De Roccat Savu is een mid-size gamingmuis die er op het eerste zicht heel erg goed uitziet. Volledig in het matzwart vormgegeven met de merknaam stijlvol geëtst in de rechterknop, op de bovenzijde van de muis. Aan de linkerzijde van de Savu vinden we twee programmeerbare Easy-Shift+-knoppen en onderaan aan de achterzijde ontdekken we een muisbrede doorzichtige plastic strook.
De muis wordt verbonden met je laptop of nog véél beter, je gamingpc, door een netjes gesleevede kabel die rijkelijk lang is. Zelfs de usb-stekker werd niet vergeten en kreeg naast het Roccat-logo een scherpe vormgeving mee.
Wat net zo belangrijk is als het uiterlijk van een muis, is hoe deze aanvoelt. De bovenzijde voelt aan zoals de matzwarte kleur doet...
Kwestie van lezen:stel ik voor om er zelf een te schrijven?
edit: en nee, heb zelf de muis niet maar een andere met dezelfde software / hoeveelheid knoppen.
Niet bepaald, ze focussen juist op mmo games met de macro's omdat de muis eigenlijk te weinig knoppen heeft ivm andere muizen die zich richten op mmo's.veredelde mmo-muis
[Reactie gewijzigd door Mental op 25 juli 2024 04:37]