Gebruikers

Score: 4
16 reviews

Dell UltraSharp U2415 Zwart

Prijs
€ 117,-
Specificaties 24,1" • 1920x1200 (WUXGA) • 60Hz • IPS • 8ms - Bekijk alle specificaties

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Dell UltraSharp U2415 Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
9
Score: 4
4
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
1
+2
br00ky 2 januari 2015

Dell UltraSharp U2415 Zwart

Mooi vormgegeven, fabrieksgekalibreerde monitor met dunne bezels met out-of-the-box fantastisch beeld.

Pluspunten

  • Gekalibreerd afgeleverd
  • Dunne bezels
  • Goede responstijd
  • Weinig ghosting
  • Goede kijkhoeken
  • Mooie kleuren
  • Strak uiterlijk

Minpunten

  • Onhandige plaatsing USB poorten
  • Touchbuttons onzichtbaar bij weinig licht

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

+1
Anoniem: 736537Newbie 16 augustus 2016

Dell UltraSharp U2415 Zwart

u2415 knipperde, scherm werd zwart. Terug voor reparatie. Azerty stuurde hem naar Dell. Toen kreeg ik andere u2415. Had hetzelfde probleem, met nieuwe problemen, o.a. dat ie spontaan uitgaat. Na herhaaldelijk aandringen kon ik u2415 terugsturen plus geld terug. Nu beweren Azerty en Dell opeens dat u2415 voor Windows is.

Pluspunten

  • goed beeld (áls er beeld was)

Minpunten

  • Zoals hierboven al beschreven, ging het beeldscherm alsmaar aan en uit. Er viel niet mee te werken.
  • Aan/uit knopje werkte soms niet. Het is een knopje dat je moet aanraken om aan te zetten, maar soms moest ik meerdere malen drukken.

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 3
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4

0
freeco 8 december 2014

Dell UltraSharp U2415 Zwart

Niet de goedkoopste 24" monitor, maar je krijgt wel wat in de plaats

Pluspunten

  • 1920x1200px
  • Dunne bezel
  • Compleet stil!
  • Uitstekend beeld

Minpunten

  • USB3 aansluitingen niet makkelijk bereikbaar
  • Geen DVI ingang

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

BdK2020Newbie 26 juli 2020 Product gekocht

Dell UltraSharp U2415 Zwart

2 beeldschermen gekocht voor een prima prijs. Zeer fijne beeldschermen, weinig weerspiegelingen en voldoende scherpte. Soms reageert de aan-/uitknop niet direct. Bij exact dezelfde beeldscherm-instellingen, zit er toch verschil in helderheid en kleur.

Pluspunten

  • Scherp
  • Weinig weerspiegeling
  • Prima prijs-kwaliteit

Minpunten

  • Aan-/uitknop reageert soms niet direct
  • verschil in helderheid/kleur tussen schermen

Eindoordeel

Score: 4
MsG 18 juli 2018 Product gekocht

Dell UltraSharp U2415 Zwart

Tweedehands gekocht van een Tweaker. Prima scherm met mooi dunne bezel en goede kleurweergave. Kwam zelf vanaf een TN-paneel en dit is wel een fijne verbetering.

Pluspunten

  • Mooi dunne bezel
  • Veel moderne aansluitingen
  • Kantelbaar

Minpunten

  • Aansluitingen moeilijk bereikbaar

Eindoordeel

Score: 5
Stemis 11 februari 2018 Product gekocht

Dell UltraSharp U2415 Zwart

Heb al 2 jaar, 3 van deze schermen in me bezit. Dunne bezels, leuk voor triple monitor gaming. Dmv Daisy chaining 3 schermen over 1 kabel laten lopen voor thuiswerk op laptop. Wit goed te onderscheiden van lichtgrijs. De kleuren zijn echt perfect.

Pluspunten

  • Daisy chaining
  • Goede kleuren
  • Dunne bezels

Minpunten

  • Prijs
  • Hogere refresh rate verwacht voor deze prijs

Eindoordeel

Score: 5
woutvb 9 januari 2017

Dell UltraSharp U2415 Zwart

Mijn dagelijkse gebruik van de monitor bestaat uit data-analyse software en office toepassingen. Met de resolutie van 1920x1200 dan ook erg prettig werken. Daarnaast blijft het beeld erg goed leesbaar vanuit verschillende kijkhoeken. Ondanks dat de monitor niet bekent staat als game-monitor heb ik er goede ervaringen mee.

Pluspunten

  • Dunne bezels
  • Goede kijkhoeken
  • Mooi (simpel)design
  • Kabel management goot in standaard
  • Voor gaming ook prima te gebruiken

Minpunten

  • USB poorten moeilijk bereikbaar
  • Geen DVI

Eindoordeel

Score: 5
Uncle Mel 30 november 2016

Dell UltraSharp U2415 Zwart

Primam monitor met uit de fabriek mooie kleurenspectrum

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Aansluitmogelijkheid

Minpunten

  • Wat brede bezel

Eindoordeel

Score: 4
Wolvganger 2 juli 2016

Dell UltraSharp U2415 Zwart

Lekker strak scherm met 1920x1200 resolutie en prima kleuren. Modern scherm, geen VGA of DVI, wel 2x HDMI en Displayport (2x in 1x uit). Daisy-chainen is daarmee ook mogelijk. Ingebouwde USB-hub ook aanwezig. Knoppen van het scherm zijn soms wel wat zinnig.

