De Lumia 640 XL is een groot toestel voor een kleine prijs maar of de verhouding prijs-kwaliteit goed is, is erg afhankelijk van de gebruiker. Persoonlijk vind ik het een tegenvaller en daar zijn een aantal redenen voor.
Leuke smartphone die me meteen beviel. Wil een windowsphone ivm werk. Fantastische prijs/kwaliteit verhouding en ligt ondanks de grootte goed in de hand. Positief verrast!
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
Erg goede camera
Ondanks grootte niet zwaar
Erg gebruiksvriendelijk
Goede accuduur
Minpunten
Afwerking rand rondom scherm niet perfect
Grootte zowel voordeel (gebruiksgemak) als nadeel (Portabiliteit)
Een leuke telefoon met een groot scherm, ook werkt Windows 10 Mobile erg smooth op dit toestel, ook de accuduur en de camera is zeer goed.
Helaas weinig opslag maar dit kan je oplossen door middel van een sd-kaart :)
Deze telefoon heeft dus een goede prijs/kwaliteit verhouding
Leuk apparaat maar niet heel snel en de kwaliteit laat zich afweten. na het toestel een half jaar te gebruiken is hij al twee keer gerepareerd wegens software fouten en bruine vlekken in het scherm. Ook is het kleine aantal Apps een afknapper. Dit toestel is echt geen aanrader.
Terugkomend van een iPhone is het wel een hele grote stap terug, met name de apps zijn of niet bestaand of zwaar teleurstellend en het scherm mist nogal eens een toetsaanaanslag. Voor 170,- euro krijg je dan wel een groot scherm, een geweldige accu en dito camera. Prijs/kwaliteit top natuurlijk.
Pluspunten
Accuduur
Formaat (bijna geen tablet meer nodig)
Camera
Prijs/Kwaliteit
Minpunten
Ontbrekende apps
Bestaande apps missen vaak functionaliteit tov iOS en Android
De lumia 640XL is een fijn toestel voor de prijs kwaliteits verhouding! Licht lekker is de hand en werkt goed op Windows 8.1 denim. Ben benieuwd wat de Windows 10 update gaat doen en of de telefoon lekker blijft draaien! Al bij al het is een goeie telefoon, Een aanrader!
Pluspunten
Lekker groot
Goeie apps
Draait goed mee
De camera is fantastisch
Licht voor zijn formaat
Ziet er goed uit
Glancescreen werkt mooi!
Ondanks de kwaliteit beeld mooie uitspattende kleuren
Minpunten
Niet spectaculair snel
Niet echt gemaakt om een spelletje te doen maar hij kan het wel! (Ook een plus als min punt)
Het scherm is iets minder scherp maar merk er weinig van
Ik heb nu 1 maand deze telefoon en ik moet zeggen dat het voor de prijs een goede telefoon is. Het is wel jammer dat er weinig apps beschikbaar zijn voor de Windows OS, maar dat weet je wanneer je deze telefoon koopt.
De Microsoft lumia 640 XL heb ik nu een dag en heb de upgrade naar de windows 10 mobile insider gedaan en alles bevalt me de camera het grootte scherm en het OS helemaal
Lumia 1020 vervangen door de 640 XL Dual Sim (4G). Camera presteert in daglicht erg goed (bijna net zo goed als de 1020). Fijn scherm. Ik vind de prijs/kwaliteitsverhouding heel erg goed.
Pluspunten
Prijs/kwaliteisverhouding
Fraai beeldscherm, ondanks lage ppi
Accuduur is geweldig
Verwisselbare accu
Geheugen uitbreidbaar met Micro SD
Dual Sim werkt erg goed
Minpunten
Cortana (nog) niet in NL
Beperkte beschikbaarheid van sommige apps
Bing als standaard zoekmachine (gebruik liever Google)
Windows Phone weet verrassend veel te halen uit hardware. Daarnaast zijn de hardware specs voor de prijs ook nog eens erg goed. De UI van Windows Phone is prima, lekker simpel en toch een eigen gezicht. Ben erg benieuwd naar hoe het wordt als dit geupgrade wordt naar Windows 10.
Pluspunten
super prijs/specs verhouding
erg goede camera, ook voor de front camera
upgrade naaar Windows 10, dus app op PC en phone tegelijk
Na een aantal androids (laatste: galaxy s3) was ik toe aan iets anders. Windows phone lag niet voor de hand maar ik ben blij dat ik de stap gezet heb - WP 8.1 is een prettig besturingssysteem. En deze telefoon laat het goed tot z'n recht komen.
Pluspunten
value for money, niemand gelooft de prijs van E220
mooi groot scherm, nog behoorlijk goed afleesbaar buiten
Na een Lumia 520 te hebben gehad is de 640 XL echt een zeer mooie upgrade. Opnieuw een stevig toestel, een veel beter scherm, minder wachten, goede camera én een front camera. Prijs/qualiteit is dik in orde.
Pluspunten
Zeer stevig toestel
Licht toestel en fijn in de hand
Zeer goede en duidelijke foto's van beide camera's
Prima Prijs/kwaliteit verhouding, even zoeken waar alles zit maar echt een verademing na android (Xperia S). Licht wel wat groot en onwennig in de hand, maar niet zwaar. Achterkant is wel vrij glad en glossy. Vanwege de goede prijs/kwaliteit toch 5 sterren.
Pluspunten
Prijs
Stevigheid
Grootte scherm
Soepelheid besturingssysteem
Kijkhoek
Minpunten
Kwaliteit scherm bij filmpjes e.d.
'Gladde' 'glossy' achterkant
Voorlopig nog geen cases die de hoekjes beschermen beschikbaar (16-4-2015)
volumeknoppen net buiten bereik bij éénhandig gebruik. (rechts)