De iPhone 5s lijkt een kleine upgrade ten opzichte van de oudere iPhone 5, maar bevat toch veel verbeteringen. De meest in het oog springende is de vingerafdrukscanner, die goed werkt en een handige manier vormt om je iPhone te beveiligen. Dankzij Apples eigen A7-processor is de iPhone 5s loeisnel en heeft hij een prima accuduur. De behuizing is prettig klein voor wie geen grote telefoon op zak wil hebben, maar tegenover alle concurrentie is het scherm erg klein. Daarnaast ontbreekt de optie om een sd-kaartje in het toestel te stoppen en leg je al snel 100 euro meer neer voor meer geheugen. Ook is hij ontzettend duur, al levert hij vermoedelijk tweedehands over een paar jaar nog een hoop op. Lees verder »
Heerlijke smartphone in gebruik met een prettig formaat door het 4" scherm. De vingerscanner is echt super en zou niet meer zonder kunnen. De accuduur is goed met 2 dagen maar mag van mij altijd beter. De telefoon is super gebouwd/afgewerkt zonder rare kieren of kraakjes en voelt goed.
Heerlijke upgrade als je vanaf een 'gewone' iPhone 5 komt! Mede door de gouden look heeft het toestel een luxe en solide uitstraling. Touch ID was voor mij de belangrijkste reden tot aanschaf, echt superhandig voor het snel ontgrendelen en het kopen van apps.
De Apple Iphone 5s is echt een hele verbetering vergeleken met de Iphone 5.
Dit toestel is veel sneller , ook de vingerscan is super handig zodat je niet je code / wachtwoord meer hoeft in te typen.
geweldige camera, zeker als je de juiste apps gebruikt
scherm is groot, maar nog wel handzaam
32GB is voor mij groot genoeg
na een hele dag gebruiken (fanatiek!) is de batterij aan het einde van de dag tussen 30-50 %. Dit voor een toestel dat ik al 8 maand bezit. Ik zit nooit met een lege batterij.
Minpunten
je moet meteen het juiste aantal GB kiezen, gezien je de ruimte later niet kan uitbreiden
Ik heb deze iPhone 2 dagen kunnen gebruiken,
Ik vind het ontwerp erg mooi van de iPhones (Altijd al gevonden)
Maar sinds iOS 7 ben ik geen fan meer van de iPhone / iPad / iPod producten.
Eerste ervaring met een smartphone, na een uurtje het toestel onder controle, wordt voornamelijk voor bellen en internationaal skypen gebruikt en af en toe onderweg eens wat opzoeken.
wordt onderweg intensief gebruikt icm ipad via persoonlijke hotspot.
Pluspunten
Compact scherm en toestel goed voor de kleinere hand.
Werkt snel en soepel.
Vingerscanner ideaal.
Batterijduur zeer goed.
iOS 7.1 snel te begrijpen.
Minpunten
Niet gebruikte software niet te verwijderen valt mee te leven weggezet in een mapje en verder niet naar omkijken.