Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
21 augustus 2013 Rapporteer

Doel was om voor €500 een laptop samen te stellen die voor een beetje gamen, Office en mail goed te gebruiken was. Een apparaat die je even gebruikt om te kijken naar het weer of verkeer/ recept om te koken en dan weer opzij te zetten. Dat is ons niet gelukt. Vandaar dat we onze grens verlegd hebben naar €500 - €700. En zoals je aan de reviews van dit segment al zult merken : je zult altijd concessies moeten doen. Bij ons was het een afweging tussen:
- processor --> minimaal i5
- videokaart --> minimaal de GForce GT740M
- intern geheugen --> minimaal 8
- SSD erg wenselijk
- klein = fijn.
- DVD-speler = wenselijk
Het intern geheugen is dus gesneuveld en bijgesteld naar 4GB. Een gok die goed is uitgevallen.
Eerste indruk:
-...

Pluspunten

• SSD opstart schijf
  • goede video kaart
  • robuuste bouw
  • goede performance
  • Veel aansluitingen
  • Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding

Minpunten

• Bij spelletjes zuigt de accu leeg en wordt hij warm.
  • Spiegelend beeldscherm.
  • Geluid is niet echt mooi

22 maart 2016 Rapporteer

Fijne lichte laptop. Ik heb hem nu al bijna 3 jaar en hij doet het nog steeds prima.

Pluspunten

• lichtgewicht
  • mooie uitstraling
  • nummeriek toetsenbord
  • VGA aansluiting
  • HDMI aansluiting
  • CD/DVD poort
  • touchpad werkt fijn

Minpunten

• aluminium heeft butsjes
  • batterij is minder geworden

Software:
Omdat Asus er zo weinig extra software heeft opgezet, start hij enorm snel op en moet je geen uren tijd steken in het verwijderen van games en andere software die je niet nodig hebt. De 30-dagen Trial van McAfee was niet zo gemakkelijk te verwijderen. Daar heb ik zelfs een speciale Tool voor moeten installeren die te vinden is op de McAfee website.
Hardware:
Voor deze prijs kan je niet klagen. De laptop voelt ook enorm snel aan. Ondanks het feit dat ik een Acer Ultrabook heb met praktisch dezelfde specificates uit een iets duurdere prijscategorie, voelt de Acer Ultrabook een stuk sneller aan. Het scherm heeft een betere kijkhoek en de touchpad is stukken beter. Aangezien Acer en Asus de enige twee merken zijn die 15" Ultrabooks...

Pluspunten

• Instant on
  • Kijkhoek
  • Weinig tot geen overbodige software
  • Vlotte gebruikservaring
  • SSD
  • Numpad
  • Zeer goede touchpad

Minpunten

• McAfee kan niet gemakkelijk verwijderd worden
  • Instant On Desktop Gadget kan niet uitgeschakeld worden tenzij je dit manueel doet in Windows zelf
  • Touchpad staat links 1mm hoger dan rechts, kleine afwerkingsfout

Heb jij ook een Asus S56CB-XX315H-BE?