Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
MrMilco
24 februari 2013

Cooler Master Hyper T4

Inleiding: Cooler Master is een Taiwanese producent van computerkasten, ventilatoren, koelvinnen, voedingen en allerlei casemodding accessoires. Vele van hun kleine 50mm-koelvinnen worden gebruikt in computers van bedrijven als Compaq en Emachines. De laatste tijd is Cooler Master bekend omwille van zijn ventilatoren. Ze worden meer en meer gebruikt door casemodders. De Verpakking: Net zoals altijd is de koeler weer goed verpakt. Ook de accessoires zitten er netjes bij in verpakt, niet alles zo los in een doos gegooid met grote kans op beschadigen. Ook is de schuim eromheen helemaal top! Lekker dik, en dit zorgt er ook voor dat je in principe zelfs zonder een doos met verpakkingsmateriaal kan verzenden. Inhoud: De...

Pluspunten

• Prijs
  • Koelvermogen
  • Design
  • Afmetingen

Minpunten

• De plaatsing van de fan, ik had hem liever 90 graden gedraaid gehad, zodat hij van voor naar achter blies.

Anoniem: 551730
31 oktober 2013

Cooler Master Hyper T4

Gebruikt in combinatie met, AMD FX8320 (125w), case cooler master 310 met 1 chassis fan en corsair CX430. Temperatuur idle 42, load (prime95) 59. Als ik de fan op 100% zet is idle 38. Ik zou kunnen proberen om de koeler naar beneden te laten blazen op de videokaart, dat werkt wellicht beter. Wat daarnaast ook opvalt is dat de Vcore altijd iets hoger is dan de andere temperaturen, deze komt maximaal op 63 graden uit. Het feit dat dit een 125 watt processor is speelt hier natuurlijk ook flink mee. Een andere review hier heeft duidelijk lagere temperaturen, maar met een processor van slechts 65 watt. Je kunt dus sowiezo betere temperaturen verwachten bij lagere processorvermogens.
Het grootste pluspunt van deze koeler is duidelijk de...

Pluspunten

• geluidsproductie 30% is te verwaarlozen
  • geluidsproductie 100% laag
  • eenvoudige montage AMD FX

Minpunten

• Uitblaasrichting naar boven of naar beneden, terwijl naar achteren beter was geweest
  • Koeler zit over de eerste 2 RAM sloten die daardoor onbruikbaar zijn

Anoniem: 217383
24 maart 2013

Cooler Master Hyper T4

Ik heb de Hyper T4 van cooler master ontvangen om te testen.
Ik heb div. cooler master CPU fans in mijn bezit. (hyper 212+, Hyper 612S, Hyper TX3 en de Hyper TX3 evo) De reden is omdat cooler master prima producten heeft voor een goede prijs.
Systeem:
Ik heb de koeler gemonteerd op het volgende systeem:
ASUS P8B75-M LX moederbord
Intel Core i3 3220 processor
2x2GB Kingston HyperX DDR3 1333Mhz
OZC SSD 60GB Agility 3
Cooler master extreme power 460W voeding
Cooler master Elite 310 Zwart/zilver
Verpakking:
Alles is netjes verpakt zoals we van cooler master gewend zijn.
In de verpakking vind je div. montage materialen zodat de koeler op verschillende sockets gemonteerd kan worden (775, 1155, 1156, 1366, 2011, AM2, AM3,...

Pluspunten

• Zeer stil
  • Mooi uiterlijk
  • Goed afgewerkt
  • 4 pins connector

Minpunten

• door de backplate wat lastiger te monteren
  • Zit niet erg vast op het moederbord

Tvvugt
19 maart 2013

Ik heb van CoolerMaster de Blizzard T2 en de Hyper T4 mogen ontvangen,
Helaas had ik al een Hyper 212+ maar dit leek mij een leuke manier om ze allemaal tegen elkaar te testen.
Wat ik heb gedaan om deze te testen is de koelers achter elkaar te plaatsen, beginnend bij de T2, toen de T4 en als laatste de Hyper 212+.
Ik heb Speedfan gebruikt om de temperatuur op idle en load te testen.
Voor de load gebruikte in 10 minuten in Prime95 en 20 minuten aan gamen, op een relatief zware game, Battlefield 3.
De rest van mijn systeem bestaat uit:
ASrock Z68 Extreme 3 moederbord
Als eerste de...

iHeartLumia
11 oktober 2018 Product gekocht

Cooler Master Hyper T4

Fantastische koeler voor zijn prijs, montage was niet te moeilijk, en zelfs door het wat wankel staan en het feit dat hij enkel naar boven of beneden kan blazen, ben ik er enorm tevreden mee!

