
  • Kan gemonteerd worden aan externe stand

Minpunten

  • Niet hoogte-verstelbaar

Eindoordeel

Score: 5
outlandos 14 oktober 2016

LG 29UM58-P Zwart

Voor de prijs (222 euro) een prachtige monitor. Ultra-wide is een fijn formaat voor zowel multi-tasken als voor gamen en films kijken. Het zwart had iets dieper gemogen, maar voor deze prijs kun je moeilijk meer verwachten. Kortom: voor deze prijs krijg je een geweldig beeld.

Pluspunten

  • Geweldige prijs-kwaliteit verhouding
  • Goede kleurweergave
  • Heerlijk formaat voor verschillende doeleinden

Minpunten

  • Glimmende afwerking
  • Gevoelig voor vingerafdrukken
  • Zwart had iets dieper gemogen

Eindoordeel

Score: 5
master1020 12 oktober 2016

LG 29UM58-P Zwart

Voldoet mijn verwachtingen. Rand niet zo dun zoals op de foto omdat het beeld eerder stopt. Dit is een goedkope alternatief voor gamers die Nvidia surround willen. Voor vragen over dit product kan je me een bericht sturen.

Pluspunten

  • Goed beeld.
  • Groot beeld.
  • Hoge kwaliteit.
  • Standby lamp uit te zetten.

Minpunten

  • Rand

Eindoordeel

Score: 5
arnewesstraNewbie 26 augustus 2016

LG 29UM58-P Zwart

geweldige monitor voor iedereen die ultra wide wil en op een budget zit! er zijn genoeg pixels om elke videospelspeler gelukkig te stellen.

Pluspunten

  • lage prijs
  • 29"

Minpunten

  • vingerafdruk gevoelig

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG 29UM58-P Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch Google Pixel Sony PlayStation VR Samsung Galaxy S8 Apple iPhone 7 Dishonored 2 Google Android 7.x Watch_Dogs 2

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True