De (iets te grote) D-Link DIR-890L heb ik aangeschaft om mijn D-Link DIR-855 te vervangen. De prestaties zijn goed. De web-interface valt mij vooral tegen: kost meer tijd om hetzelfde te bereiken. Het bereik is goed behalve op andere verdiepingen (redelijk normaal). Het geld is het 'nog' niet waard.
We zitten in een nieuw tijdperk met veel multimedia-apparaten. In een gezin met vijf waar iedereen zijn deel van de signaal opeist, is het belangrijk dat de snelheid/stabiliteit gehandhaafd blijft. De DIR-890L is een aanrader voor iedereen die niet wil inboeten aan snelheid/stabiliteit en meerdere multimedia-apparaten tegelijk wil gebruiken.
Erg goede router, zeer snel, betrouwbaar en toekomstbestendig.
Mooie en fijne router, alles loopt soepel in de prettige interface. 3 netwerken, maar indien gewenst zie je er maar 1. Smartconnect niet zo smart als gewenst, maar kan makkelijk uit.
Handige app voor bediening en ook de inloggen op een HD (aan de usb port) op afstand is prettig.
Prima product, snelheid en instel mogelijkheden zijn top.
Persoonlijk vind ik het een mooi design wat in de modernere huizen prima thuis past.