Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
29 oktober 2013 Rapporteer

De Roccat Savu is precies hoe die zich zelf beschrijft, een mid-size gaming mouse. Hij is niet heel groot maar past bij mij nog goed in me hand. Ook het gewicht ervan voelt heel aangenaam. Het product voelt niet goedkoop aan en de muis kan ook wel tegen een stootje.
Een groot pluspunt is de kabel, een zogenaamde braided cable en die doet het prima, hij wilt niet trekken of oprollen en lijkt heel erg op een touwtje en is daarom heel praktisch.
Ik zou deze muis kopen als je op zoek bent naar een goedkope gaming muis die wel stevig gebouwd is en goede functionaliteiten heeft. De software die erbij komt is heel praktisch evenals de easy-shift button. Ik ben erg tevreden, Wel denk ik dat je voor een minder budget hetzelfde kwa prestaties kan...

Pluspunten

• Braided Cable
  • Handige easy-shift functie
  • Is lekker stevig
  • Het lichtje is mooi

Minpunten

• Duurdere prijs ligt meer aan software en functies dan aan bouwkwaliteit
  • Is misschien wat klein

26 augustus 2012 Rapporteer

De Roccat Savu is een mid-size gamingmuis die er op het eerste zicht heel erg goed uitziet. Volledig in het matzwart vormgegeven met de merknaam stijlvol geëtst in de rechterknop, op de bovenzijde van de muis. Aan de linkerzijde van de Savu vinden we twee programmeerbare Easy-Shift+-knoppen en onderaan aan de achterzijde ontdekken we een muisbrede doorzichtige plastic strook.
De muis wordt verbonden met je laptop of nog véél beter, je gamingpc, door een netjes gesleevede kabel die rijkelijk lang is. Zelfs de usb-stekker werd niet vergeten en kreeg naast het Roccat-logo een scherpe vormgeving mee.
Wat net zo belangrijk is als het uiterlijk van een muis, is hoe deze aanvoelt. De bovenzijde voelt aan zoals de matzwarte kleur doet...

Pluspunten

• prijs
  • ontwerp
  • ledkleurtjes achteraan

Minpunten

• materiaalkeuze van muis (te grof?)
  • drivers die maat voor niets zijn
  • veredelde mmo-muis

3 van 5 sterren (Voldoende)
8 januari 2015 Rapporteer

lekkere muis voor clawhouding. helaas is de scroller gaan piepen naar 8 maanden.

Pluspunten

• licht gewicht
  • robust
  • likker click in muisknoppen

Minpunten

• toch plastik fragiel gevoel
  • scroller piept
  • service van roccat

2 van 5 sterren (Slecht)

Roccat Savu

Zeer stevige en goede muis met een led die heel veel kleuren kan weergeven (zou mooi zijn met een rgb k70), de easy-shift knop maakt het ook heel handig met de software, maar toch wel een beetje aan de dure kant.

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Led kan heel veel kleuren weergeven
  • Goed formaat voor een palm user, en de vorm licht ook erg goed in de hand

Minpunten

• Prijs
  • licht vergeleken met andere muizen

19 juni 2014 Rapporteer

Roccat Savu

Heb jij ook een Roccat Savu?