Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
5 oktober 2013 Rapporteer

Dit is mijn eerste review op Tweakers.net, dus houd daar a.u.b. rekening mee
Ik had een jaar geleden een muis gekocht om te kunnen gamen op mijn laptop. Een simpel ding van zo'n 17 euro, met 2 extra knoppen er op en een fijn in de hand liggende vorm, maar een wel erg plastic gevoel. De aanhechting van de beschermende laag om de kabel ging helaas vrij snel kapot omdat ik deze nog wel eens meenam, dus het werd tijd voor een vervanger. Eentje die wat langer mee zou gaan. Dus ik naar de Mediamarkt en in plaats van bij de gewone muizen bij de gaming muizen gaan kijken. En toen kwam ik de R.A.T.-serie van MadCatz tegen.
Ik was meteen verkocht. Deze muizen zien er gewoon zo geweldig uit, met hun half-open binnenwerk en design dat uit...

Pluspunten

• Het design, ik hou nogal van robots en futuristische techniek
  • Ligt erg fijn in de hand
  • Achterkant verstelbaar als bij de R.A.T. 5, zolang je een klein schroevendraaiertje en een inbussleuteltje in de goede maat hebt liggen

Minpunten

• Driver issues op Windows XP 32bit ( maar dat gebruikt bijna niemand meer, toch? )
  • Weinig gewicht, voelt niet zo heavy-duty als ik had gehoopt
  • Matte verf wordt niet bepaald mooier van veel gebruik

31 augustus 2017 Rapporteer
Product gekregen 0

Ik game al ruim 4 jaar met deze muis en hij doet het nog steeds prima alleen een van de zijknopjes doet het niet helemaal goed maar voor de rest is hij het geld zeker waard

Pluspunten

• Ligt stevig in de hand
  • Verstelbaar
  • 3 modes
  • Gaat lang mee
  • Dpi werkt goed

Minpunten

• Lastig om een van de modes goed in te stellen
  • Word snel vies
  • Is iets te ligt naar mijn gevoel

11 juni 2014 Rapporteer

Introductie
Wil jij een muis die lijkt op een transformer? Dan is de MadCatz R.A.T. 3 Matte Black de ideale muis voor jou.
Wat kan deze muis?
■ 4 DPI instellingen – met de DPI knop kan je switchen met 4 verschillende DPI's. [ DPI - 450, 900, 1800, 3500dpi ]
■ 2 knoppen die je zelf kan instellen (zelf speel ik een spel waarmee ik scripts gebruik, in die scripts gebruik ik binds en die kan je dan heel handig instellen op die 2 knoppen)
■ 1 knop waarmee je verschillende modes kan inschakelen. Een mode maak je via het software dat je kan downloaden op http://www.cyborggaming.com/. Met het software kan je vier verschillende modes maken, in één mode kan je instellen wat elke custom knop moet doen.

Pluspunten

• stoere muis
  • verstelbaar
  • dpi toggle knop
  • 4 verschillende modes
  • stevig draad

Minpunten

• het software start niet automatisch de mode als je de computer opnieuw opstart (je moet dan via het snelmenu de mode activeren, dus niet heel erg xD

MadCatz R.A.T. 3 Matte Black

Voor de prijs is dit een prima product. Naar mijn mening ziet de muis er gaaf en uniek uit. De muisgaat nu al drie jaar mee. Helaas werkt een van de side buttons niet helemaal meer. Maar verder werkt de muis prima. Een aanrader als je een laag budget hebt.

Pluspunten

• Bouwkwaliteit muis
  • Gaaf design
  • Comfortabel
  • 450 to 3500 dpi

Minpunten

• side button werkt niet helemaal meer

4 juli 2015 Rapporteer

MadCatz R.A.T. 3 Matte Black

Zeer nette muis voor een relatief lage prijs. Een mooie blikvanger die ook nog eens zeer lekker in de hand ligt.

Pluspunten

• Verstelbaar
  • Uiterlijk
  • Degelijk gebouwd

Minpunten

• Gebruikssporen zeer snel te zien.
  • Instellingen van de muis worden niet onhouden.
  • Precies de juiste schroevendraaiertjes nodig om hem te kunnen verstellen.

29 januari 2015 Rapporteer

MadCatz R.A.T. 3 Matte Black

Ik game nu al 1 jaartje met deze muis, hij werkt super dpi snel en handig wijzigen, programma om verschillende modus te instellen werkt helaas niet maar mij maakt het niet zo veel uit. Kortom top ding

Pluspunten

• licht
  • verstelbaar
  • Dpi switch
  • ligt lekker in de hand

Minpunten

• gebruik sporen te zien
  • programma voor modus werkt niet bij mij

11 augustus 2014 Rapporteer

MadCatz R.A.T. 3 Matte Black

Deze muis licht fijn in de hand alleen mijn muis werkt alleen op schriften en niet op muismatten

Pluspunten

• Licht fijn in de hand / Ziet er mooi uit / Programmeerbare knoppen / Makkelijk switchen tussen verschillende modes

Minpunten

• Sensor werkt niet op muismat / Niet makkelijk in lengte verstelbaar / Software is onoverzichtelijk

3 van 5 sterren (Voldoende)
8 augustus 2014 Rapporteer

MadCatz R.A.T. 3 Matte Black

Prima muis, zeker voor games, zeer snel en spelen shooter-games heerlijk mee.

Pluspunten

• Ligt heerlijk in de hand
  • DPI instelbaar
  • Mooi uiterlijk
  • Stevig

Minpunten

• Gebruikssporen goed te zien

7 november 2013 Rapporteer

MadCatz R.A.T. 3 Matte Black

Heb jij ook een MadCatz R.A.T. 3 Red?