![]() |
Round-up - Najaarsround-up Games: Met o.a. Superhot, Steep en Pokémon Moon Dit najaar zijn verschillende games door drukte blijven liggen. We pikken er een aantal uit en behandelen ze in vogelvlucht. |
Rollercoaster Tycoon World is de nieuwste game in de RCT-series. Het spel heeft vele mogelijkheden en zou en echte topper kunnen geworden zijn. Maar jammer genoeg stelde Atari zijn fans teleur.
RollerCoaster Tycoon World zou niet verkocht mogen worden! Deze game zit echter nog in Early Access, maar wordt wel verkocht in winkels als Media Markt. RCTW is gewoon bagger, zit vol met bugs en qua graphics niet van deze tijd! Ik zie dit niet snel verbeteren.
Ik sluit mij volledig aan bij onderstaand review. Slecht ontwikkeld. Grafisch slecht en onrealistisch. Spel is nog niet uit maar veel beter zal het niet worden
Op zoek naar een mooi coaster spel PLANET COASTER is wel een aanrader, zie mij review hiervan via mij account.
"Omdat Roller Coaster Tycoon World officieel nog in Early Access zit, hebben we besloten nog geen cijfermatige beoordeling aan het spel te koppelen."
Omdat het te koop wordt aangeboden, heb ik besloten dat men ervoor gewaarschuwd moet worden.