Reviews door gebruikers
Gemiddelde gebruikersscore
3,3
3.5 van 5 sterren
9 reviews - Pagina 1 van 1
Fijne en goed aanpasbare muis.
Echter heb ik wat problemen gehad waardoor ik hem niet meer neem.
Pluspunten
- Aanpassingen
- Software
- Registratie
Minpunten
- Problemen met muiswiel
- Problemen met haperende registratie
3 van 5 sterren (Voldoende)
Ik viel in de eerste plaats voor de rat 7 om het uiterlijk, welke zo lelijk dat het weer mooi is lijkt ^^
De vele instel mogelijkheden, de redelijk hoge DPI, de ogenschijnlijke bouwkwaliteit, alles leek een dikke plus, behalve dan de prijs..
Ik heb er in totaal twee getest, uit verschillende batches afgaande van productienummers - er zat ook wat verschil in de uitvoering : bij de eerste zat een velcro stripje om de muiskabel zodat je hem goed kan bergen voor vervoer: de tweede had een lunchzakjes stripje.. En ik weet hiet niet zeker meer nu, maar volgens mij was de eerste zonder een klein containertje voor niet gebruikte gewichten die bij de tweede zat..
Ten eerste over dat gewicht.. De muis kwam mij als veel te zwaar over: zelfs met...
Minpunten
- bouwkwaliteit, afwijkende laser onder belasting, dunne en kleine ptfe voetjes, prijs
Positief:
Precisie - HELEMAAL TOP!, met een top van 6400 DPI schiet de muis als een bliksem over je scherm en als je eraan gewend bent heb je bij wijze van spreke aan 1 vierkante centimeter oppervlak genoeg om over 2 beeldschermen te gaan.
Vormgeving - ook top! Muis is compleet af te stellen naar je hand.
Bouwkwaliteit - stevig ook al oogt de muis niet zo
Ergonomie - Zie Vormgeving
Negatief:
Er zat bij mij in de verpakking GEEN Drivers/Software CD.
Ik weet dat je tegenwoordig ff snel je drivers enzo kan downloaden maar voor een muis van rond de 90 euro vind ik dit schandalig.
Drivers zijn in orde maar de software voor het "programmeren" van de muis laat GROF te wensen over.
De linker en rechtermuisknop en het scrollwheel...
Pluspunten
- Muis is accuraat.
- Muis is snel.
- Muis ziet er goed uit.
- Muis is compleet te customizen.
Minpunten
- Geen Drivers/Software CD in verpakking (Althans bij die van mij)
- Software laat grof ten wensen over
- Profielen die je maakt moet je zelf opstarten
- Profielen kunnen niet in muis worden opgeslagen
- Software heeft geen functie voor auto-switchen van profielen
MadCatz R.A.T. 7 Matte Black
simple muis van madcatz met programmeerbare knoppen
Pluspunten
- simpel
- instelbaar
- snelle sensor
MadCatz R.A.T. 7 Matte Black
Dit is een muis voor mensen met een redelijk grote hand die gebruik willen maken van de palm grip. Dus met je hele hand erover heen.
Pluspunten
- Verstelbaarheid
- grootte
- extra knoppen te programmeren in profielen
- DPI instellingen
- accesoire's
- gewicht is instelbaar
Minpunten
- Met de r.a.t. 5 ging de linker muisknop snel stuk
- thumb scroll wieltje niet heel handig
MadCatz R.A.T. 7 Matte Black
Erg fijn alleen jammer dat er geen hoge achterstuk met grip is.
Pluspunten
- Fijn voor grote handen.
- Veel is aanpasbaar zodat je optimale vorm hebt voor jou eigen hand.
- Alle knoppen zijn opnieuw instel baar en door de 3 mode's kan je er veel mee doen voor programma.
Minpunten
- Graag zou ik een verhoogde achterstuk zien met grip er op, er is wel een lage variant hiervan maar (nog) geen hoge meegeleverd.
MadCatz R.A.T. 7 Matte Black
Ik ben zeer blij met deze muis! DPI is in te stellen naar meerdere modi.
Lengte/breedte is allemaal in te stellen.
En een aantal handige accesoires bijgeleverd.
1 minpunt: de cursor beweegt bij bijv film kijken uit het niets.
Pluspunten
- Hoge kwaliteit
- Veel stelfunctie's
- Bijzondere look
- Extra accessoires
- Extra gewichtjes
MadCatz R.A.T. 7 Matte Black
3 van 5 sterren (Voldoende)
Product gekregen
MadCatz R.A.T. 7 Gloss White
Leuk voor de show, maar prijzig en heeft wel last van teveel kleine mankementjes om hem te kunnen aanraden; zeker aangezien het een "high performance" game-muis moet voorstellen.
Pluspunten
- Leuk, bijzonder en origineel design.
- Afstelbaar gewicht en formaat.
- Software voor macro's beschikbaar (zie ook minpunten).
Minpunten
- Laser bug waardoor hij soms op lichtere ondergrond vast komt te zitten op de X- of Y-as (heel storend!).
- Niet altijd heel aangenaam in de hand (grof en dat als gebruiker met grote handen).
- Software soms nogal buggy (vergeet standaard profiel) en start traag.
- X-as scroll reageert niet altijd.
- Draadje achter back-knop gegaan waardoor deze soms niet goed in te drukken is (en dus niet reageert).
- Te hoge prijs voor de kwaliteit.