Ik ben sinds een week of drie in het bezit van deze prachtige headset, ik heb deze 24 maart bij 4launch gekocht en ik heb er na een paar kleine softwarematige tweaks alleen maar positieve ervaringen mee.
Comfort
Je moet er ten eerste rekening mee gaan houden dat deze headset toch aanzienlijk meer weegt dan zomaar een "headsetje". Volgens Amazon is het met verpakking en al 750 gram, aangezien er vrij weinig anders dan de headset in de verpakking zit kun je gauw uitgaan van een grammetje of 650-700 op je bolletje. De koptelefoon maakt gebruik van memory foam voor zowel je oren als je hoofd waardoor hij erg comfortabel zit. De 3 meter lange kabel geeft je ook meer dan genoeg bewegingsvrijheid, ook als je computer iets verder weg hebt...
Deze gaming headset zit comfortabel, maakt goed geluid en heeft een heldere microfoon. maar, dankzij het af en toe uitvallen en de problemen met de software kom ik toch op een voldoende. Voor het geld wat deze headset kost, zou je iets veel mooiers kunnen halen.
Ik heb de 1500V2 nu twee maanden ongeveer en ik vind hem erg prettig. Het geluid is uitstekend en ik heb er geen problemen mee.
Ik had wel de eerste 2 weken een vervelend geluid om de zoveel minuten maar naar veel zoeken op forums ben ik erachter gekomen dat deze headset er niet van houdt van usb 3.0 aansluitingen want toen ik de drivers en dergelijken had verwijderd en opnieuw geinstalleerd had voor mijn 2.0 aansluiting werkte het prima. Ook was het geluid kapot hard als hij op zn zachts stond maar dit was een kwestie van de drivers updated.
Erg fijne headset en mijn vrienden zeggen dat ik goed te verstaan ben op ts en skype. Wat mij bertreft een aanraden ook als je naar de prijs kijkt.
Geluid is van hoge kwaliteit, echter begon ik na een aantal maanden van gebruik vervelende (statische) ruis te horen. Bouw kwaliteit is subliem, drukt wel op de oren. Software/Driver ondersteuning is wat mij betreft ook onder de maat (niet compatibel). Prijs ligt ook nog eens erg hoog.
Het product leek een mooie koop maar viel voor mij aardig tegen.
Verbinding van oorschelp naar hoofdband brak af tijdens het game.
(Na wat google werk meer mensen met dat probleem)
Contact opgenomen met RMA afdeling Corsair maar 0,0% support.
Maar eerste tijd zeker veel plezier aan de headset gehad.
Eenvoudige & goede 7.1 headset.