Door Luke van Drie

Teamlead Mediateam

HTC One X

02-04-2012 • 09:00

88 Linkedin

HTC-directeur Peter Chou kondigde op telecombeurs Mobile World Congress de eerste toestellen van het 'vernieuwde' HTC aan. De toestellen werden, mede door de bijdetijdse specificaties en het vernieuwde design, goed ontvangen - maar daarmee heeft HTC zijn klanten nog niet terug. De komende maanden zullen uitwijzen of het bedrijf de juiste keuzes heeft gemaakt. Tweakers.net bekeek alvast of HTC met de gloedjenieuwe One X op de goede weg is. De geschreven review vind je hier.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (88)

Wijzig sortering
Hm, kennelijk staan hier weer andere reacties dan onder de schriftelijke review, maar voor de goede orde: er zit dus een foutje in deze video review. De foto's tijdens het filmen zijn weldegelijk full size, en geen stills, aldus dit bericht in reactie op mijn vraag nav dit artikel.
Ook ik word er niet warm of koud van. Een niet vervangbare accu is voor mij zoiezo een nee.
Verder klinkt het meer als een antwoord op de Galaxy SII en ik verwacht dan ook dat de SIII hier overheen gaat met prestaties en futures.

Voor mij in ieder geval geen HTC zo lang er een vorm van sense op draait.

[Reactie gewijzigd door CILLER op 2 april 2012 09:15]

En waarschijnlijk heeft de SIII ook geen verwisselbare accu, want smartphones worden steeds dunner gemaakt, waardoor er simpelweg geen ruimte meer is voor een losse accu.
Als je perse een HTC met vervangbare accu wilt, kun je altijd nog de One V kopen.
ben ik het niet mee eens.
als je de telefoons namelijk open maakt zie je dat er zelfs ruimte is om een kap ov er de accu te plaatsen wat betekend dat er nog speling zat is om een verwiselbare accu te plaatsen (dit hoeft namelijk zoiezo geen extra dikte te veroorzaken het zijn immers nog steeds gewone accu's onder het afdek kapje!
als je het mij vraagt is het niks anders dan een manier om meer telefoons te verkopen.
veel mensen zijn namelijk te lax om een telefooon van 300 euro te repareren en kopen gewoon even een nieuwe.
en dat is kassa voor de fabrikanten waar ze voorheen met geluk ee nieuwe accu verkochten and er al niet een 3rd party ingestopt werd.
een echte rede om er een niet verwisselbare rede in te stoppen is er gewoon niet!.

bij de experia S werd de nfc als excuus gebruikt en het sneller laden maar bijde zijn ontkracht omdat de nfc makkelijk een andere lokatie kon krijgen (hoger of lager zodat er een verwisselbare accu inkon).
en de accu is gewoon een standaard accu onder een afdek kap (waar de nfc opzit dis dus verplaatst kan worden.

http://www.youtube.com/wa...er_embedded&v=4lHsfARv_0Y

[Reactie gewijzigd door computerjunky op 2 april 2012 15:42]

waarom word hier een mening weg gemod
ook al is deze negatief over het product blijft het een mening en daar voor is tweakers
speculeren over een product is niet ongewenst |:(

omgekeerde wereld hiero bij tweakers
Maar kunnen jullie nou geen reviewer/journalist vinden die niet zo gruwelijk lelijk is en zo ongemakkelijk praat?
Nope. Als je tips hebt voor mensen die we hiervoor zouden moeten aannemen, horen we het graag.

Misschien ook punt van overweging: ik ben ooit aangenomen voor het schrijven van artikelen, nooit voor het presenteren van video's. We zijn simpelweg in het diepe gegooid. We kiezen ervoor het zelf te doen om het authentiek en eerlijk te houden. De geschreven review is immers ook mijn beoordeling. We hebben overwogen video's te laten doen door een n00b met goede looks, maar dat past niet bij T.net en levert vermoedelijk alleen hilarische situaties op vanwege de vele technische termen.

