Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
17 reviews

Logitech Harmony Elite

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
8
Score: 4
4
Score: 3
2
Score: 2
2
Score: 1
1
+3
Pazo 23 januari 2016 Product gekocht

Logitech Harmony Elite

De Logitech Harmony Elite is het paradepaardje van Logitech. Het ziet er strak uit, heeft een superieure bouwkwaliteit en ligt fijn in de hand. De software beidt een enorm scala aan instellingen en mogelijkheden. De Harmony app is overbodig, en het prijskaartje van 300 euro is erg fors te noemen.

Pluspunten

  • Strak uiterlijk
  • Superieure bouwkwaliteit / goed afgewerkt
  • Enorm veel mogelijkheden
  • Eenvoudig instellen / configureren: alles wijst zich vanzelf
  • Doet waarvoor het bedacht is: volwaardig vervangen van al je afstandsbedieningen

Minpunten

  • Prijs (>300 euro)
  • Harmony app: overbodige toevoeging

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Configuratie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

+1
afwasbak 15 augustus 2017 Product gekocht

Logitech Harmony Elite

Super afstandsbediening! Heerlijk! Altijd contact en alles werkt soepel en gemakkelijk.

Pluspunten

  • Doet wat wordt beloofd
  • Mooi design
  • Via scherm is bediening door swipen mogelijk
  • Zeer veel installatiemogelijkheden
  • Volledig onzichtbaar te plaatsen
  • Altijd bereik door de RF (zelfs vanaf een andere verdieping)

Minpunten

  • Prijzig, maar het is de prijs waard!!!

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Configuratie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
Homer J.Simpson 1 december 2017 Product gekocht

Logitech Harmony Elite

Werkt aardig, maar laat behoorlijk wat steken vallen voor een toch behoorlijk duur apparaat.

Pluspunten

  • Geen line-of-sight nodig
  • Eenvoudig te programmeren en synchroniseren
  • Laadstation / stand meegeleverd
  • Voelt kwalitatief goed aan

Minpunten

  • Hub Extender niet in europa, veroordeeld tot extreem dure Philips Hue lampen
  • Inschakelen van apparaten gaat vaak niet goed waardoor ingrijpen nodig is.
  • App redelijk waardeloos: bij starten eerst synchroniseren maakt bedienen omslachtig.

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 2
Configuratie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
Veneficus 24 juli 2017 Product gekocht

Logitech Harmony Elite

Gekocht tijden de Amazon Prime Days voor 140 Euro. Gedeeltelijke vervanging voor veel afstandsbedieningen, inclusief home automation. Makkelijk in te stellen zonder teveel gedoe.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Extra IR blasters
  • Makkelijke installatie
  • Inclusief Home Automation
  • Compatible met IFTTT

Minpunten

  • Basisprijs is hoog
  • Trage update van database
  • Groepen lampen niet bruikbaar in activities
  • Ietwat trage interface, zowel touchscreen als app
  • PS4 koppeling slecht
  • Halve functionaliteit met RF boxen

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 3
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 3
Configuratie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

ExplodingFist 6 januari 2021 Product gekocht

Logitech Harmony Elite

touchscreen is slecht, reageer vaak niet goed. via app werkt wel goed, geen nummertoetsen

Pluspunten

  • Ziet er strak en degelijk uit
  • Verbinding met hub via wifi
  • App en remote kun je doorelkaar gebruiken

Minpunten

  • Touchscreen werkt niet goed.
  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 4
zion 1 december 2020 Product gekocht

Logitech Harmony Elite

Doet het best aardig, maar vervelend dat je overal sensoren moet hebben, als alles dicht bij elkaar staat alleen esthetisch onprettig, als de apparatuur verder uit elkaar staat erg vervelend. Het programmeren van het apparaat relatief simpel indien je online guide volgt Moet wel beter richten dan met originele afstandsbediening.

Pluspunten

  • Degelijk Product
  • Ondersteund (bij mij) Alles
  • Erg fijn om maar één afstandsbediening te hebben

Minpunten

  • Duur
  • Goed instellen duurt even, maar zijn goede guides voor.
  • Estetisch lelijk, omdat je overal sensoren moet plaatsen en ook nog basestation.

Eindoordeel

Score: 4
Reversed 11 november 2019 Product gekocht

Logitech Harmony Elite

De software van Logitech producten is echt enorm slecht. Verdoe je tijd en geld hier niet aan.

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Responsiveness
  • Software installatie
  • Sync problemen
  • Kwaliteit van het touchscreen/afstandbediening

Eindoordeel

Score: 1
hunter1970 23 juli 2019 Product gekocht

Logitech Harmony Elite

Op zich veel mogelijkheden, maar onhandig in gebruik (reageert af en toe te snel en af en toe langzaam of niet). Verder moet je ‘m bijna dagelijks opladen. De harmony One is betrouwbaarder en doet het veel langer op 1 batterijlading.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Redelijk makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Reageer afwisselend te snel/ langzaam
  • Weinig fysieke knoppen
  • Te duur

Eindoordeel

Score: 2
Kecin 18 maart 2018 Product gekocht

Logitech Harmony Elite

Fijne universele afstandsbediening met een sterke bouwkwaliteit. Alle opties aanwezig die je verwacht van een afstandsbediening van deze prijsklasse. Koppeling met Nest, IFTTT, Philips Hue, nVidia Shield, en duizenden IR apparaten meer. Setup via de telefoon was lastig, ik raad dus de reguliere desktop app aan.

