Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
13
Score: 4
1
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+3
Frozen 3 juli 2015

Tweakers Zonnebril

De zonnebril zit erg goed en is van prima kwaliteit. Hij is zeldzaam, heeft een goede prijs en bevat het nieuwe tweakers logo. De glazen zijn spiegelend en ondoorzichtig vanaf buiten. De kleuren van de glazen van plastic zijn "Windows blauw en groen". Een echte aanrader voor je EDC.

Pluspunten

  • Prijs
  • Zeldzaam
  • Spiegelende glazen

Minpunten

  • Ik heb er nog steeds geen vriendin mee gekregen.
  • Draait Windows Vista

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

+2
Boost9898 9 juli 2015

Tweakers Zonnebril

Prima zonnebril. Net binnen gehad en meteen een benchmark gedraaid. Houdt goed de zon tegen en ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • Zeer goedkoop
  • Lekker stevig
  • Houdt de zon goed tegen
  • UV 400 Protection

Minpunten

  • Scharniertjes gaan stroef

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

+2
Kiwi 2 juli 2015

Tweakers Zonnebril

Met deze zeldzame en unieke bril kan je pas echt je passie voor techniek tonen!

Pluspunten

  • Smartfuncties werken precies als geadverteerd
  • Accu gaat erg lang mee zonder te laden
  • Erg licht ontwerp
  • Design lijkt net op een echte zonnebril
  • Speciale gluurmodus
  • Beschermt ogen bovendien ook nog tegen de zon

Minpunten

  • Wordt geleverd zonder accesoires

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5

+2
PWM 1 juli 2015

Tweakers Zonnebril

Het beste van het beste, uitstekende materialen en swag voor het leven.

Pluspunten

  • Zeer zeldzaam
  • Beste materialen
  • #YOLO

Minpunten

  • Je komt niet van de vrouwen af
  • Onbetaalbaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

+1
BillSpaarbank 1 juli 2015

Tweakers Zonnebril

Heerlijk draagcomfort met een klein probleempje...

Pluspunten

  • Super sexy
  • Super sexy

Minpunten

  • Verf laat gemakkelijk los

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 2

0
NeFoRcE 13 juli 2015

Tweakers Zonnebril

Awesome ding. Lekker ongegeneerd tetten loeren. Meest fijne is toch wel de 86x Optical DeepMusselZoom© waarmee ik net als de P900 camera, herten kan bespieden (mede dankzij de HertenSpieder XXL, welke soms niet werkt helaas) op grote afstand. Hulde!

Pluspunten

  • X-Ray Panty Vision©
  • 86x optical DeepMusselZoom©
  • ChickHunter2000 App

Minpunten

  • Leeg na 3x knipperen
  • Blauw oog na betrapt te zijn
  • HertenSpieder XXL werkt soms niet.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 5

chaoscontrol 28 december 2015

Tweakers Zonnebril

Goede bril, heb hem altijd op in de auto en heeft dus misschien al veel levens gered. Ondanks het Tweakers logo is de bril erg low-tech maar doet precies wat hij moet doen. Volgens mij erg modbaar maar dat moet nog blijken.

Pluspunten

  • Goede zonwering
  • Ziet er goed uit
  • Hoog swag gehalte

Minpunten

  • Geen MS Hololens
  • Geen Google Glass

Eindoordeel

Score: 5
Retaliator 20 juli 2015

Tweakers Zonnebril

Deze coole zonnebril heeft geen lang verhaal nodig. Er zijn een aantal punten van belang: Wat vinden de dames er van? Hoe jaloers krijg je de collega's er mee? Doet hij zijn ding? (hinderlijke zonnestralen tegenhouden) Zie de plus- en minpunten voor antwoorden.

