Met Philips BDM4065UC krijg je veel, heel veel, waar voor je geld. Het formaat is even wennen, maar werkt fantastisch. Het scherm wordt af fabriek gecalibreerd afgeleverd met een simpel rapport. Mijn scherm is nagenoeg 100%, heeft geen backlight bleeding en ik zie geen veel genoemde blauw-zweem.
Een mooie resolutie op een mooi formaat, maar niet zonder problemen. De kleuren zijn een fletser dan ik gewend ben, de hoeken zijn donkerder en een color shift naar lichtblauw is storend aanwezig wanneer de ogen zich niet precies in het midden van het beeld bevinden.
Groot vlak met dunne bezel, dat zijn de pluspunten.
Geen aanrader voor professioneel gebruik.
heb de monitor teruggestuurd. ik kreeg enorme hoofdpijn en droge ogen bij het gebruik. het scherm is out of the box veel te fel. door de helderheid op 18/100 in te stellen werd de helderheid acceptabel maar ging het scherm teveel knipperen. de oorzaak is waarschijnlijk PWM dimming.
geweldige zwart waardes, veelbeter dan: NEC-2690Wuxi en een HP-Z24i.
scherm wat ik heb erg egaal, alleen bij een volledig wit of zeer lichte kleuren minimaal verschil in de hoeken ~1cm.
Standaard zijn de kleuren wel veels te blauw, is redelijk goed te verhelpen in OSD (mijn instellingen: Blauw80, Groen95, Rood100).
Ik heb deze monitor nu een aantal weken en ben er zeer tevreden mee, voor full-hd editing, webdesign en voor 4k gamen.
Gamen op een grote monitor is fijner dan een tv in verband met de response time.
Ook gebruik ik mijn monitor nu met de chromecast voor netflix.
Deze monitor heb ik intussen een aantal maanden en ik ben er zeer tevreden mee. Een goed UHD scherm van die afmetingen en voor zo'n prijs.. petje af. Scherm is ook al fabriek-af gekalibreerd.
Best lang getwijfeld ivm de prijs, maar toch gekocht en ik ga hier heel veel plezier van hebben. De afmeting went snel, af en toe moet je jezelf wakker schudden door naar je oude LCD te kijken die een kabouter lijkt. Beeldkwaliteit 4K@60Hz met DisplayPort 1.2 fantastisch
Voor echt fotowerk niet geschikt. Voor office en game PC prima.
Beperkte Kijkhoeken. Color shift. Hoeken laten lichtere kleur zien. Bij heel zwart scherm is het onderste deel van het scherm lichter dan het bovenste deel.
Ik ben aan het testen of dit wat is voor op ons kantoor.
Prachtig beeld, echt een enorme stap vooruit vanaf een Full-HD scherm. Door het formaat ook goed bruikbaar als TV. Geen dode pixels in mijn scherm (zou hem terugsturen als ik die had)
Wat een beleving! Diep zwart schem met goed contract en zeer scherp!
Gekocht als vervanging van mijn Dell 1440p. In alle opzichten beter (beeld blijft scherp ongeacht resolutie, dus ook als je hem instelt op 1440p). Ik gebruik hem voor gaming en ik kan hem zeker aanraden aan iedereen die een 4k scherm zoekt.
Heerlijke 4K monitor om mijn 3x24" Dell's mee te vervangen. Gekocht om 4K zonder scaling te draaien. Simpel en elegant scherm, prima bouwkwaliteit (voet alleen niet verstelbaar). Ietwat jammer van de half-glossy coating, maar vooral de backlighting die in de hoeken slecht zijn werk doet. Maar voor het geld, super!