Pluspunten

  • Mooi en ergonomisch vormgegeven
  • Reageert snel
  • Duideijk scherm met haptische feedback
  • Bijgeleverde accesoires zoals de IR-Blasters en de Harmony Hub
  • Te koppelen als Bluetooth keyboard aan een PS4 en een nVidia Shield
  • Mobiele app (niet superstabiel, iOS)
  • Ook mijn Robotstofzuiger is te besturen haha.
  • Nest (thermostaat en rookmelders) en Philips Hue ondersteuning

Minpunten

  • Eerste installatie via de app was waardeloos. Installeer de remote via de desktop applicatie

Eindoordeel

Score: 5
Weemism 3 januari 2018 Product gekocht

Logitech Harmony Elite

Degelijke hardware en doordacht concept, maar met tekortkomingen.

Pluspunten

  • Degelijke hardware, kan een stootje hebben
  • PS4 compabiliteit (opstarten met PS4 controller is wel nog noodzakelijk)
  • Dankzij hub uitmuntend bereik
  • Enige waardige opvolger van de Harmony One
  • Persoonlijke instellingen van vorige Harmony remotes zijn importeerbaar

Minpunten

  • Lage resolutie display
  • Interface niet bijzonder vlot
  • Behoorlijk prijzig
  • Ontbreken fysieke cijferknoppen
  • Accuduur is beperkt i.v.t. Harmony One
  • MyHarmony software niet altijd even intuïtief
  • Positie fysieke knoppen is even wennen door lage positionering

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 3
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 4
Configuratie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
fagito2000 7 juli 2017 Product gekocht

Logitech Harmony Elite

Het is echt de beste aankoop ik heb gedaan voor die jaar. makkelijk te installeren, werkt met alle apparaten dat ik thuis hebt

Pluspunten

  • Makkelijk instalatie
  • Goede kwaliteit
  • Werk met meeste apparaten

Minpunten

  • Prijs is wel duur

Eindoordeel

Score: 5
plofkip 7 maart 2017

Logitech Harmony Elite

Hele mooie afstandsbediening, erg tevreden over! 6 jaar lang de Harmony One gebruikt en toch wel wat probleempjes gehad in het begin, maar deze als nieuw opgetuigd en alles verliep zeer soepel. Het pairen met de NVIDIA Shield TV was even lastig, maar inmiddels gelukt.

Pluspunten

  • Kwaliteit top
  • Veel verbindingsmogelijkheden
  • Knoppen reageren goed
  • Hub verzendt sterk IR signaal

Minpunten

  • Prijs redelijk hoog (niet te)
  • Geen RF communicatie vanuit de hub

Eindoordeel

Score: 5
ivo_s 3 januari 2017

Logitech Harmony Elite

Degelijke afstandbediening als opvolger van mijn OneForAll Xsight Touch (RF). Kan helaas itt tot de OFA geen 433Mhz signalen uitzenden (Klikaanklikuit). Moet nog een RFXcom kopen voor dezelfde functionaliteit (ism domoticz). Touchscreen had ik beter/responsiever verwacht. Configuratie/bediening zeer eenvoudig via de app/hub.

Pluspunten

  • Configuratie
  • Vormgeving
  • Hub

Minpunten

  • Geen 433Mhz RF zender (klikaan)
  • Scherm reageert niet altijd snel

Eindoordeel

Score: 3
JoepW 17 oktober 2016

Logitech Harmony Elite

Voor mijn oordeel lees de review van Pazo. ;) Binnen een half uur had ik mijn Yamaha receiver, Arcadyan box, Sony TV en Sony Blue-ray speler en Apple TV 4 aan de praat. Voor de Apple TV 4 moest ik wel de uit macro aanpassen, maar dat was het.

Pluspunten

  • Makkelijke setup
  • Eenvoudig in gebruik
  • Hub werkt snel en goed

Minpunten

  • Prijs (echt wel duur)

Eindoordeel

Score: 5
jww 2 oktober 2016

Logitech Harmony Elite

Een hele goede afstandsbediening die via de app makkelijk is in te stellen. In mijn setup zat een eigenaardigheid in het instellen van de ingang van de tv. Via de helpdesk is dit snel en vakkundig opgelost.

Pluspunten

  • Goed ontwerp
  • Duidelijke software (ook de app!)

Minpunten

  • Beetje duur

Eindoordeel

Score: 5
daanNL 27 december 2015

Logitech Harmony Elite

Deze afstandsbediening bevalt mij veel beter dan de Logitech Harmony Touch. Het scherm reageert sneller en de knoppen zitten op een logischere plaats. Daarnaast vind ik de Hub echt een aanwinst. De AB communiceert via radiogolven met de Hub, waardoor je niet hoeft te richten. Nog geen ervaring met Hue.

Pluspunten

  • Ergonomie, ligt lekker in de hand
  • Mooi scherm
  • App werkt soepel en prettig om de AB in te stellen (via pc-software nog meer mogelijkheden).
  • Verlichting (scherm én knoppen) gaat automatisch aan bij oppakken van de AB

Minpunten

  • Duur

Eindoordeel

Score: 5
Q-BAlll 22 december 2015

Logitech Harmony Elite

Toplossing voor de afstandsbedieningenterreur. Het is een makkelijk apparaat wanneer je verschillende apparaten in je (woon)kamer hebt staan. De app kan je makkelijk gebruiken als je de afstandbediening niet bij de hand hebt. bv in de keuken.

Pluspunten

  • Via de Hub bedien je al je elektronica ook met je smartphone of tablet.
  • Touchscreen bediening
  • Herkend al mijn apparaten
  • Ultiem gebruiksgemak
  • Bijbehorende App is naar eigen wens in te delen

Minpunten

  • Geen snelle touchscreen bedien
  • Synchroniseren duurt te lang

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech Harmony Elite?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True