Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
33
Score: 4
21
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
tegekkejongenNewbie 9 september 2019 Product gekocht

Intel Core i5-4460 Boxed

prima processor die goedkoop is maar niet erg snel

Pluspunten

  • niet duur
  • 4 cores
  • i5 (intel) dus goede kwaliteit

Minpunten

  • niet erg snel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 3
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Overklokbaarheid Score: 3
Warmteproductie Score: 4

+1
BUSINESSRA 4 april 2018 Product gekocht

Intel Core i5-4460 Boxed

De i5 4460 is gewoon een basis cpu die voor de meeste mensen wel voldoet. Wil je gaan gamen of doe je wat intensievere taken dat alleen op het internet zitten? Dan zou ik toch maar verder gaan kijken. (Kijk uitgebreide omschrijving!)

Pluspunten

  • Basis cpu
  • redelijk oud, maar toch nog goed.

Minpunten

  • Voor deze prijs heb je betere

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prestaties Score: 3
Prijs Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 3
Warmteproductie Score: 3

+1
Raw Freakz 21 mei 2015

Intel Core i5-4460 Boxed

Ik heb deze processor gekocht voor een gamesysteem voor 1080p. Tot nu toe bevalt deze processor me zeer goed!

Pluspunten

  • Gigantische verbetering van mijn oude i3 530
  • Standaard koeler is prima imo
  • iGPU krachtig genoeg voor lichte games op med.
  • Lekker zuinig vergeleken met de AMD concurrentie

Minpunten

  • Geen, CPU is prima voor mijn taken
  • Koeler voldoet niet genoeg bij zwaardere taken zoals renderen
  • Niet overklokbaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Warmteproductie Score: 4

+1
Thomascr9695 1 april 2015

Intel Core i5-4460 Boxed

Wat een beest van een processor! Hoge single core performance en een ingebouwde grafische chip + de stockkoeler is prima! AANRADER! Vragen over het product? Stuur me gerust een berichtje! ;)

Pluspunten

  • Word niet (heel) warm.
  • Prijs
  • De bijgeleverde stockkoeler is redelijk stil tijdens normaal gebruik.
  • Door de hoge single core performance is deze processor erg geschikt voor gaming.
  • Minder stroomverbruik dan AMD processoren in de zelfde prijs klasse.
  • Door de 1150 socket kun je deze processor later upgraden naar bijvoorbeeld een i7
  • Ingebouwde grafische chip.

Minpunten

  • Geen overklok mogelijkheden.
  • Grafische chip niet geschikt voor zware taken zoals gaming.
  • Tijdens zware CPU taken word de stock koeler redelijk luid.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Overklokbaarheid Score: 1
Warmteproductie Score: 4

0
CMSTRR 6 mei 2015

Intel Core i5-4460 Boxed

Top processor voor een budget prijs!

Pluspunten

  • Stabiel
  • Een waardige opvolger van Ivy Bridge
  • Koeler dan zijn voorganger
  • goede prijs kwaliteit verhouding
  • makkelijke socket 1150 (ivm upgrade)

Minpunten

  • Meegeleverde koeler

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Warmteproductie Score: 5

0
Dahley 7 november 2014

Intel Core i5-4460 Boxed

Heb deze processor gekocht voor in mijn game systeem. Bewust niet gekozen voor een unlocked processor omdat het voor mij niet mogelijk is om fatsoenlijk over te clocken. Het is een hele vooruitgang tegenover mijn AMD Phenom II X2 560.

Pluspunten

  • Intel
  • Lekker snel
  • Niet te duur
  • Wordt niet warm na vervangen stock koeler
  • Doet het prima in een gamesysteem

Minpunten

  • Stock koeler kan je beter vervangen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Warmteproductie Score: 4

Kai-353 11 december 2019 Product gekocht

Intel Core i5-4460 Boxed

Op dit punt te oud om te gebruiken voor 1080p max gamen, dan kan je nieuw beter een Ryzen 5 3600 / intel i5 9600(F) kopen of 2e hands een Ryzen 1600.

