Prijs |
Specificaties | 450W (80 Plus Bronze) • semi-modulair - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
CX450M
De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Corsair CX450M. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.
Goede semi-modulaire voeding voor zijn prijs, met alleen maar zwarte kabels en daardoor prima te gebruiken in een behuizing met window. Prestaties zijn prima en vooral de spanningsregulatie is uitstekend. Kwaliteit is ook weinig op aan te merken, alleen de 12V condensators zouden nog iets beter kunnen.
Goede degelijke voeding en voor mijn gehoor erg stil. Ik ben op dat laatste best kritisch.
Helaas zijn de bijgeleverde kabels te karig.
Prima voeding die zijn werk goed doet voor weinig, maar als je een stille pc wilt zou ik deze voeding links laten liggen :)
Inmiddels bijna 2 jaar in gebruik. Werkt prima!. Helaas is deze voeding niet bepaald stil in vergelijkbaar met andere voedingen. En is helaas ook niet modulair maar dat kan ik voor deze prijs wel verwachten
Nu ongeveer 1.5 jaar in systeem, gepaard met een gtx1060 6gb en Ryzen 1600.
Nog geen problemen ondervonden.
De kleurrijke kabels bij de connector heb ik opgelost met wat elektriciteitstape
Prima voeding, echter haal deze niet als geluid je wat boeit
werkt zeer goed na behoren. geen op of aan merkingen. gebruik hem icm i7 4770k, gtx 1060 6G OCV, 24GB geheugen, 500gb ssd en een 3TB HDD.
zeer tevreden!!
Goede voeding. Als je de voeding in je systeem gebruikt hoor je hem wel maar na een tijdje verdwijnt dit. De voeding is semi-modulair en dit is zeer handig. Een goede voeding voor zijn prijs zeker aan te raden.
Goede kwaliteit en efficient genoeg. Bovendien ziet hij er goed uit.
Een mooie cvoeding omdat deze erg stil is. Maar vooral omdat deze semi modulair. Alleen is jammere dat er vier kabels meegeleverd worden: 1x sata aansluitingen, 1x molex aansluitingen en 2x pcie aansluitingen waardoor je als je een gemiddeld systeem bouwt toch alle kabels in je kast hebt liggen.
Dit is een prima voeding voor zijn prijs. Ik heb hem nu twee keer gekocht voor twee verschilende pc´s en hij voldoet precies zoals ik verwachtte. De voeding heeft verder een neutrale zwarte uitstraling en kabels. Na een uur intensief gebruik kan hij echter een ratelend geluid produceren.
Gewoon prima, mooi zwart (/wit), dus best neutraal. Nog geen problemen mee.
Edit: Niet de aller stilste PSU, als je je PC op je bureau hebt staan, zou ik zeker niet deze PSU nemen, dan zou ik voor een (evt. budget) be quiet! PSU gaan.
Meestal redelijk stil. Maar na een halfuurtje intensief gamen begint ie te ratelen totdat je hem weer een poos uit zet. Niet echt blij mee.
Goede prijs voor het pakket (semi-modulair, aardig wattage), helaas is de kwaliteit simpel gezegd bagger. Ontdekte al snel dat de fan niet stabiel is, en daardoor een vervelend ratelend geluid geeft. Mijn tip: voor €20 meer heb je een PSU die wel gewoon functioneert.
Na aanleiding van één van de BBG van tweakers, toch deze gekocht. Lekker makkelijk te installeren. Na een maand wel het apparaat defect maar via 4launch gewoon een nieuwe gekregen binnen 5 dagen en met de vraag of er nog meer kapot was (gelukkig niet).
Goede voeding, doet wat die moet doen.
Dit product maakt ongelovelijk veel geluid, op het begin is hij nog vrij stil, maar na een uurtje begint hij heel hard geluid te maken. Vandaar 2 sterren, deze gaat ook terug naar de winkel.
Aangeschaft voor mijn nieuwe build met ryzen5 1600 en een gtx 1060. Wegens hoge aanrading van forumleden. Eerste 2 weken werkte het product prima, daarna onstond er een enorm geratel. Product direct rma gestuurd en binnen een aantal dagen een nieuwe ontvangen, die het zelfde probleem al snel ontwikkelde.
Helaas na enkele uren al gaan ratelen.
Verder Prima product. Helaas maar 4 x satapower op 1 enkele kabel
Ik vermoed dat je die wel los kunt kopen i.v.m. ongebruikte aansluitingen op de PSU.
I.c.m. 3 disks en 1 drive kom je heel lastig uit.
Eerste week met mijn nieuwe pc die deze PSU bevat, niks aan de hand en ik genoot er van. Nu is dit https://www.youtube.com/watch?v=S35Tq2LzXY0 wat ik hoor...
Soms hoor ik het een maand niet en daarna is het weer terug.
Heb de voeding niet echt kunnen testen. Had m nieuw gekocht, maar viel al na 3 minuten uit en ging niet meer aan. Wel prima kabels. Niet voleldig modulair maar daar had ik geen problemen mee
Meest aangeraadde voeding op dit moment voor mid-range systemen. Semi-modulair wat fijn is voor de cable management. Echter is deze voeding alles behalve stil, dus totaal niet geschikt voor een stil systeem.
Helaas zijn de 4 SATA aansluitingen aan 1 kabel en derhalve niet voldoende voor mijn systeem. Deze kabels zijn in Europa ook niet te bestellen.
Conclusie, goede voeding maar waardeloze service en modulair is niet uitbreidbaar.
Negatieve score derhalve! Voeding gaat terug wegens incompleet.
Prijs/kwaliteit is prima. Fijn dat het Semi-modulair is. Alles is zwart, staal mooi in mijn case met window.
De kabels zijn vrij kort en stug, dit maakt de installatie niet al te gemakkelijk.
Kwalitatief een erg goede voeding en het ziet er goed uit