Tweakers
Tweakers
Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Vorige week was het zover, de Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Wifi gekocht, echt een mooi apparaatje… Hiervoor had ik een iPad 2, maar vond dat toch niet helemaal lekker werken met m’n windows computer. De galaxy Tab is even een overstap, maar ik ben wel tevreden. Het installeren van apps is heel makkelijk, gaat bijna helemaal van zelf. Wat me opvalt is dat de oplader erg heet wordt, dit is een minpuntje, maar voornamelijk goed. Prima tablet, ook voor social media functies zeer gebruikersvriendelijk.
Na 1 jaar gebruikt te hebben, heb ik er zeker een goedekoop aan gedaan. Voortreffelijk scherm met mooie kleuren, soepele werking en lange batterijduur. Voor zo nu en dan een filmpje of 'bank'browsing erg geschikt door het formaat, niet te groot maar zeker niet klein als de lilliputters van 7".
Aangeschaft omdat ik veel in de trein zit, hierbij lees ik vaker pdf en word bestanden. Dit ervaar ik als prettig met het 8 inch formaat. Soms speel ik spelletje en kijk ik series / films. Dit zou wat prettiger zijn op een wat groter formaat tablet.