De T300 Alcantara is een fijn stuur. Het alcantara ligt lekker in de hand, de pedalen zijn prima en de ffb-effecten zijn goed. De bouwkwaliteit valt, door veelvuldig gebruik van plastic, wat tegen. De funfactor is hoog maar pas op: je sociale leven gaat eronder lijden.
Overheating is echt een probleem. Het stuur is goed, prima kwaliteit. De forcefeedback fade wordt erger met de jaren, nu niet meer speelbaar. Momenteel begint de fade al tussen 20-25 minuten racen. Force fan staat aan. Maximaal 130 uur gedraaid afgelopen 5 jaar (uit 2019, speel met tussenpozen, en dan zo'n 45 min/week). Het is niet meer een aan te raden product als je dit nieuw koopt, zeker niet met de Moza R3/5 tegenwoordig rond een iets hoger prijspunt.
Gebruikt is het belangrijk om ffb fade te testen, ik begrijp dat dit ook moeilijk is.
prachtig stuur als je het geld hebt liggen! de alcantara voelt prachtig maar slijt na 400 uur wel lichtjes. de pedalen zijn niet je van het en daarom raad ik aan als je geld over hebt de duurdere pedalenset er bij te halen. verderest een ultiem fijn stuur!
Dit thrustmaster stuur ligt er lekker in hand en zorgt voor een erg lekker gevoel tijdens het rijden.
Ik vind dit een super leuk stuur, ik zal hem met 200% over een Logitech g29 kiezen. Helaas kraakt het stuur soms wel, en mijn eerste unit had een kapotte knop. Ondanks dat vind ik dit stuur nog steeds geweldig en zal ik hem ook aanbevelen
Ik begrijp dat het veel geld is, maar als je de RS overweegt dan is deze upgrade het echt waard. Pedalen zijn veel beter en het stuur is groter en ligt perfect in de hand. De PS knoppen zoek je niet echt, want in no-time heb je de knoppen door.
Nooit eerder een 'echt' stuur gehad, behalve een van €70 die niet bijzonder goed was.
Dit speeltje is een stuk duurder, €370, dan heb je nog niet eens een pookje.
Deze versie van het stuur (T300rs) leek me het beste omdat je een groter wiel krijgt + de betere pedalen.
Stuur aangeschaft omdat ik mijn andere kapot had gemaakt. heb de ding een aantal jaren (heb geen idee hoeveel) maar doet het nog prima. ben er heel erg tevreden mee.
Dit is de beste combinatie in de PS4 stuurtjes markt op dit moment.
Je krijgt de betere pedalen, een fijner(Alcantara) net iets groter stuur samen bij de T300 RS basis. Als je je T300RS wilt upgraden naar deze versie kost hij flink meer dan deze combinatie.