Gebruikers

Score: 4
13 reviews

ASRock H81M-ITX

Prijs
Specificaties Socket 1150 • Mini-ITX • Intel H81 chipset - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
9
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
Eagle0 19 januari 2014

ASRock H81M-ITX

Pluspunten

  • Laag totaal verbruik
  • EFI update direct vanaf internet vanuit EFI interface
  • Veel features op het moederbord

Minpunten

  • Slechts 2 SATA interfaces
  • Niet compatible met mijn Corsair F115

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 3
Featureset Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Layout Score: 4

+1
Hakker 6 oktober 2013

ASRock H81M-ITX

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Voldoende features
  • Tools die werken

Minpunten

  • Slechts 2 Sata poorten

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Overklokbaarheid Score: 2
Featureset Score: 3
Ondersteuning Score: 4
Layout Score: 5

0
Beaudog 25 juni 2017 Product gekocht

ASRock H81M-ITX

Een prima moederbord voor een mooie prijs . Ik heb dit bordje gebruikt voor een van mijn mini itx builds En draait onder w10 pro .

Pluspunten

  • Spidf uitgang
  • Kan nog aardig overklokken

Minpunten

  • 2x sata voor mij geen probleem

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Overklokbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Layout Score: 4

Flannagill 8 januari 2018 Product gekocht

ASRock H81M-ITX

Na lange tijd zoeken voor een "budget" mini-ITX 1150 socket, ben ik uiteindelijk op dit moederbordje uitgekomen. Je krijgt exact waar je voor betaald: een goedkoper bordje, in ruil voor wat missende features(o.a. missende aansluiting voor frontpanel USB 3.0 en PCI-e 2.0 in plaats van het veel recentere 3.0).

Pluspunten

  • Goedkoop
  • ITX
  • Uitgebreide BIOS/UEFI

Minpunten

  • H81
  • PCI-e 2.0
  • Geen aansluiting voor Front-Panel USB 3

Eindoordeel

Score: 3
Nathan524 22 september 2017 Product gekocht

ASRock H81M-ITX

Prima moederbord. Mooi klein

Pluspunten

  • 5.1 Surround
  • Genoeg USB poorten
  • Prijs

Minpunten

  • Geen USB 3.0 aansluiting op moederbord
  • Moet software geïstalleerd hebben om VGA aansluiting van moederbord te kunnen gebruiken

Eindoordeel

Score: 4
FxDetoX 27 januari 2017

ASRock H81M-ITX

Goed bordje voor de lage prijs, redelijke lay-out. Jammer dat het enkel beschikt over 2 Sata-poorten en geen USB3 heeft. Werkt niet standaard met Haswell-Refresh processoren, maar heeft een BIOS-flash nodig.

Pluspunten

  • Lage prijs
  • Goede IO

Minpunten

  • 2 Sata-poorten
  • Geen USB 3
  • BIOS-flash nodig voor Haswell-R

Eindoordeel

Score: 4
hoi3344 5 december 2016

ASRock H81M-ITX

Erg fijn itx bordje. Perfect voor een servertje. Wel wat weinig sata poorten! let hier op! Asrock tuning software PERFECT voor instellen FAN curve van zowel CPU als CASEFAN!

Pluspunten

  • Compact, goed ingedeeld.
  • Prijs
  • PERFECTE tuning software voor fancurves!

Minpunten

  • slechts 2 sata poorten
  • Geen usb 3.0
  • 1x casefan aansluiting

Eindoordeel

Score: 4
steyn1001 29 augustus 2016

ASRock H81M-ITX

Prima bordje voor een HTPC of een server, mits je een extra Sata controller erin zet anders kan je met een server problemen krijgen met de sata aansluitingen. Er zitten er namelijk maar twee op.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Prijs
  • I/O

Minpunten

  • 2 Sata poorten
  • Compatible problemen gehad met Corsair SSD

Eindoordeel

Score: 4
123lodewijk 27 februari 2016

ASRock H81M-ITX

prima product voor een goede prijs alleen zijn er wel wat problemen bijvoorbeeld kan ik de bios niet inkomen als een beeldscherm in aangesloten op de graafische kaart. als het kon 3,5 sterren.

Pluspunten

  • goedkoopste mini itx socket 1150 moederbord
  • veel mogelijkheden voor audio

Minpunten

  • pci gen 2.0
  • 2 sata poorten
  • kan niet de bios inkomen als grafische kaart aangesloten is

Eindoordeel

Score: 4
Tvanbreukelen 9 februari 2016

ASRock H81M-ITX

Goedkoop compact moederbord, alleen wat weinig sata poorten

Pluspunten

  • Goedkoop
  • 2pwm aansluitingen
  • Optische audio

Minpunten

  • slechts 2 sata poorten

Eindoordeel

Score: 4
Eldinn 15 september 2014

ASRock H81M-ITX

Goedkoop, degelijk, doet wat het moet doen en verder niet meer.

Pluspunten

  • Klein en compact
  • Goedkoop
  • Goede indeling: past video kaart, geheugen, aftermarket cooler etc. op zonder dat het elkaar in de weg zit.

Minpunten

  • Slechts 2 SATA poorten, maar is voor mij geen punt

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Layout Score: 4
Haasje26 24 april 2014

ASRock H81M-ITX

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Overklokbaarheid Score: 2
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Layout Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Matthew 1 maart 2014

ASRock H81M-ITX

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Layout Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een ASRock H81M-ITX?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee