Gebruikers

Score: 5
9 reviews

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,2GHz 256GB (MGXA2LL/A)

Prijs
Specificaties 15,4" • 2880x1800 • 256GB • Intel Core i7 - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
8
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
Matsooh 16 januari 2015

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,5GHz 512GB

Fantastische laptop, ongelooflijk dun, uitzonderlijke batterij autonomie, verbazingwekkende prestaties. Minpuntjes kunnen zijn de prijs & de aansluitmogelijkheden.

Pluspunten

  • Prestaties
  • Batterij
  • Design, bouwkwaliteit
  • Stil, wordt niet snel (heel) warm
  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Prijs
  • Aansluitingen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
Choasmarkk 18 augustus 2014

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,2GHz 256GB

Een snelle laptop met eigenlijk geen major minpunten. Uit persoonlijke hoek geschreven review met begrijpbare termen en uitleg.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • PCIE SSD
  • 16GB RAM
  • Accu
  • Scherm
  • Speakers
  • Lichte gaming

Minpunten

  • Geen losse GPU

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

+1
Sea-Dweller 17 juni 2015

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,2GHz 256GB

Beste product ooit aangeschaft. Gekocht toen hij uitkwam in medio 2012: 2,3GHz i7 met 8GB ram en 256GB SSD. Nog steeds waanzinnig snel: op OSX 10.11 start hij met amper 10 seconden op.

Pluspunten

  • Super stabiele OS. Zelden vastlopers
  • Razendsnel, zelfs na 3 jaar op nieuwste OS
  • Scherm was toen al geweldig, nog steeds maar weinig concurrentie
  • Unibody behuizing, geluidskwaliteit, MagSafe adapter, toetsenbord, trackpad
  • Muisstil, perfecte warmte-afvoer, laag gewicht, ontwaakt met 2 seconden
  • Accuduur. Na 3 jaar werk ik er nog dik 7 uur op!

Minpunten

  • RAM en SSD niet te upgraden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

Anoniem: 662353Newbie 14 maart 2015

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,5GHz 512GB

Super product! Zou het iedereen aanraden. Er gaat namelijk een wereld voor je open! ;)

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Bijzonder fijn om mee te werken
  • Snel

Minpunten

  • Het is even wennen als je van bijv Windows komt

Eindoordeel

Score: 5
master.fean 10 januari 2015

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,2GHz 256GB

Meteen vanuit de doos is het een mooie machine. Hij is erg snel door de I7 en pittige SSD. Het enige nadeel is dat hij maar 256 Gb heeft. Het scherm is gewoon verbluffend scherp en lekker formaatje. Dit is alles zit in een sterke en mooie aluminium unicase.

Pluspunten

  • Snelle cpu
  • Iris Pro beter dan verwacht
  • Zeer snelle SSD (gemeten W: 600 mb/s R: 650 mb/s)
  • Retina paneel met mooie kleuren
  • Unicase hoogwaardig materiaal
  • Wi-Fi 802.11ac

Minpunten

  • SSD aan de kleine kant
  • MagSafe 2 bekrast de behuizing
  • MagSafe 2 zit niet heel erg goed vast

Eindoordeel

Score: 5
mykene 9 december 2014

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,2GHz 256GB

Krachtige laptop met zeer mooi, scherp beeld.

Pluspunten

  • Beeldscherm
  • Accuduur
  • Processorkracht
  • Geheugen grote
  • Dubbele Thunderboltpoort
  • Optische uitgang hoofdtelefoon

Minpunten

  • Laggy Wi-Fi (wordt gefixt in Yosemite 10.X?)
  • Soms blijft scherm lang zwart bij wake up

Eindoordeel

Score: 5
Tantuss 24 november 2014

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,5GHz 512GB

Dit is mijn eerst Apple product. Eigenlijk wilde ik nooit iets van Apple, maar onder de streep kwam deze het dichtste bij mijn wensen. Ik heb hem zo'n 350-400 euro goedkoper gekocht buiten Nederland. OSX is wel even wennen, maar je went er redelijk snel aan.

Pluspunten

  • Zeer goed scherm
  • Voelt stevig aan
  • Erg dun en licht voor een niet ultra-book
  • Zeer stil
  • 16gb geheugen
  • Keyboard en touchpad werken echt soepel
  • Keyboard, je typt midden voor je laptop ipv aan de linkerkant (geen numpad)
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Geen netwerk aansluiting
  • Hoge prijs (waar je wel veel voor krijgt)

Eindoordeel

Score: 5
magnat505 11 september 2014

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,5GHz 512GB

Heb mijn 5 jaar oude macbook pro vervangen door deze nieuwere versie. Het is gewoon een geweldig apparaat, hij werkt zeer snel en werkt precies zoals verwacht.

Pluspunten

  • Zeer goeie behuizing / Super scherm / Goede batterij duur / Zeer snel / Toetsenbord / Speakers voor een laptop redelijk goed / Zeer stil

Minpunten

  • Prijs had iets lager gemogen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4
wwx 7 augustus 2014

Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,5GHz 512GB (Belgisch model)

Leuke, makkelijk mee te nemen notebook met een awesome look en ongeloofelijk scherp scherm. Zelfs Mac OSX is een aanrader, ook al ben ik een die hard Windows user.

Pluspunten

  • Zeer goed gebouwd
  • Componenten van hoge kwaliteit
  • Zeer strak design, zeer dun
  • Ongeloofelijk scherp scherm
  • Super lange batterijduur

Minpunten

  • Duur
  • Wordt snel warm aan het toetsenbord
  • Weinig usb ports

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple MacBook Pro 15,4" Retina (2014) 2,2GHz 256GB (MGXA2LL/A)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee