![]() |
Round-up - Vier 8"-Windows-tablets getest Sinds kort zijn er naast grote Windows-tablets ook kleinere exemplaren te krijgen, met schermen van 8". In dit artikel vergelijken we vier modellen en kijken we welke het beste is. |
![]() |
Videoreview - Test van vier kleine Windows-tablets Fans van kleine tablets waren lange tijd aangewezen op modellen die op Android draaien. Samsung bracht in 2010 al zijn eerste 7"-Galaxy Tab uit, waarna veel fabrikanten volgden. Microsoft keek ondertussen vanaf de zijlijn toe. Het bedrijf had zich met Windows… |
Gemiddelde gebruikersscore
De beste samenvatting voor deze tablet is het begrip 'aan de andere kant'.
De bouw kwaliteit is goed maar aan de andere kant zijn de wireless drivers waardeloos.
Hij doet het lang op een accu maar aan de andere kant is de stylus zelfs na 4 generaties nog steeds waardeloos.
Vooraf:
Dit is mijn eerste review.
Aanschaf
De Dell Venue Pro is sinds begin december 2013 in mijn bezit en gekocht in een Microsoft Store in de VS voor 199$ (~150€)
Specificaties:Intel Atom Z3740D (2Mb Cache, tot 1.8GHz)2Gb RAM32Gb eMMC ingebouwde opslagmicro SD tot 64)Intel HD graphics8" IPS 1280x800, multitouch (10 aanraakpunten)Wireless-NBluetooth5MP Camera (achterkant)1.2MP Camera (voorkant)Microsoft Windows 8.1 32BitMicrosoft Office Home & Student 2013In het doosje:
• Tablet
• Adapter
• Micro USB lader kabel...
Degelijk, prachtig beeld, 64GB geheugen, active digitizer. Non pro Windows 8.1. Voor weinig. Een Actieve Stylus moet je los erbij kopen. Rev02. Geniaal apparaatje.
NB Bij sommige sites krijg je voor ~300 euro de originele Venue 8 Pro Folio (hoes) erbij. Code 5830-3165FO