Overigens is je reactie uiteraard ver onder de gordel en het is niet de manier waarop we willen dat op Tweakers.net mensen met elkaar omgaan. Wellicht dat je erover na wilt denken om voortaan je punt te maken zonder mensen voor het hoofd te stoten.
Nogmaals mijn excuses via deze kant, het was niet de bedoeling je te beledigen.

Echter, je punt van overweging gaat natuurlijk niet op. Dat jij bent aangenomen om artikelen te schrijven en nu voor de camera staat kunnen wij niet echt iets aan doen he. En dan daarbij, je hoeft het niet te doen. Je moet immers artikelen schrijven, je hebt daar zelf willen gaan staan voor die camera. Natuurlijk was mijn opmerking onder de gordel en daarvoor de excuses. Maar ben er wel van bewust dat als je er gaat staan, dat je dan commentaar kunt verwachten. Een dikke huid is dan dus een vereiste. Daarmee praat ik mijn reactie niet goed, maar als je er niet tegen kunt moet je lekker blijven schrijven, want ik zal echt niet de laatste zijn...

Overigens respect dat je geen Noobs gebruikt. Maar dat wil niet zeggen dat iedereen maar voor de camera moet gaan staan. Voor jullie game reviews hebben jullie bijvoorbeeld Paul Hulsebosch, die heeft echt een camera uitstraling en is zeker geen noob.. Die combinatie maakt hem echter wel zeer geschikt. Dat is niet iedereen gegeven...
Dat jij bent aangenomen om artikelen te schrijven en nu voor de camera staat kunnen wij niet echt iets aan doen he. En dan daarbij, je hoeft het niet te doen.
Klopt. Maar ik heb de keuze gemaakt het wel te doen. Ik wilde graag de toestellen tonen op video en dit is binnen Tweakers.net the way to go.
Maar ben er wel van bewust dat als je er gaat staan, dat je dan commentaar kunt verwachten. Een dikke huid is dan dus een vereiste.
Zonder dikke huid word je ook niet aangenomen voor het alleen schrijven van artikelen. Geachte Redactie - ons forumonderdeel om aan te dragen waar redacteuren de fout in gaan - is een benadering die haaks staat op de 'wegmoffel'-procedures die andere media hebben. Het lezen, bijhouden en reageren in Geachte Redactie is een verplichting voor ons. En ik ben daar ongelofelijk blij mee: zo worden wij gedwongen zorgvuldig te werk te gaan en bij veel andere media ontbreekt die prikkel.
Voor jullie game reviews hebben jullie bijvoorbeeld Paul Hulsebosch, die heeft echt een camera uitstraling en is zeker geen noob..
Klopt, Paul doet voor games wat ik voor smartphones doe.

Het is jammer als je vindt dat het mij niet gegeven is. Uit de reacties op te maken zijn er mensen die er net zo over denken, maar anderen lijken er juist weer anders over te denken. We zullen zien :)
Oh, begrijp me niet verkeerd, ik vind dat tweakers uitermate goed omgaat met zijn achterban en zowel kritiek als complimenten.

En ik gun jou persoonlijk het van harte, ongeacht mijn mening over hoe ik vind dat je het doet. Er zullen altijd voor en tegenstanders zijn natuurlijk. Je maakt in ieder geval wat los en het wekt veel reacties op. Ook geen slecht resultaat lijkt me :).

