Ik was op zoek naar een handzame externe geluidskaart en kreeg deze aanbevolen. De geboden mogelijkheden waren in combinatie met de prijs zeer overtuigend.
Naast de solide aanvoelende, aluminum behuizing, zijn er ook vier relatief grote rubberen steuntjes aan de onderkant van het kastje bevestigd. Het geheel voelt zo stevig aan dat ik hem zonder extra bescherming in mijn rugzak vervoer. De draaiknoppen op de voorkant voelen ook stevig en wiebelen niet. De schakelknopjes voelen iets fragiel, maar niets dat met een verantwoorde omgang met het apparaat plots af zal breken.
De aansluitmogelijkheden zijn precies zoals de omschrijving doet vermoeden. Het ontbreken van Midi-aansluitingen zal voor sommigen een breekpunt vormen. Maar omdat je...
De Focusrite Scarlett 2i2 is een stevige en goedwerkende usb interface die er ook nog eens goed uitziet
Een prima geluidskaart voor de budget studio. Wil je echter high-end koptelefoons gebruiken of DJ'en, dan is deze geluidskaart niet voor jouw bedoeld.
Gebruik je ze net als ik met een setje monitor speakers, en neem je graag audio op. Dan is het absoluut een aanrader!
Hij werkt prima voor mij. Ik weet dat N' YAEL hem ook gebruikt. Je zou even zijn Youtube channel kunnen bekijken om te kijken wat je ervan zou kunnen maken (qua vocals).
Mooi kastje bestaande uit sterke componenten. Lekker instap interface voor de beginnende muzikant, DJ, engineer of audiofiel met genoeg features en geluid voor je geld. Doet wat ie moet doen... 9 van de 10 keer. Stabiliteit is een dingetje gebleken voor mij. Desondanks een fantastische geluidskaart voor hobbymatig gebruik.