Tweakers
Tweakers
The Order 1886 is meer dan alleen maar een mooie game. Ja, het spel ziet er in alles prachtig uit en weet een prachtige sfeer te overleggen. Het idee rond ridders in een moderner tijdsbeeld is origineel en werkt goed. De gameplay is de moeite waard, al is het wat jammer dat de leukste wapens maar relatief weinig gebruikt kunnen worden. Ontwikkelaar Ready at Dawn heeft het spel bovendien voorzien van een goed plot. Het blijft jammer dat je dat plot na een uur of zeven á acht wel hebt doorgespeeld. Aangezien The Order 1886 geen andere spelmodi kent is er dan geen andere content meer, en dus kent het spel een erg korte totale speelduur. Dat is een smetje op een verder prima blazoen, dat hopelijk door Ready at Dawn gebruikt wordt als basis voor een volgende game. Maar geef die game dan wel ietsje meer content. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Ondanks dat het spel een beetje kort is en het schieten soms een beetje stroef aanvoelt, heb ik toch enorm genoten van deze game. Het is wel jammer dat hij geen Multiplayer heeft, want dat had best vet kunnen zijn. Het spel heeft een duidelijk open einde, iets wat ik in eerste instantie niet had zien aankomen. Dit betekent wel dat we ooit een vervolg kunnen gaan verwachten, en om eerlijk te zijn, mag die wel van mij komen. Lees hier mijn hele review.
Zwaarden zijn overrated! Wat je nodig heb is chain mail en een dikke termite of tesla gun. Hiermee kun je lichaamsdelen ontleden of brug funderingen laten weg vreten. Helaas zijn dit korte momenten die overschaduwd worden door onnodige acties en tijd verlengingen die hadden kunnen worden vermeden.
Een grafisch mooie game met een goed verhaal die af en toe gebukt gaat onder trage gameplay en weinig bewegingsvrijheid. Het spel speelt min of meer als een film waardoor je goed in het verhaal zit maar waardoor je het spel niet snel nog een keer speelt na het einde.
Na maximaal een uurtje spelen gestopt. Zit geen tempo in verhaal en de gameplay is om te huilen... 'Uitdagingen' zijn dodelijk saaie combinaties van knoppen en gevechten zijn veel herhaling.Niet uitdagend, gewoon frustrerend. Het verhaal is zeer rechtlijnig. Geen vrijheid van beweging, veel wachten op dialogen en geregeld gedwongen wandelen.
Een geweldige game die meer waardering verdiend
Een prachtige game, met een prachtige stijl, die super fijn weg speelt en voor genoeg toffe momenten zorgt.
Minpunten zijn de korte speelduur & het wordt soms eentonig.
Dit spel is best goed al heb je het vrij snel uitgespeeld. Wat mij betreft wordt dit een vervolgserie. Hopelijk heeft een vervolg wel een hogere replay waarde. The Order 1886 is het ideale spel om een weekendje te lenen van een vriend.
Super toffe game, vooral de verhaallijn is zéér sterk
Geweldige game! Mooie Graphics en mooie verhaallijn. Alleen jammer van de korte content