Pluspunten

  • Geen antieke aansluitingen
  • IPS Paneel
  • Displayport en Mini Displayport

Minpunten

  • Knoppen niet altijd even prettig

Eindoordeel

Score: 5
lonaowna 13 juni 2015

Dell UltraSharp U2415 Zwart

Dit is een prima monitor voor de prijs, met lekker veel inputs en een prima beeld. Hij ondersteunt echter geen 16:9 letterbox! Hierdoor is hij onbruikbaar met bijvoorbeeld een Blu-Ray speler of Xbox, welke een 1080p beeld output. Dit maakt hem voor mij waardeloos.

Pluspunten

  • mooi design, kleine bezels
  • veel inputs

Minpunten

  • matige kleurweergave
  • geen 16:9 letterbox ondersteuning

Eindoordeel

Score: 3
Anoniem: 642703Newbie 15 april 2015

Dell UltraSharp U2415 Zwart

De beste monitor in deze prijsklasse.

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • Goede kleuren
  • Instellingenmenu
  • Goede beeldkwaliteit, zeker voor zijn prijs.
  • Energiezuinig
  • Dunne randen
  • Simpel design
  • 1920x1200 16:10

Minpunten

  • Geen DVI-aansluiting, maar die heb ik zelf toch niet nodig.

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 195305Newbie 14 maart 2015

Dell UltraSharp U2415 Zwart

Wilde een 3e 24 inch scherm van Dell erbij, maar na de brightness en contrast lager gezet te hebben viel mij de erge IPS-glow op. Heb het toestel na 10 minuten ook weer terug gebracht naar de winkel.

Pluspunten

  • Strak design
  • Doorlussen van DP

Minpunten

  • IPS-glow (heel erg)

Eindoordeel

Score: 2
d.baars 22 februari 2015

Dell UltraSharp U2415 Zwart

Ik heb inmiddels veel Dell schermen gehad. Deze aangeschaft voor naast m'n U2412M. Opvallend zijn de dunne bezel en de goede kleuren uit de fabriek naast mijn gekalibreerde U2412M. Hij lijkt wel gevoeliger te zijn voor stroom-fluctuaties. Af en toe krijg ik artifacts, die na het uit/aan zetten zijn verholpen.

Pluspunten

  • Enorm dunne bezel
  • Goede standaard-instellingen
  • USB 3.0 hub
  • 3 jaar garantie

Minpunten

  • Geen DVI
  • Lijkt gevoelig voor pieken en dalen in stroom
  • Geen kaart-lezer

Eindoordeel

Score: 5
Georgalex 4 december 2014

Dell UltraSharp U2415 Zwart

Voorheen: Samsun 2232BW Gebruik: internet/films/office gebruik, daarom 2 van deze schermen Eerste indruk: strak uiterlijk, dunne bezels en mooie kleuren. De schermen staan erg helder bij factory default, dit makkelijk aan te passen. Alleen bedieningsknopjes niet handig, zeker bij weinig licht niet goed zichtbaar en tevens weinig sensitief voor aanraking.

Pluspunten

  • Dunne bezels
  • Overall robuust (stevige voet) en professioneel uiterlijk
  • Mooie kleuren (beoordeeld door een leek)
  • USB 3 hub

Minpunten

  • Bedienings knopjes niet sensitief genoeg en niet goed herkenbaar bij weinig licht
  • Geen DVI aansluiting

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
jwillemsen 11 november 2014

Dell UltraSharp U2415 Zwart

Het eerste wat echt opvalt is de hele dunne rand, echt veel minder dan de vorige monitor. Het scherm bevalt erg goed, het staat wel erg helder ingesteld bij default, maar het dimmen gaat standaard.

Pluspunten

  • dunne bezel
  • helder beeld
  • usb3 hub
  • 1920x1200 resolutie

Minpunten

  • geen VDI-D aansluiting

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 301691Newbie 21 oktober 2014

Dell UltraSharp U2415 Zwart

Ik heb net mijn u2415 unboxed en ik vind hem fantastisch, zeer dunne randen, ingebouwde USB3 hub, hoogte verstelbaar en draaibaar, en belangrijste: super mooi beeld. Ik heb nog geen minpunten kunnen ontdekken, behalve misschien de prijs van 400 euro dit ik heb betaald...

Pluspunten

  • Goede helderheid en contrast
  • Resolutie van 1920x1200, +120 verticale pixels is erg fijn programmeren

Minpunten

  • Prijs iets aan de hoge kant, maar op de US DELL site $120 korting, dus misschien komt dat hier ook nog.

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Dell UltraSharp U2415 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee