Deze telefoon is zeer goed uitgerust, en met de status 'eerste smartphone met quad-core processor', komt hij zeer goed tot zijn recht. Hij opent zelf de zwaarste apps in een handomdraai, en meerdere apps tegelijkertijd op de achtergrond laten draaien is geen enkel probleem. Neem bijvoorbeeld op de achtergrond Firefox en YouTube, Je wil vervolgens Angry Birds gaan spelen, maar start per ongeluk Bad Piggies. De HTC One X kan dan makkelijk de de eerste drie apps nog op de achtergrond hebben, en vervolgens een veelvragende app op de voorgrond draaien. Top.
Pluspunten
Schermresolutie, video- en foto kwaliteit, accuduur, processor, opslag, RAM
Minpunten
Bij een veelvragende app gebruikt hij soms meer energie dan hij kan opladen, en dan valt hij soms nog steeds uit met een kabel eraan
Wanneer je de telefoon uit het doosje haalt, en hem oplaad.
En daarna aan de slag wilt gaan met de telefoon. Voelt echt magisch aan hoe alles snel gaat. Totaal geen storingen of haperingen komen voor tijdens het sliden en dergelijke. Wanneer je dan iets opent, gewoon vlekkeloos gaat alles. Echt de virtuele core die doet echt zijn best. Wanneer je een game wilt gaan spelen THD wat loopt dat soepel zeg, je merkt wel dat de telefoon wat warmer wordt, maar dat moet de pret niet bederven.
Minpunten
Wanneer je naar de winkel gaat om een OneX te kopen/ of op abonnement te halen. En je krijgt het doosje inje handen. Denk je je wel bij je zelf en dit wordt dan zo uitgerolt. Het gammele doosje voelt niet echt high-end aan. Wanneer je dan de telefoon uit het doosje hebt gehaald en compleet hebt opgeladen. En er mee aan de slag witl gaan, is de batterijduur erg kort. Hiervoor moet echt een update gaan uitkomen
Wat een fantastisch toestel is dit zeg! Ik had eerst de SGSII, maar dit is toch wel zo veel beter.
Laten we beginnen bij het scherm. Het scherm is zo mooi dat je het bijna niet kan beschrijven..Maar dat is ook wel te verwachten met een dikke 720p resolutie. Je kan werkelijk geen pixeltje zien, en ook onder een scherpe hoek is het scherm nog mooi.
De camera maakt werkelijk fantastische foto's! Ik wilde eerst nog een Nikon camera gaan kopen, maar dat is nu helemaal niet meer nodig. De camera maakt erg goede foto'tjes, maar de grootste verbetering is de camera software. Er is helemaal geen shutterlag en de foto en filmen knopjes staan gewoon naast elkaar. Dat is nog eens handig.
Het design vind ik prachtig, en tja, het oog wil ook wat.
Ik...
Ik heb geprobeerd een review te schrijven voor iemand die een nieuwe telefoon zoekt. Ben geen "echte" reviewer, wel een ervaren gebruiker ... Heb hem zelf een week gebruikt en daarna heeft mijn vrouw er mee gespeeld. De review houdt rekening met bevindingen van beiden. Eerste gezicht Mooi vormgegeven toestel, ligt prettig in de hand, zeer licht gewicht. Heb je kleine handen, is het toestel net te groot om gemakkelijk de aan/uit knop cq de volume knop mee te bedienen. Scherm is geweldig, heel helder, grote kijkhoek, ook bij vol daglicht nog steeds goed leesbaar. Hij zal alleen niet in elke broekzak passen. Mijn vrouw Het toestel werkt erg intuïtief, ook de gebruikersinstellingen kun je snel terugvinden. Het is me alleen nog...
Algemene beoordeling Ik hoorde bij de 25 gelukkigen die op 2 april bij tweakers.net de nieuwe HTC One X mochten komen uitproberen. Na bijna twee weken met het toestel gewerkt en gespeeld te hebben is het nu tijd de review in te leveren Om deze review van de nodige structuur te geven zal ik per categorie mijn overwegingen opsommen. Over het geheel vind ik het een mooi toestel dat vlot reageert en prettig in de hand ligt. Featureset De belangrijjkste features van de One X zijn het grote scherm, zowel in afmeting (4.7") als in pixels (HD Ready) en de quad-core NVidia Tegra 3. Alles bij elkaar kan het toestel zich meten met de laptop van m'n werk Bereik Over het bereik heb ik eigenlijk geen klachten, ik bel niet heel...
Pluspunten
Groot, helder scherm
snel
lichtgewicht
Minpunten
moeilijk met een hand een sms/email te versturen.
emailclient geeft niet alle mails makkelijk leesbaar weer, vaak is de tekst te groot, waardoor je moet scrollen
Sinds 31 maart heb ik een One X in gebruik. Mijn oude HTC Desire was aan vervanging toe en mede door het mooie design en het sprankelende scherm ben ik overgegaan op de aanschaf van de HTC One X. Eerst overwoog ik te wachten op de opvolger van de Samsung SII maar de previews en de hands-on maakte mij daverend enthousiast over dit toestel.
Het toestel is bedoeld voor dagelijks gebruik. Ik studeer en gebruik het dan ook, naast mijn Samsung Galaxy Tab 10.1, voor onderwijsdoeleinden. Daarnaast ben ik actief voor meerdere verenigingen waarvoor ik veel moet bellen, e-mailen en Whatsapp'en.
De One X verhoudt zich goed tot zijn concurrenten op dit moment. Het is vooral op het gebied van het scherm erg superieur. Ik heb het nog niet zo scherp...
bijna 6 jaar oud en mijn M8 stopte ermee en na bijna 2 jaar in het stof gewoon weer werken en ook nog steeds goed alleen geen 4G dus toch maar een nieuwe telefoon besteld maar wetend dat er een betrouwbare reserve klaar ligt
Inmiddels al ruim twee jaar plezier van. Kan alles wat ik er mee wil doen. Wel een keer probleem gehad met de Wi-Fi antenne, dat moest gerepareerd worden. De telefoon- / 3G-ontvangst zou overigens ook wel wat beter mogen.
Pluspunten
Goede bouwkwaliteit
Minpunten
Wi-Fi antenne kan vrij gemakkelijk vervormen bij teveel druk op achterkant, wat de ontvangst reduceert tot nagenoeg nul
Ontvangst zou in het algemeen wel wat beter mogen
Cameralens erg gevoelig voor krassen, mede doordat deze wat uitsteekt
Goede telefoon die erg snel is en lekker in de hand ligt. Het scherm is ontzettend mooi en de HTC skin is mooi light, waardoor er nooit haperingen zijn. De kleurweergave is perfect.
Pluspunten
Mooi scherm
Snel toestel, met alle updates wordt het toestel nog sneller naarmate het ouder wordt
licht toestel
Erg goede afwerking. Kwalitatief erg goed
Ligt heerlijk in de hand en kan goed tegen een stootje
Voor de leeftijd een goed geluid van de speaker
Minpunten
Slechte batterij
Camera is van slechte kwaliteit
De front facing camera is ook erg slecht, zeker bij donkere foto's
Na 3 jaar in gebruikt te hebben gehad kan ik concluderen dat dit een ijzer sterke telefoon is. Enige wat mij stoorde was het slechte wifi bereik. Anders dan dat, dit is de "nokia" onder de smartphones. Niet kapot te krijgen !