![]() |
Round-up - Voorjaarsgames Round-up - Vier recente games in vogelvlucht Omdat we niet alle games in een volledige review kunnen bespreken, bundelen we af en toe meerdere games in één artikel, zodat we er meer kunnen behandelen. |
![]() |
Preview - VR bij Ubisoft: Roofvogels, Far Cry 3 en TrackMania Op de E3 was er geen tijd voor, maar op de Gamescom kon Tweakers eindelijk aan de slag met de virtual reality-games die Ubisoft momenteel in huis heeft. |
Trackmania is een ras echte arcade racer die perfect is voor even tussendoor en met vrienden. Maar zeker ook voor de solo gamer.
Wel aardige game. Pittige moeilijkheidsgraad; je moet goud halen om verder te kunnen. Veel tracks lijken veel op elkaar, en er zijn erg weinig over-the-top tracks. Ander minpunt: twee van de drie auto's in deze versie spreken me niet aan (buggy en pickup truck).
Leuke game voor tussendoor, grote hoeveelheid aan tracks, leuke toevoegingen zijn o.a. de Double Driver modus en de trackbuilder
Racen over waanzinnige tracks, met veel snelheid. Daarnaast ook de mogelijkheid eigen banen te bouwen en de rest van de wereld uit te laten proberen.