Monitor zaterdag besteld via monitorstore.nl en gisteren binnen gekregen. Monitor oogt zeer strak en een heeft smalle bezel. Beeldkwaliteit is goed, speakers nog niet getest maar hier verwacht ik niet teveel van. Voelt misschien wat wiebelig op de voet, maar is niet storend.
Ik heb deze monitor gekocht om aan de huiskamerpc te koppelen (lees: huiswerkpc van de kids). Dat is een i3 (via de V&A) systeem van HP met displayport. Daar zit een convertor kabeltje naar DVI, de monitor stuur ik dus aan via DVI.
Ik zocht een monitor waarbij de kids niet aan de knopjes hoefden te zitten (deze zitten onder aan de rand, maar zijn niet zichtbaar.
Wanneer de pc de monitor uitschakelt (energie besparing) is het scherm aangenaam donker met een niet storende amberkleurige led onder aan de rand (rechterhoek). Wanneer het scherm actief is wordt de led lichtblauw, maar is deze nog steeds niet storend. (Storend als in: trekt de aandacht van de kids)...
Omdat het als huiswerksysteem wordt gebruikt (niet als gamemonitor) heb ik...
Zeer tevreden met deze schermen.
Voordelig en mooi FHD IPS-scherm maar van matige bouwkwaliteit.
Mooie monitor met een zeer dunne rand wat goed uit komt voor multi monitor setups. De helderheid en kleurweergave is prima. De ingebouwde speakers stellen echter niet veel voor. Ook is de monitor niet in hoogte verstelbaar.
Prima monitor voor de prijs, wel wat minpuntjes
gisteren gekocht vandaag binnen gekregen door megekko.
zeer tevreden met het scherm.
andere reviews schreven over slechte bouwkwalitiet dit vindt ik van niet. mooi design en alles voelt stevig aan.
Monitor enkele dagen in bezit. Gemengde indruk van deze monitor. Vooral ben ik verbaasd over lage bouwkwaliteit van de monitor. Het lijkt op grote haast bij productie. De constructie van monitor is wel stevig. Dunne randen zijn mooi. Weergave van kleuren mag wel beter. Grafisch is alles in beste orde.
Voor het geld wat deze monitor mij gekost heeft ben ik zeer onder de indruk. Als je op zoek bent naar een 23" IPS monitor voor niet al te veel geld en je gebruikt een ander medium voor het geluid, dan kan ik deze monitor absoluut aanraden!