Pluspunten

  • Goedkoop moederbord en ram voor te krijgen

Minpunten

  • Duur
  • 4c/4t

Eindoordeel

Score: 2
afraca 13 september 2017 Product gekocht

Intel Core i5-4460 Boxed

Voor mij was het belangrijk dat hij allround het goed doet. Ik game nog een uur of 3 per week, maar software compileren moet ook vaak gebeuren. AMD had destijds vooral processors met ingebouwde GPU, wat voor mij onnodig was. (Nu weer AMD eerste keus.)

Pluspunten

  • Socket 1150 handig voor upgraden
  • Goede single-core performance
  • Prijs
  • Stockkoeler is uitstekend

Minpunten

  • Alsnog onnodige ingebouwde GPU

Eindoordeel

Score: 5
Kateautje 20 juli 2017 Product gekocht

Intel Core i5-4460 Boxed

Begin 2015 systeem gebouwd met een GTX 970 en deze i5 4460, werkt perfect voor gamen en wat lichte video editing en Photoshop. Alleen jammer dat Intel nou echt overclocking support uit heeft gezet en je daar 50 euro meer voor moet dokken.

Pluspunten

  • Relatief goedkoop
  • Geen significante bottleneck met GTX 970
  • Wordt niet warmer dan 65 C onder 100% load met een aftermarket LP cooler (Alpenfohn Panorama), ook vrij stil

Minpunten

  • Geen overclocking
  • Er vliegen geen eenhoorns uit, zelfs niet bij de boost tot 3.4GHz
  • Geen RGB lampjes op de chip

Eindoordeel

Score: 4
janvandenhoorn 2 juni 2017

Intel Core i5-4460 Boxed

Gebruik deze processor al ongeveer twee jaar, prima processor voor relatief weinig geld. echt een koopje.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • draait prima in combinatie met een 1060
  • redelijk stil

Minpunten

  • wordt helaas erg warm

Eindoordeel

Score: 4
raiders 23 maart 2017

Intel Core i5-4460 Boxed

Een snelle processor die ik heb gekocht om de nieuwste games mee te kunnen spelen. In combinatie met de GTX 970 speel ik momenteel veel Battlefront en Battlefield 1 op hoge instellingen. De standaard koeler maakt soms wel relatief veel geluid tijdens het gamen.

Pluspunten

  • Snelle processor
  • Goede koeler
  • Goede prijs / kwaliteit

Minpunten

  • Maakt veel geluid bij zwaarder gebruik

Eindoordeel

Score: 4
Thom 29 september 2016

Intel Core i5-4460 Boxed

Top prestaties voor goede prijs. Aanrader! Stockkoeler is goed voor standaard gebruik, maar voor overklokken is het verstandig om voor een waterkoeling te gaan.

Pluspunten

  • Goede prestaties
  • Goede prijs
  • Stockkoeler is top als je niet wilt overklokken.

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 4
coolykoen 11 september 2016

Intel Core i5-4460 Boxed

Erg goede processor. houdt mijn EVGA GTX980 TI FTW edition prima bij :) Voor bijna alle games nog steeds een goede keus.

Pluspunten

  • Houdt de 900 serie van nvidia nog prima bij
  • Wordt bij mij max 60-61 graden (onder load)

Minpunten

  • Niet future proof nu dat de GTX1080 uit is

Eindoordeel

Score: 4
Pimpdoggy 14 juni 2016

Intel Core i5-4460 Boxed

Goeie processor voor de prijs

Pluspunten

  • Stabiel
  • Zuinig
  • 1150 socket

Minpunten

  • meegeleverde koeler

Eindoordeel

Score: 5
Snorrenan 13 mei 2016

Intel Core i5-4460 Boxed

Goede processor, snel en redelijk goedkoop

Pluspunten

  • snel
  • niet erg warm

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 4
AMD and INTEL 11 mei 2016

Intel Core i5-4460 Boxed

Goede processor word alleen erg warm heb daarom nieuwe koeler aangeschaft de standaard is echt om te janken Iedereen zegt dat amd warm word nou dit is een oven. Waterkoeling aangeraden,of goed merk luchtkoeling.

