Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
HallonRubus
29 januari 2015

TP-Link TL-WN823N

Een zeer goed presterende USB WLAN adapter, die zich kan meten met een standaard ingebouwde netwerkkaart. Als 5 GHz geen vereiste is, zal dit voor de meeste gebruikers prima voldoen. Let wel op de luchtcirculatie bij plaatsing, om stabiliteitsproblemen te voorkomen.

Pluspunten

• Prestaties
  • Bereik
  • Prijs

Minpunten

• Gebruikstemperatuur maar tot 40°C
  • Goedkope behuizing
  • Geen plek om het dopje te bewaren

Luxicon
21 juli 2014

TP-Link TL-WN823N

Voor de prijs is dit een top adapter. Zeker als je laptop van zichzelf geen goed signaal oppakt, is deze adapter aan te raden. Deze is iets groter dan de nano variant, maar wel dubbel zo snel. Voor 15 euro is dit het helemaal waard naar mijn mening.

Pluspunten

• Snel (max 300Mbps)
  • Sterk signaal
  • Makkelijk geïnstalleerd
  • Vervanging voor laptop adapter

Minpunten

• Geen nano formaat
  • Windows 8 wordt niet direct ondersteund

carbonspeed
3 december 2016

TP-Link TL-WN823N

Prima product. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Werkte niet direct na de installatie op windows 10. Na 5 minuten tweaken goed aan de praat gekregen.

Pluspunten

• Goedkoop
  • Werkt op windows 10
  • Doet wat het moet doen

Minpunten

• Niet super snel
  • Dopje raak je direct kwijt
  • Groene LED irritant

hansie_k
23 februari 2016

TP-Link TL-WN823N

Deze adapter gekocht, omdat de ingebouwde Realtek WiFi/BT kaart van mijn Brix niet voldeed (geen/slechte ondersteuning met Windows 10).

Pluspunten

• Wordt netjes herkent in Windows 10/64
  • Stabiele en goede snelheid

Minpunten

• TP-Link applicatie installeerd oude drivers

nl0wnd2
9 augustus 2013

TP-Link TL-WN823N

Heb dit product gekocht bij bol.com met korting. En vind het eigenlijk een beetje zonde van de korting en het geld. Maar omdat hij redelijk stabiel is ben ik ook blij met dit product. Er is wel een probleem ik haal de 150Mbps niet die me provider beloofd. Zie mijn filmpje: http://www.youtube.com/wa...er_embedded&v=VUGN83Fy3eU (Filmpje kan het lijken dat me PC slecht loop maar dit komt door het opnamen programma) Terwijl ik via de Kabel soms op de 150.10Mbps zit en upload 11.55Mbps(Heb 10Mbps upload) Dus dat je de 300Mbps zou kunnen halen geloof ik niet echt. Het hoogste wat ik tot nu toe haalde was 41.46Mbps Als hij de zelfde snelheid zou halen als me Ethernet kabel dan had ik het geld wel waard gevonden.

Pluspunten

• Stabiel
  • Snel geïnstalleerd

Minpunten

• Je kan waarschijnlijk nooit de 300Mbps halen
  • Als je windows installeert dan installeert hij hem niet mee als ingebouwde wifi adapter

Gullif
12 december 2019 Product gekocht

TP-Link TL-WN823N

Goedkoop en compact, maar dat is het dan ook wel. Binnen een week raakte deze adapter bij een omgevingstemperatuur van 20 graden al beschadigt door oververhitting en raakte hij iedere minuut de verbinding kwijt.

Pluspunten

• Goedkoop
  • Compact

Minpunten

• Zeer korte levensduur

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Anoniem: 1142865
22 november 2018 Product gekocht

TP-Link TL-WN823N

Zonder drivers moet ik elke keer opnieuw inloggen op mn wifi
nadat ik de drivers heb gedownload had ik wekelijks last van Stopfouten/BSOD´s . gelukkig was er een software die mij vertelde dat het probleem bij deze stick lag, Ik heb de drivers opnieuw gedownload en alles werkt weer gewoon

Pluspunten

• snelheid oke

Minpunten

• drivers veroorzaken fouten in mn pc
  • drivers nootzakelijk
  • irritant lampje waarvan ik niet weet wat het doet

2 van 5 sterren (Slecht)
revengeyo
21 januari 2018 Product gekocht

TP-Link TL-WN823N

Werkt echt heel erg goed!
Ook vind hij veel Wifi netwerken, vooral als je hem verlengt met een usb kabeltje en dus iets hoger plaatst.
Action lol
www.action.com/nl-nl/p/maxxter-usb-verlengkabel-/

Pluspunten

• Goedkoop
  • Klein
  • Makkelijk te installeren
  • Stabiel
  • Gelijk verbinding bij opstarten pc (snel)
  • Groot bereik

Minpunten

• Update: na 5x gebruikt te hebben in 2 jaar, ineens overleden. Doet niks meer. Hij is deud

warrow
31 oktober 2017 Product gekocht

TP-Link TL-WN823N

Simpel apparaat werkt tenmiste out-of-the-box op Win10/64 met een Ryzen architectuur.
Mijn oude MSI usb-adapter had geen Win10 drivers en een nieuwe Asus USB-AC51 werkte af-en-toe en dan maar half, wat een hoop frustratie heeft gekost ;-)

Pluspunten

• easy to use

Minpunten

• geen

Anoniem: 897197
25 juli 2017 Product gekocht

TP-Link TL-WN823N

je plugged hem in en je kan direct beginnen.

werkt zeer goed, maar heel af en toe laat hij steekjes vallen waardoor je soms heel hard lagged tijdens een game.

Ben nog steeds blij dat ik hem gekocht heb, voor deze prijs kan je dus echt niet sukkelen.

Pluspunten

• plug and play
  • geen problemen

Minpunten

• hapert soms

nonnominandus
27 september 2016

TP-Link TL-WN823N

In het begin werkte dit ding prima, maar daarna nam geleidelijk aan de stabiliteit af totdat ik om de twee minuten de connectie moest herladen. Ik heb aan TP-link gevraagd of ze me konden helpen, na een maand zei staples dat dit product niet werkt met windows 10.

Minpunten

• Werkt niet op windows 10

1 van 5 sterren (Waardeloos)
lamain
25 juni 2016

TP-Link TL-WN823N

Werkt goed. Werd gelijk herkend door Windows 10 en een paar seconden na het inpluggen had ik al een stabiele wifi verbinding (zonder zelf drivers te hoeven downloaden). 40/12 Mbit/s over wifi in kamer naast router (heb 120/12 abonnement).

Pluspunten

• Compact
  • Werkt gelijk met windows 10
  • Goedkoop

Minpunten

• Alleen 2.4 GHz wifi
  • Nutteloos afschermdopje
  • Dikke verpakking waardoor het stickje alleen via de pakketpost kan.

Anoniem: 532949
23 februari 2015

Deze usb is prima voor windows 7
gebruik hem echter niet voor linux .

Ik had de realtek drivers van de site gehaald, hierbij ging mijn RAM geheugen gebruik van 2.5 naar 5.6 GB
Dit is wel op te lossen door via divice maniger drivers op de cd te zoeken

Pluspunten

• Goed bereik
  • snelle verbinding
  • weinig latency

Minpunten

• Drivers van de realteck chip zijn rond slecht
  • Werkt niet op de Raspberry pi 2
  • werkt slecht onder linux

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een TP-Link TL-WN823N?