Succes met de toekomstige reviews, ik zal ze ondanks mijn mening gewoon bekijken!
Ik denk dat je de doelgroep van Tweakers.net verkeerd in schat. Als ik een mooi koppie met een mooi figuur wil dan kijk ik wel naar MTV. :) Ik vind het een prima presentatie! En de review was prima in orde dit keer.
0Anoniem: 27665
@cmegens2 april 2012 10:25
Vindt juist dat hij duidelijk spreekt en goede toon die niet snel tegenstaat.
Heel geschikt voor commentator vindt ik dan, anderen vast ook anders stond hij er niet.
Zo is het. Ik vind de stem heel prettig en rustig, goed te verstaan en mooi Nederlands - maar ook de technische termen tussendoor komen er lekker vloeiend en goed uitgesproken uit. Presentatie is prima, en de looks van het apparaat ook - daar moest ik toch naar kijken?! ;)

Ik mag hopen dat tweakers het een beetje authentiek wil houden, en niet een blik 'babes' opentrekt voor dit soort filmpjes. Wie dat zo nodig wil zien heeft plenty keuze uit andere sites (.xxx bijv.).
Wat een reactie zeg cmegens... Ik neem aan als je nog eens rustig nadenkt over je reactie dat je dan toch wel even gevoelens van schaamte krijgt over je reactie.

Ik heb persoonlijk duizend keer liever Gollum himself als hij een goede review kan doen dan een model die deze telefoon geweldig vindt omdat je in de weerspiegeling zo goed je haar kan doen.

Ik kan me dan ook echt niet vinden in jouw reactie/mening. Behalve dat ik het er inhoudelijk niet mee eens ben is jouw reactie ook nog eens kwetsend richting deze man. Terwijl deze man zijn werk, voor zover ik kan beoordelen, uitstekend doet. Hij geeft de voordelen en de nadelen van het toestel en een eindoordeel. Wat wil je nog meer? Dat hij knapper is? Dan zou ik je de tip willen geven om te proberen voorbij het uiterlijk van mensen te kijken en mensen te beoordelen op inhoud.

/rantoff
Sorry dat ik het zeg maar ik ben het deels met cmegens eens.

Een videoreview moet prettig zijn om naar te kijken. Als het niet het uiterlijk van de reviewer is dan moet het wel een goed product zijn en moet het product op een juiste manier in beeld komen. Maar om nou over de 5e low energy core te beginnen en dan een opname instarten van een game? Sorry maar wie heeft daar voor gekozen. Het taal gebruik is ook dramatisch slecht en daarnaast het feit dat deze persoon,voor mij, geen fijne stem heeft.

Dan de inhoud van de tekst. 4 cores volop gebruiken om een app snel te kunnen installeren? Wat voor cores zijn het 8086 cores? Ter verduidelijking. bij gebruik van 4 8068 cores ten opzichte van 1 of 2 8068 cores kan ik nog voordeel zien in de tijd dat een programma geïnstalleerd zou worden. Maar het verschil in installatie tijd zou naar mijn idee nihil moeten zijn van een 1GHz Tegra 2 ten opzichte van een 1.4GHz Tegra 3. Vandaar ook mijn volgende opmerking over opslagsnelheid. Volgens mij zijn het geheugen en de CPU kracht van een android toestel niet de bottleneck maar het opslagmedium. "Het beeld van het toestel is best wel heel erg mooi." wordt er in de review gezegd. Sorry maar volgens mij is dat het zelfde als "De beeldkwaliteit is niet beter dan wat je tegenwoordig mag verwachten." Wie heeft zijn tekst geschreven, want een tweaker die zo'n apparaat reviewt en echt enthousiast zou zijn zou dat soort uitspraken niet doen. En een tweaker zou al helemaal niet aankaarten dat 4 cores nodig zijn om een app snel te installeren. En het gebruik van 4 cores kost veel accu? Wat is dat voor uitspraak? Ter verduidelijking. "Het gebruik van 4 cores vraagt veel van de accu." of "Het gebruik van 4 cores kost veel energie." waren beide een betere uitspraak geweest. En zo kan ik nog wel een paar voorbeelden noemen.

Dus met de inhoud van deze review had ik liever een dom blondje met een lekker koppie gezien, dan had ik de brakke inhoud van de review nog op de koop toe genomen.

Onderstreepte stukjes toegevoegd ter verduidelijking.