Pluspunten

  • De collega's vinden de bril ge-wel-dig! Ik zit op een ICT-afdeling van de klant en zowel de jonge als de wat oudere collega's vinden dit soort gadgets het einde. Pluspunten mee gescoord dus!
  • De zon wordt netjes tegengehouden door deze bril. Ik heb hem tijdens een fietstocht en een autoritje getest. In beide gevallen had ik geen last van de zon.
  • Komt redelijk robuust over
  • Gadget gehalte van 11 op een schaal van 10

Minpunten

  • Mijn vriendin vindt het een lelijke bril. Het "nerd" gehalte is veeeeeeeeeeel te hoog (haar woorden). En dit terwijl ze gek is op ICT-ers (vandaar mijn relatie met haar).
  • Lompe grote bril, niet geschikt voor dames of mannen met een smal hoofd.
  • Mensen vragen me spontaan of ik hun PC wil Tweaken. Nee, dat wil ik niet! Koop gewoon geen rommel en bezoek iets minder schunnige websites.
  • Niet helemaal lekker op te vouwen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Valentijn 19 juli 2015

Tweakers Zonnebril

The one and only Tweakers Zonnebril!

Pluspunten

  • Ongegeneerd loeren naar het vrouwelijk schoon
  • Exclusief
  • Blauw-groen mirror effect

Minpunten

  • Je ziet geen klap meer van enig LCD scherm
  • UV-400, je krijgt dus een mooie afdruk
  • Stroeve schroefjes

Eindoordeel

Score: 5
Xanquezer 14 juli 2015

Tweakers Zonnebril

Leuke zonnenbril

Pluspunten

  • swag level.
  • swag gevoel
  • swag uv
  • swag kleur

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
DanielFeyenoord 11 juli 2015

Tweakers Zonnebril

Een duidelijke Tweakers must-have.

Pluspunten

  • 400UV protection
  • Aangename en krachtige bescherming voor de ogen tegen zonnestralen.
  • Strak design
  • Groen/blauwige glimmende glazen
  • Sluit goed aan op het hoofd. Valt niet van de neus af zoals ik bij andere brillen wel eens heb.
  • Gratisz bril + verzending

Minpunten

  • Maakt zicht heel erg donker
  • Geen Polaroid (toch?)

Eindoordeel

Score: 5
Uncle Mel 9 juli 2015

Tweakers Zonnebril

Uitermate effectief in het beoogde doel van het product: hipper zijn dan Snoop Dogg in rehab. Glazen spiegelen zo goed dat je je eigen ziel kan zien. Edit: Ik heb hem af moeten zetten omdat er te veel babes op af komen.

Pluspunten

  • Materialen
  • 1337 zijn met je zeldzame shades
  • Prijs

Minpunten

  • Geen molex naar sata kabeltje
  • Mijn mooie blauwe ogen zijn niet meer zichtbaar voor de chickies
  • Geen bijpassend petje

Eindoordeel

Score: 5
BierfietsNL 9 juli 2015

Tweakers Zonnebril

Heb het geluk gehad deze te mogen winnen met een actie op Tweakers :D

Pluspunten

  • Stevig
  • Het Tweakers logo
  • UV 400 bescherming (al heb ik geen idee wat het is )

Minpunten

  • Geen aan / uit knop
  • Bediening via de glazen, glazen vies (vingerafdrukken)

Eindoordeel

Score: 5
Spookie 3 juli 2015

Tweakers Zonnebril

Super mooie hippe bril die uniek is in Nederland, verder ook niet te koop is.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Met het in je mond steken slijt de bril niet.

Minpunten

  • Geen internet
  • Geen mogelijkheid tot uitbreiding.

Eindoordeel

Score: 5
_ferry_ 1 juli 2015

Tweakers Zonnebril

Ik ving laatst een gesprek van een paar chicks op over dat ze dol waren op Tweakers zonder bril. Ik stond raar te kijken, echte geeks hebben tenslotte juist een bril. Wat bleek, ik verstond het verkeerd, ze willen juist met bril! Een zonnebril welteverstaan! Scoor 'm voor deze zomer!

Pluspunten

  • Lekker tieten kijken zonder dat het opvalt
  • Tweakers, what else?

Minpunten

  • Mijn swaggerinnen willen er ook 1
  • Geen google glass integratie

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Tweakers Zonnebril?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Black Friday 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True