Een beest van een muis, zowel wat uitstraling en verlichting betreft, als in gebruik. Materialen werkelijk top, de zee aan knoppen zijn goed uitgevoerd, en de vorm ligt uitstekend in menig hand. Kost wel een stevige stuiver, maar je krijgt er zeker wat moois voor terug.
Pluspunten
Ge-wel-dig mooi om te zien, voelt ook even zo solide
LED feature gewoon echt tof
Prettige vormgeving, en prettige positie van alle knoppen.
Unieke X-celerator en fin-switch zijn even wennen maar werken goed
Zeer goede sensor prestaties.
Zowel Tyon als Kone XTD glijden nog soepeler over tafel dan andere geteste muizen.
Zeer lage Lift-off-distance indien gewenst (instelbaar)
Uitgebreid software pakket met tal van mogelijkheden en leuke extra's
Minpunten
Komt met een stevig prijskaartje
Een top optische sensor had mijn voorkeur gehad ivm ultieme precisie.
Een review voor een muis die 9 jaar geleden uitkwam, en al de nodige jaren niet meer te koop is, is misschien wat raar, maar het is tot nu toe nog steeds mijn fijnste muis ooit.
probably the best looking design for a mice i have ever seen, especially in white. it fits perfect with the rest of my white setup.
also ergonomics of course are great for me wich is the reason i eventually went for this one. (had geen zin om dit te vertalen)
Pluspunten
licht voor mij fijn in de hand.
erg fijn scrolweel, met goeie, makkelijke middle click.
de 4 extra top buttons zijn goed berijkbaar, en herkenbaar.
thumb button, persoonlijk geweldig voor instand low dpi.
2x2 inovatieve multifuntionele knoppen, heb hier nog niet toepassing voor gevonden though.
gaafste muis kwa design die ik ooit heb gezien.
Minpunten
redelijk duur
waneer je aanpassingen maakt aan software en je deze op de muis zet moet ie erg lang laden. erg iritant als je goeie kleur wilt instellen bijv. (omdat je dan wilt zien hoe ie er op de muis uitziet en hem dan weer aan wilt passen enz)
Update Mei 2022:
na 6 jaar dan eindelijk gesneuveld. Heb die xinput joystick, evenals de vier knoppen bovenop MB1 en MB2 al jaren niet aangeraakt. Leuke gimmicks, voor sommigen handig, maar niet meer voor mij.
Pluspunten
roccat talk - heel handig als je ook een roccat toetsenbord hebt
de Xcelerator - de xinput controller
fin switch, de 2 knoppen bovenop je muis, om deze knoppen te bedienen hoef je je vingers niet van je LMB/RMB knoppen te halen
badass led lampjes - volledig rond de muis en in het scrollwieltje
houd heerlijk vast
ziet er gewoon badass uit!
Minpunten
de fin switch kan lastig te bedienen zijn voor mensen met kleine handen