Tweakers
Tweakers
De BX100 moet Crucials nieuwe prijsvechter op de ssd-markt worden en is een opvolger van de populaire MX100-serie. De BX100 is vergelijkbaar geprijsd met de MX100 en vormt dus eigenlijk de opvolger daarvan, maar de prestaties zijn daar dan weer iets te bescheiden voor. Zonder de MX100-serie zou de BX100-serie dan ook een dikke aanbeveling zijn, maar zolang de MX100 voor vergelijkbare prijzen te koop is, kun je toch beter die blijven kopen. Lees verder »
Degelijke behuizing, goede presaties en extra spacer meegeleverd voor 9mm. Twee stuks (sealed) overgenomen van mede tweaker. Benchmarks in volledig review, for your pleasure ;)
Cruciale nieuwste telg in de budget series is een beest van een werkpaard. Op sata3 verplaatst hij bergen en kan hij zijn gang gaan (550MB/s serieel). De BX100 is nog goedkoper dan de MX100, maar de prestaties zijn nagenoeg hetzelfde al dan niet beter.
Kwalitatief goede SSD voor weinig geld.
Prima ding, stukken sneller dan mijn HDD (Seagate Desktop HDD, 2TB).
De HDD van mijn broertje komt wel heel dicht in de buurt van mijn SSD bij het opstarten van windows 10 (Seagate ST1000DX001, 1TB)
Een goede ssd voor een zeer lage prijs (al kan je nu beter de nog goedkopere opvolger de bx200 pakken). Heb hier nu twee van in mijn systeem voor dualboot en ze doen het allebei minstens evengoed als de samsung 840Evo die ik in mijn laptop heb zitten.
goede ssd, goede prijs/kwaliteit verhouding
goeie ssd voor het geld!
prima product voor de prijs. Genoeg ruimte voor OS en genoeg ruimte om programma's te installeren die snelle schijf nodig hebben. Fijn klein formaat. Zeker vele maten sneller dan een HDD
Werkt perfect, wel wat trager als bv de Evo 850 maar hij is dan ook een stuk goedkoper, dit is niet merkbaar bij "normaal" gebruik.
Goede prijs/kwaliteits SSD. Zeer snel en ook merkbaar sneller dan mijn vorige SSD (Crucial m4).
Crucials prijsvechter is een prima ssd voor de 'normale' gebruiker die geen premium prijs wil betalen voor nét dat beetje extra prestaties.
Schijf presteert prima in een i3 Sandy Bridge laptop, geen gedoe maar werkt gewoon.
Minpunten is het sobere doosje, inhoud en uiterlijk van de schijf. Gewoonweg saai!
Goede kwaliteit erg snel en heeft een mooie prijs
Werkt niet met Toshiba R50 hoewel hij de SSD wel in BIOS zag stond er bij het opstarten "Insert Disk" alsof er niets in zat.
Ga voor Kingston of Sandisk als je twijfelt die doen het wel altijd.
Op dit moment een van de beste budget SSD's. Prijs per GB van 0,348 euro. Daarnaast is de bouwkwaliteit degelijk en krijg je er een Acronis True Image licentie bij. Vergeleken met andere SSD's bevat hij minder features maar dat doet niet af aan de snelheid want snel is die!
Een prima SSD met voldoende opslag en super snel is je pc opgestart.
een SSD van 250GB voor een goede prijs. leest net zo snel als elk ander merk SSD, schrijft alleen traag t.o.v. andere SSD's. dus daar leg je in kwa prijs.
Veel GB's en snelheid voor een leuk prijsje
Geweldige kwaliteit/prijs verhouding!
Update: na 2 jaar trouwe service begint deze ssd instabiel te worden (mijn exemplaar iig), soms is deze niet zichtbaar in het bios (andere schijven wel), en soms disconnect deze ssd ook op willekeurige momenten. Heel sporadisch maar wel vervelend als je bezig bent met iets.
Crucial SSD
Prima SSD, laat vele merken achter qua prijs/kwaliteit.
Erg snelle SSD, en een van de goedkoopste met een opslagcapaciteit van 250GB
De SSD die ik had gebruikt voor mijn eerste custom build. Ben erg tevreden, komt ook omdat dit mijn eerste SSD was.
snelle SSD, voor een goede prijs
Snelle SSD met genoeg opslag.
Ik heb mijn SSD nu een paar dagen en vind deze hemelaal tegek!
Een goede SSD die voor iedereen aan te raden is die niet te veel geeft om prestaties maar toch een SSD wil.
Beste prijs/kwaliteitsverhouding op dit moment.
Ik heb Deze ssd nu naast mijn 840 pro van Samsung. Dit is eigenlijk een prachtige ssd voor weinig geld. Ben je opzoek naar een Ssd raad ik deze ten zeerste aan. Er zijn weinig Ssd's van deze kwaliteit/betrouwbaarheid voor dit geld. deze is nog sneller als mijn Samsung
Uitstekend betaalbare SSD, perfect voor wat oudere systemen!
Top product!
Zit sinds begin deze maand in mijn 17 inch HP notebook en sinds vandaag ook in mijn broers 17 inch Asus notebook.
Leessnelheid zit zo rond de 300 - 400 MB/s bij echt gebruik met Windows, erop.
Zeker een aanrader voor de prijs!