Pluspunten

• Stil
  • Koel
  • Prijs

Minpunten

• Wankel
  • Richting

Anoniem: 950737
4 januari 2018 Product gekocht

Cooler Master Hyper T4

Prima koeler. Voelt wel een beetje wankel. Hij kan 90 graden gedraaid worden, maar dit zorgt er voor dat hij niet goed contact maakt. Dit kan waarschijnlijk worden opgelost door hem met een tie-rip vast zetten.

Pluspunten

• Stil
  • Houdt de CPU lekker koel
  • Mogelijkheid voor 2e fan (push/pull)
  • Prijs

Minpunten

• Voelt wankel, ook door het gewicht
  • Is behoorlijk zwaar
  • Zowel koelblok als bevestiging nemen veel ruimte in, controleer goed of hij wel gaat passen

Neoc98
28 maart 2016

Cooler Master Hyper T4

Toen ik deze koeler kocht dacht ik hem naar achteren te kunnen laten blazen, ik zat dus fout. Verder prima processorkoeling, doet zijn werk goed. Tijdens zware games komt mijn cpu meestal niet boven de 50 graden.

Pluspunten

• Stil genoeg
  • Goedkoop voor zijn koelingpotentie

Minpunten

• Onhandig mount-systeem
  • Kan alleen naar boven of beneden blazen
  • Zit niet stevig genoeg vast

Brontosaurus1
14 september 2015

Cooler Master Hyper T4

Voelt een beetje losjes te zitten, maar hij is er nog niet af gevallen, dus prima. Koelt ook goed!

Pluspunten

• Koelt goed

Minpunten

• Niet erg stevig vast

Belkaid
8 juni 2015

Cooler Master Hyper T4

Goede cooler voor een mooie prijs. Makkelijk te installeren, past makkelijk in me Lexa S en houd me cpu goed cool, ook na overclocken.

Pluspunten

• Prijs
  • Formaat
  • Makkelijk te installeren
  • Koelt goed

Minpunten

• Kan niets bedenken

Snorrenan
24 mei 2015

Cooler Master Hyper T4

Goed product voor een goede prijs. Ik heb gehoord dat mensen dit product alleen naar boven of naar beneden konden installeren, het is wel mogelijk om het 90 graden te draaien, maar met heeeeeeel veel priegelwerk en frustratie.

Pluspunten

• Goede bouwkwaliteit.
  • Fan kan worden verplaatst naar de andere kant.
  • Compatibaal met veel moederborden en sockets.

Minpunten

• Heel irritant te installeren.

3 van 5 sterren (Voldoende)
Megantonneke
8 oktober 2014

Cooler Master Hyper T4

Systeem met een relatief oude i7 870 met stock ventilator, liep na upgrade met AMD R9 290 GPU erg warm (95 graden, Crysis 3 in ultraHD).Vanwege de mATX kast ( CoolerMaster Silencio 352) lage koeler nodig. Hyper T4 past perfect. Processor komt nu niet boven de 75 graden.

Pluspunten

• Efficiente koeling en toch stil
  • Niet erg hoog dus perfect voor een mATX mobo / kast (b.v. Silencio352)
  • Past op ongeveer alle huidige CPU sockets
  • Koelpasta bijgeleverd
  • Mogelijkheid tot 2de fan

Minpunten

• Installatie blijft een beetje priegelen, korte afstand tot DDR modules

Anoniem: 609436
29 juli 2014

Cooler Master Hyper T4

Een zeer goede compacte CPU-koeler voor een goede prijs. Het is een heel gemakkelijke installatie als je een AM-moederbord hebt. De fan ziet er ook vrij mooi uit en is van heel goede kwaliteit. Een hele goede koeler maar toch dat sterretje eraf omdat het eerste RAM-slot onbruikbaar word.

Pluspunten

• Vrij klein
  • 2 speciale adapters
  • Fan is zeer goede kwaliteit
  • Makkelijke montage bij AMD Moederborden
  • Prijs

Minpunten

• Bij kleinere desktops word eerste RAM-slot onbruikbaar
  • Klein beetje fragiel op het moederbord

Drukkert
10 maart 2014

ChaszOne
12 november 2013

Patryk
31 december 2012

Cooler Master Hyper T4

3 van 5 sterren (Voldoende)
True
26 december 2012

Cooler Master Hyper T4

Heb jij ook een Cooler Master Hyper T4?