Pluspunten

  • Goede performance
  • Snel
  • Goede games performance
  • Aan te raden
  • intel

Minpunten

  • Word warm HEEL warm
  • Amd word minder warm dan dit.

Eindoordeel

Score: 4
laurenst97 2 mei 2016

Intel Core i5-4460 Boxed

Voor gamen is deze processor ideaal! Geen bottlenecks ontdekt met mijn gtx 770 2gb. Als je een moederbord hebt met deze chipset en nog niet hebt geupgrade naar skylake is dit een prima ''bang for the buck'' cpu.

Pluspunten

  • Voor gamen ideaal
  • Prijs/Performance verhouding

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Zteve 4 maart 2016

Intel Core i5-4460 Boxed

Prima processor voor de doeleinden waar ik het voor gebruik. Doet wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Snel
  • Quadcore

Minpunten

  • Niet overklokbaar

Eindoordeel

Score: 5
RosalynvanEe 3 maart 2016

Intel Core i5-4460 Boxed

Prima processor, werkt goed in mijn game systeem in combinatie met de MSI GeForce GTX 960, ik haal hoge prestaties en renderen gaat best heel snel. Zeker een aanrader. Jammer dat het niet overclockbaar is, maar dat wil sowieso niet met mijn moederbord.

Pluspunten

  • Werkt goed in gamesysteem
  • Stock cooler is niet eens zó luid

Minpunten

  • Niet overclockbaar

Eindoordeel

Score: 4
CurSiv3 29 februari 2016

Intel Core i5-4460 Boxed

Goede processor, zeker qua prijsi/kwaliteit

Pluspunten

  • stabiel
  • snel
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • koeler
  • end of line

Eindoordeel

Score: 4
WybrenPC 13 februari 2016

Intel Core i5-4460 Boxed

een prima processor om wat zwaardere dingen mee te doen voor een lichte prijs

Pluspunten

  • Zeer snel
  • hoge single core performance
  • redelijk stil met stock cooler
  • prijs
  • (single core) prestaties tegenover amd (enorm verschil!)

Minpunten

  • bij rendering wat luider

Eindoordeel

Score: 5
clintvl 10 februari 2016

Intel Core i5-4460 Boxed

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Is tot nu toe in al mijn games geen bottleneck geweest (i.c.m. een r9 390). Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Vrij lage temps
  • Bang for buck
  • Geen bottleneck in games (W3, Mad Max, Star Wars BF)

Minpunten

  • iGPU is mager

Eindoordeel

Score: 5
Sanderp 24 november 2015

Intel Core i5-4460 Boxed

Beest. Alle power wat ik nodig heb in een goedkoop boxje! Dit zijn de producten waar je blij van word! Warmte productie let ik niet op. Wel op de stilte, deze valt redelijk tegen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Snelheid
  • comptabiliteit

Minpunten

  • standaard koeler

Eindoordeel

Score: 5
therazo 3 november 2015

Intel Core i5-4460 Boxed

Heb ik in een build van een vriend gedaan, draait super.

Pluspunten

  • Goedkope i5
  • Intel kwaliteit
  • Stock cooler is opzich wel stil
  • Goede game-performance

Minpunten

  • Niet overklokbaar, maarja wat verwacht je voor de prijs.

Eindoordeel

Score: 4
Allard Pruim 1 november 2015

Intel Core i5-4460 Boxed

Sinds oktober 2015 heb ik deze Haswell CPU in mijn bezit voor toen testijds mijn Linux systeem, nu draait het systeem Windows en deze CPU voldoet me nog steeds prima. Sterk genoeg om voor moderne games en applicaties te gebruiken, nadeel is wel dat hij niet over te klokken is.

Pluspunten

  • Wordt ondersteunt in Linux
  • CPU wordt niet heel erg warm
  • Stock koeler is bij normaal gebruik redelijk stil
  • Sterk genoeg voor gaming

Minpunten

  • Geen overklokmogelijkheid
  • Stock koeler kan wel luidruchtig worden bij zware belastig
  • Ingebouwde GPU niet het beste

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Intel Core i5-4460 Tray?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True