Dit is een toetsenbord met een bepaalde functie. Op het eerste gezicht ziet het er uit als een normale "design" toetsenbord. 1 van de redenen waarom ik voor deze heb gekozen bij aanschaf was toch wel dat het afwasbaar is. Huh afwasbaar? Als je de nieuwsartikelen leest, dan begint het vaak over dat een toetsenbord veel bacteriën bevat (volgens zeggen: meer dan een toiletbril). Dan is het natuurlijk handig dat het toetsenbord schoon te maken is. Nou denk ik dat er nog nooit iemand een ernstige infectie heeft opgelopen door zn eigen toetsenbord te gebruiken, maar toch. Dit is in ieder geval waar Logitech mee adverteert en ik denk dat er eigenlijk een kleine groep is die dit daadwerkelijk gebruikt/nodig heeft. Wat handig is als...
Perfect,Duurzaam,Afwasbaar
Sinds vandaag de K310 in huis. Een prachtig ding. De vormgeving met zijn apparte witte toetsen die hoger liggen dan de rest van het toetsenbord maken het toestenbord een appart geval. Het feit dat hij ook nog eens washable is, maakte het voor mij goed genoeg om hem toch maar te kopen. Voor 23 euro online besteld en tot nu toe bevalt ie enorm. De toesten maken nuwelijks geluid, en het wassen van het toestenbord werkt ook goed!
Vandaag weer eens aangesloten in plaats van een draadloos ding met touchpad (K400r)
De toetsen zagen er niet erg fris uit. Onder de handwarme kraan gewassen met wat handzeep (met de vlakke hand over het toetsenbord) en hij ziet er weer uit als nieuw.
Fijn toetsenbord voor een schappelijke prijs. Leuk dat het bord ook waterbestendig is!
Logitech K310.
Het Toetsenbord is mooi van formaat. De witte toetsen spreken heel erg aan. Aan de onderkant zit een borsteltje maar die heb je niet nodig omdat dit toetsenbord ook onderwater kan om hem vervolgens schoon te maken, hij is dus spatwater dicht.