×

Help Tweakers weer winnen!

Tweakers is dit jaar weer genomineerd voor beste nieuwssite, beste prijsvergelijker en beste community! Laten we ervoor zorgen dat heel Nederland weet dat Tweakers de beste website is. Stem op Tweakers en maak kans op mooie prijzen!

Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

- Reviews

Prijs
Specificaties PCI-e x1 geluidskaart met 5.1 geluid - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
9
Score: 4
9
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
0
jwvanwijngaarden 19 februari 2017

Asus Xonar DGX

Een snelle en voordelige manier om je desktop van een optische digitale uitgang te voorzien. Prima geluidskwaliteit uit de digitale uitgang.

Pluspunten

  • Verbetering geluidskwaliteit
  • Aantrekkelijke prijs
  • Snelle installatie onder Windows 10

Minpunten

  • Beperkt tot 96 khz, 192 khz s niet mogelijk

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Weergavekwaliteit Score: 5
Aansluitingen Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 4
Drivers en support Score: 4

0
dst5216 3 juli 2015

Asus Xonar DGX

Voor zo'n prijs mag ik niet klagen, want de kwaliteit is uitstekend. geen gepruts, geen gerotzooi. Steek het erin en krijg gelijk wat ik verwacht. uitstekend geluid. Als je rond dezelfde prijs een geluidskaart zoekt, zeker een aanrader.

Pluspunten

  • geen duizend settings en dergelijke rotzooi die je tijd verspilt
  • makkelijk aansluiten
  • makkelijk te gebruiken
  • goeie prijs
  • het geluid is meer dan je verwacht

Minpunten

  • kan niks verzinnen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Opnamekwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Aansluitingen Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5
Drivers en support Score: 5
CPU-belasting Score: 5

Meowzen 30 juni 2017

Asus Xonar DGX (Product gekocht)

Standaart staat de geluidsterkte op 80% van de totale geluidssterkte wat je in de mixer moet bijstellen ivm gehoorbeschermende wetten geloof ik. Dit zorgt voor minder kracht in het geluid.

Pluspunten

  • Plug and play
  • Makkelijk te configureren
  • Asus kwaliteit
  • Low profile
  • Goed geluid met headphones
  • Prijs

Minpunten

  • Geluidsterkte

Eindoordeel

Score: 5
gamerboy 19 mei 2017

Asus Xonar DGX

een prima sound kaart. kan er weinig meer over zeggen. neemt maar 1 slot in en is zeer simpel

Pluspunten

  • simpel maar goed
  • 1 slot
  • prima kwaliteit

Minpunten

  • nog geen gevonden

Eindoordeel

Score: 4
Cosmic Toad 17 februari 2017

Asus Xonar DGX

Prima geluidskaart voor een hele schappelijke prijs. Geluidskwaliteit is aanmerkelijk beter dan de onboard audio van het moederbord.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Optische uitgang
  • Geen problemen met connectie frontport audio

Minpunten

  • Kleine afwijking bracket, moest 1 schroefje verwijderen voor correcte montage in behuizing

Eindoordeel

Score: 4
anthonyo0405 12 januari 2016

Asus Xonar DGX

Het geluid is erg goed en met het gebruik van speakers merk ik duidelijk verschil maar met het gebruik van mijn headset hoor ik geen verschil dit kan liggen aan de kwaliteit van mijn headset.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Klein en dun
  • optical cable

Minpunten

  • past niet in een 8x poort

Eindoordeel

Score: 4
FramesPerSecond 10 december 2015

Asus Xonar DGX

Een fantastisch kaartje voor prachtig geluid, dat nog geen 40 euro hoeft te kosten. De software was echter erg onhandig en werkte amper. En dan leg ik nadruk op 'was' want ik krijg de software na upgraden naar Windows 10 niet eens meer aan de praat...

Pluspunten

  • Prachtig geluid
  • Goedkoop
  • Niet bepaald mooi, maar ook niet lelijk
  • Kreeg mijn Z906 set aan de praat, ongelofelijk!

Minpunten

  • Software rampzalig
  • Geen 7.1 support
  • Past niet perfect in m'n case (760T)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Weergavekwaliteit Score: 4
Aansluitingen Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5
Drivers en support Score: 1
CPU-belasting Score: 5
Hebski 28 oktober 2015

Asus Xonar DGX

Goede geluidskaart voor een heel zacht prijsje

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
SmokingCrop 1 februari 2015

Asus Xonar DGX

Goedkoop en je merkt het verschil bij goede headphones/headsets. Zelf gebruik ik deze met de Sennheiser PC 360 en die kan die amp wel gebruiken.

Pluspunten

  • EQ programma'tje werkt zeer goed
  • Goedkoop
  • AMP doet goed zijn werk

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
NielsG 3 december 2014

Asus Xonar DGX

Goede, kleine maar krachtige geluidskaart. Ik merk echt het verschil!

Pluspunten

  • Hoge Kwaliteit
  • Goed Geluid
  • Mooi klein

Minpunten

Eindoordeel

Score: 5
arrman 26 augustus 2014

Asus Xonar DGX

Prima geluidskaart met uitstekend geluid (zowel in 2.0, 2.1 en 5.1 opstelling). De bijgeleverde software is eenvoudig in het gebruik en de 10-bands grafische EQ in de meegeleverde software klinkt beter dan mijn huidige (hardware) EQ.

Pluspunten

  • Uitstekend geluid
  • Veel tweakmogelijkheden voor het geluid met de bijgeleverde software

Minpunten

  • Geen 7.1-support
  • Pasvorm van de backplate niet optimaal voor bevestiging aan de case

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Opnamekwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Aansluitingen Score: 3
Featureset Score: 4
Prijs Score: 4
Drivers en support Score: 4
CPU-belasting Score: 4
Thomas. 21 juni 2014

Asus Xonar DGX

Opnamekwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Aansluitingen Score: 4
Prijs Score: 4
Drivers en support Score: 4
CPU-belasting Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Dhr.Beckers 21 juni 2014

Asus Xonar DGX

Weergavekwaliteit Score: 4
Aansluitingen Score: 1
Featureset Score: 1
Prijs Score: 2
Drivers en support Score: 1
CPU-belasting Score: 3

Eindoordeel

Score: 2
Bacardi95 3 maart 2014

Asus Xonar DGX

Opnamekwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Aansluitingen Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 4
Drivers en support Score: 4
CPU-belasting Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Marnickie 26 februari 2013

Asus Xonar DGX

Opnamekwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5
Drivers en support Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
GTX660TIGamer 27 januari 2013

Asus Xonar DGX

Opnamekwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Aansluitingen Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 4
Drivers en support Score: 3
CPU-belasting Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
wolffman 4 december 2012

Asus Xonar DGX

Weergavekwaliteit Score: 5
Aansluitingen Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5
Drivers en support Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
NetXtreme 14 juli 2012

Asus Xonar DGX

Opnamekwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Aansluitingen Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5
Drivers en support Score: 3
CPU-belasting Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
MiliaanR 31 mei 2012

Asus Xonar DGX

Opnamekwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Aansluitingen Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 4
Drivers en support Score: 5
CPU-belasting Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Asus Xonar DGX?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*