Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Toon reviews van:

Voelt goedkoop en plastic-achtig aan, ligt niet echt prettig in de hand en is ook te licht. De 'windows 8' knop is niet meer dan meer een gimmick. Scrollwiel is wel prima, net als de Setpoint software. Batterijtijd is ook in orde. Maar de nauwelijks duurdere M705 is beter alternatief.

Pluspunten

• Scrollwiel
  • Batterijtijd (zeer waarschijnlijk, maar dat zal ik nog meten; zie daarvoor de updates onderaan deze review)
  • Logitech Setpoint software
  • Unifying ontvanger (tot 6 apparaten aansluiten)
  • Opbergplaats voor overtollige ontvanger
  • Duimknoppen
  • Extra (windows 8) knop bovenop, die voor alle functies instelbaar is.

Minpunten

• vrij lage bouwkwaliteit; voelt goedkoop aan
  • ligt niet prettig in de hand. Muis is ook vrij laag
  • te licht qua gewicht (mede door maar 1 batterij)
  • Zogenaamde windows 8 knop niet meer dan een gimmick, maar knop is uiteraard wel bruikbaar en eventueel voor andere functie instelbaar.
  • Geen Darkfield laser sensor (maar dat kun je in deze prijsklasse ook niet verwachten)

7 februari 2015 Rapporteer

Ben al een tijdje op zoek naar een goede betaalbare vervanger voor de G400. Ik ben op de M560 en de G300 uitgekomen. De G300 is een miskoop gebleken. Deze M560 is voor mij eigenlijk ook net iets te klein. Maar tot zover nog geen betere gevonden.

Pluspunten

• Nog geen echte negatieve opmerkingen
  • Knoppen vallen me eigenlijk best mee
  • Design is eigenlijk wel goed

Minpunten

• Had ietsje groter gemogen
  • Dit is zeker géén G400

6 april 2014 Rapporteer

Ongeacht de ondergrond die ik gebruik, "kleeft" de muis. Dat wil zeggen, de eerste keer dat ik weer beweeg na heel even stil te hebben gestaan, moet ik de muis dus wat los forceren, wat ervoor zorgt dat echt precies bewegen onmogelijk wordt. Het beste werkt nog een muismat, maar het is verre van ideaal. (Ook niet iedere muismat, trouwens)
Daarnaast is er iets met de resolutie, of precisie, waardoor precies mikken een hele opgave is. Ik kan niet precies bepalen wat nou het probleem is. Voor normaal gebruik, heb je er niet zo'n last van, maar in-game is het echt heel irritant en daar komt het "kleven" van de muis aan de ondergrond nog bij.
Ik had de hoop dat ik met wat juiste drivers en instellingen een hoop van deze problemen kon...

Pluspunten

• Mooi design.
  • Ligt goed in de hand.
  • Batterijduur. Ik kan de beloofde 18 maanden nog niet verifieren, maar hij is in ieder geval nog niet leeg.

Minpunten

• Bouwkwaliteit.
  • Precisie.
  • Kleeft aan elke ondergrond.
  • Muiswieltje werkt niet als 3e muisknop, maar als vergrendeling voor het scrollwieltje. Er zit een losse 3e knop onder het wieltje.

10 augustus 2017 Rapporteer
Product gekocht

Logitech M560 Zwart

De prijs is aardig, maar de kwaliteit ver onder de maat. Scroll vliegwiel niet goed uitgebalanceerd en beweegt regelmatig vanzelf (scherm stuitert dan op en neer). Scrollwheel niet als middelste knop uitgevoerd is ook erg jammer.

Pluspunten

• Gaat lang mee op een accu
  • Makkelijk te pairen

Minpunten

• Vliegwiel niet goed uitgebalanceerd
  • Scrollwheel niet als middelste knop uitgevoerd

23 januari 2017 Rapporteer

Logitech M560 Zwart

Pluspunten

• mooi design

Minpunten

• knoppen zijn erg licht
  • linker/rechtermuisknop zitten aan elkaar
  • knop bij draaiwieltje lijkt in eerste instantie niks te doen
  • slechts 1 batterij waardoor hij wellicht minder lang meegaat

31 oktober 2016 Rapporteer

Logitech M560 Zwart

Ik dacht dat de M560 een waardige opvolger zou zijn voor de M500 (die ik nu op mijn werk heb), maar ik had het mis. Na 15 min gebruik kreeg ik al pijn in mijn hand. De muis is gewoon ergonomisch niet in orde, te klein voor mijn handen.

Pluspunten

• Draadloos bereik is goed in orde
  • Receiver is goed weg te werken
  • 800 DPI is voor de meeste toepassingen voldoende
  • De beweging van de cursor is verassend vloeiend, veel vloeiender als mijn vorige 1000 DPI muis
  • Scrollwiel als vliegwiel gebruiken (voor lange sites)
  • Alle knoppen zijn goed binnen handbereik, behalve de middleste muis knop.

Minpunten

• Dit is een notebook/travel muis, maar wordt nergens zo verkocht!
  • Te klein in zowel de breedte als de hoogte
  • De knop onder het scrollwiel is niet de lock knop, maar je middelste muis knop.
  • De lock knop zit in het scrollwiel zelf verwerkt
  • Middelste muisknop is niet in bereik van je vingers
  • Op muismatten met een motief is deze muis niet te gebruiken, cursor gaat scheef over het scherm. Muismatten met egale kleur, nergens last van.

16 februari 2016 Rapporteer

Logitech M560 Zwart

Een prima muis met veel knoppen. Als je op de scrolwiel klikt dan verandert de scrolweerstand waardoor deze niet meer als middelste muisknop fungeert. Gelukkig kan je de knop achter het scrolwiel hiervoor instellen met software.

Pluspunten

• goede prijs
  • Veel knoppen
  • lange batterij duur

Minpunten

• scrolwiel vrij fragiel
  • klein formaat

29 september 2015 Rapporteer

Logitech M560 Zwart

Muis werkt niet met OS 10. Ligt verder goed in mijn hand, die wat "aan de kleine kant" zijn. Het leek me een mooie muis, maar was simpelweg niet bruikbaar!

Pluspunten

• Veel knoppen
  • Prijs
  • Vorm
  • opberg vakje in muis voor usb connector

Minpunten

• Werkt niet op MacPro & MacBook (OS 10.10.3)
  • De duim knoppen aan de linker kant zitten te ver naar achteren

20 december 2014 Rapporteer

Logitech M560 Zwart

niet de kwaliteit die ik gewend ben van logitech, voelt te plat aan voor iemand met grote handen

Pluspunten

• prijs
  • windows 8 button

Minpunten

• ergonomie
  • te klein

6 september 2014 Rapporteer

Logitech M560 Zwart

Bij de mediamarkt gehaald en voor 10 minuten geprobeerd en daarna besloten dat deze per direct terugkan.

Pluspunten

• Formaat en vorm
  • Prijsklasse
  • Laser trackt nog uistekend op bank/kleren/kussens.

Minpunten

• Scrollwiel niet indrukbaar als middelste knop (wat ik heel veel gebruik bij het surfen voor nieuwe tabs)
  • Middelste knop is een gimmick.
  • Knoppen aan de zijkant geeft je de start menu en alttab direct naar volgende screen.
  • Scrollwiel kan je naar links en rechts doen, wat bij win7 64bit home je een alttab sideview geeft waardoor je heen kunt scrollen. Iets wat ik totaal niks vind.

30 januari 2014 Rapporteer

Logitech M560 Zwart

Heb jij ook een Logitech M560 Wit?