Deze canera gekocht als vervanging van mijn Sony A55. De A77-II heeft een uitstekende bouwkwaliteit, een goede 24 MP sensor en een heel goede AF unit. Veel buttons, waarvan een deel configureerbaar. Kortom: veel waar voor je geld.
Geweldige camera zonder problemen. Stevig en lichtgewicht met een geweldige EVF. Full HD video met continues autofocus en ondersteuning voor zowel sigma als Tamron lenzen. Menu wat ingewikkeld en het joy-stickje achterop wordt wat losjes, maar na jaren gebruik nog steeds in volle glorie.
Pluspunten
Robuust
Veel foto's per seconde met een grote buffer.
Snelle auto-focus voor sport en bewegende objecten
Ondersteuning voor alle A-mount lenzen
Accurate EVF.
Minpunten
De Sony menu's zijn wat ingewikkeld
Het scherm voelt wat fragile.
Anoniem: 1006273
5 december 2017 Product gekocht
Sony A77 II Body Zwart
Ik ben er erg tevreden mee. Je kan snel achter elkaar door foto's maken zonder haperingen of iets. De batterij valt wel tegen. deze is snel leeg. De flitser is dan niet eens gebruikt.
Deze camera moest mijn Sony A300 (10 MP DSLR) vervangen. Ik wilde een betere autofocus, hogere resolute en filmpjes maken. Met behoud van mijn oude objectieven kwam de A77 II er als beste uit. Twijfels (uit professionele reviews) over ruis bij hoge ISO had ik wel, maar het viel mee.
Pluspunten
Hoge resolutie
Razendsnelle 12 fps burst mode
Snelle en accurate autofocus
Heldere elektronische zoeker
3-voudig kantelbare display
Waterpas indicatie
Zoom en autofocus tijdens filmen
Gezichtsherkenning autofocus
Minpunten
Veel ruis en onscherpte bij hoge ISO
Geen GPS
Wifi foto overdracht werkt, maar traag
NFC met Android niet gelukt
Anoniem: 486789
2 januari 2017
Sony A77 II Body Zwart
Overstap gemaakt van A55 naar de A77ii.
Low light opnames zijn ongelooflijk goed, bij de A55 waren opnamen bij ISO 800 al redelijk korrelig, bij de A77ii is het bij ISO 3200 nog steeds heel mooi.
Na veel vergelijken heb ik gekozen voor deze camera met de lens. De camera heeft een niet geëvenaard autofocussysteem systeem. De bediening is even zoeken, maar werkt perfect. Alle knoppen zitten goed onder handbereik.
Pluspunten
Goede kwaliteit body
Body bijna professioneel gebouwd
Voelt degelijk aan
Scherpe foto's door snel autofocussysteem.
Minpunten
Misschien het gewicht
Anoniem: 653204
28 januari 2015
Sony A77 II Body Zwart
Geweldige camera als tussen camera tussen fullframe en instap model. Ligt heel erg fijn in de hand en alle knoppen zijn binnen een aantal dagen blind te vinden.
Pluspunten
goede kwaliteit
hoge iso zonder problemen
Grote body
Minpunten
batterij gaat niet lang mee
had liever een mf/af schakelaar gezien ipv die draaiknop en via de achterkant vervolgens de focusmodus kiezen
Heb jij ook een Sony A77 II + 16-50mm f/2.8 Zwart?