Snelle en betrouwbare drive, waarschijnlijk wel de beste kwa prijs/snelheid/betrouwbaarheid verhouding.
Ook als je het vergelijkt met bijvoorbeeld kingston drives, zien ze er veel strakker uit. Een van de weinige ssd's die gezien mogen worden naar mijn mening.
Pluspunten
Prijs/snelheid verhouding
Prijs/betrouwbaarheid verhouding
Ziet er goed uit, geen lelijke stickers met halfgare logos en onnodige tekst
Zonder grote problemen Windows 8.1 van een HDD naar deze SSD kunnen migreren, d.m.v. de bijgeleverde software (Samsung Magnician). Magnician gaf als tip om de paging uit te schakelen. Dit gaf uiteindelijk wel problemen met 8GB werkgeheugen, maar kunnen oplossen door paging wel in te schakelen op de 'oude' HDD.
Pluspunten
Snel!
Samsung Magnician voor optimalisaties en migratie (Win8.1 zonder problemen gemigreerd).
Minpunten
Geen accessoires (kabels, adapters, etc.).
Uitschakelen van paging door Samsung Magnician (optionele optie) liet Battlefield 4 crashen met "Low memory" error (8GB systeem). Oplossing: Paging inschakelen op normale HDD.
Na vele reviews gelezen en 'mond-op-mond reklames' over deze schijf heb Ik een aangeschaft. Aangezien hij ook mij beviel en tweede aangeschaft. Nu draaien ze alle twee in RAID0 en dat doen ze uitstekend.
prima SSD station. Werk al jaren met SSD's en moet eerlijk bekennen dat het verschil tussen ssd'd bijna niet merkbaar is. Voor samsung gekozen aangezien deze goed geprijsd is en vanwege problemen met mijn vertex 2 I.C.M.met de haswell architectuur
Deze SSD gekocht voor in mijn Toshiba Sattelite P50t-11p notebook. Super upgrade tegenover de standaard 750GB HDD. Notebook staat nu gebruiksklaar, vanaf het aanzetten tot het bureaublad, in slechts 5 seconden! Andere applicaties zijn ook lekker snel, alles loopt als een zonnetje :)