Prijs |
Specificaties | 15,4" • 2880x1800 • 256GB • Intel Core i7 - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
Fantastische laptop, ongelooflijk dun, uitzonderlijke batterij autonomie, verbazingwekkende prestaties. Minpuntjes kunnen zijn de prijs & de aansluitmogelijkheden.
Beste product ooit aangeschaft. Gekocht toen hij uitkwam in medio 2012: 2,3GHz i7 met 8GB ram en 256GB SSD. Nog steeds waanzinnig snel: op OSX 10.11 start hij met amper 10 seconden op.
Een snelle laptop met eigenlijk geen major minpunten. Uit persoonlijke hoek geschreven review met begrijpbare termen en uitleg.
Super product! Zou het iedereen aanraden. Er gaat namelijk een wereld voor je open! ;)
Meteen vanuit de doos is het een mooie machine. Hij is erg snel door de I7 en pittige SSD. Het enige nadeel is dat hij maar 256 Gb heeft. Het scherm is gewoon verbluffend scherp en lekker formaatje. Dit is alles zit in een sterke en mooie aluminium unicase.
Krachtige laptop met zeer mooi, scherp beeld.
Dit is mijn eerst Apple product. Eigenlijk wilde ik nooit iets van Apple, maar onder de streep kwam deze het dichtste bij mijn wensen.
Ik heb hem zo'n 350-400 euro goedkoper gekocht buiten Nederland.
OSX is wel even wennen, maar je went er redelijk snel aan.
Heb mijn 5 jaar oude macbook pro vervangen door deze nieuwere versie. Het is gewoon een geweldig apparaat, hij werkt zeer snel en werkt precies zoals verwacht.
Leuke, makkelijk mee te nemen notebook met een awesome look en ongeloofelijk scherp scherm. Zelfs Mac OSX is een aanrader, ook al ben ik een die hard Windows user.