[Reactie gewijzigd door amiganut op 2 april 2012 11:11]

Zo kan het ook:
http://www.theverge.com/2012/4/2/2919202/htc-one-x-review

En nu niet zeggen dat theverge veel groter is dan tweakers, want dat is een keuze! The Verge is immers nog geen jaar oud....
Het opvallendste verschil vind ik nog wel dat bij the verge de presentator niet constant groot in beeld is en zo moet het naar mijn mening want het gaat om die telefoon.
Wat voor cores zijn het 8086 cores? Volgens mij zijn het geheugen en de CPU kracht van een android toestel niet de bottleneck maar het opslagmedium.
Je punt ontgaat me.
Het beeld van het toestel is best wel heel erg mooi." wordt er in de review gezegd. Sorry maar volgens mij is dat het zelfde als "De beeldkwaliteit is niet beter dan wat je tegenwoordig mag verwachten."
Het is wel beter dan wat je tegenwoordig verwacht.
Wie heeft zijn tekst geschreven, want een tweaker die zo'n apparaat reviewt en echt enthousiast zou zijn zou dat soort uitspraken niet doen. En een tweaker zou al helemaal niet aankaarten dat 4 cores nodig zijn om een app snel te installeren.
Het is niet nodig: een HTC Hero kon met een ARM11-core al apps installeren. Maar hij gebruikt vier Cortex A9-kernen op 1,4GHz volop om een app te installeren. Geen vermoeden: gewoon een feit dat we hebben waargenomen tijdens de reviewperiode.
En het gebruik van 4 cores kost veel accu? Wat is dat voor uitspraak?
Er is een duidelijk verband tussen het gebruik van de vier cores en de snelheid waarmee de accu leeg gaat. Zie daarvoor onder meer onze accutesten.
Dus met de inhoud van deze review had ik liever een dom blondje met een lekker koppie gezien, dan had ik de brakke inhoud van de review nog op de koop toe genomen.
Ik ben in elk geval blond - zij het donkerblond ;)

[Reactie gewijzigd door arnoudwokke op 2 april 2012 10:44]

Hoe ongelooflijk bot kan je zijn man, die kerel doet het prima. Helder verhaal, duidelijk verteld.
Hahaha moest wel lachen om deze opmerking, maar het maakt niet zoveel uit. Tweakers = run by geeks.
wat is er nu weer mis met die gast, tenzei je homo of vrouw bent kijk je naar de telefoon en niet naar de gast die hem presenteerd, net alsof helga van leur (die het weer doet) er zo hot uit ziet, of peter notwatteef, of patty van shownieuws??

blijkbaar is in het ECHTE tv land uiterlijk al niet heel belangrijk, moet dat op tweakers.net dan wel .... of wacht had je verwacht dat je eens lekker met je rechter hand bezig kon? ja dan valt een vent op de buis al snel tegen inderdaad,

maar goed geen nood er is genoeg gratis pron op het internet
0Anoniem: 384777
@cmegens2 april 2012 11:33
sjonge wat een reactie zeg. Wat maakt het nou weer uit hoe hij eruit ziet... Die jongen is hartstikke goed in zijn werk.

Erg goeie review overigens!
Ik begrijp niet waar mensen vandaan halen dat de camerakwaliteit bagger zou zijn. Ik heb dit toestel sinds zaterdag in mijn bezit en ik ben absoluut positief verrast.

Het scherm van de telefoon is extreem helder en de beeldkwaliteit is fantastisch, je ziet geen pixels meer zoals vaak het geval was bij voorgaande HTC toestellen.
Verder draait de telefoon erg soepel en heb ik het gevoel dat qua baterijduur behoorlijk is geoptimaliseerd in dit toestel, ik heb hem dit weekend bijna non-stop kunnen gebruiken nadat ik hem zaterdag uit de lader had gehaald. (Toen ik hem zondagnacht in de lader stopte had hij nog een halfvolle batterij over).

Daarnaast vind ik, zoals ik al aangaf, de camerakwaliteit gewoon goed. Ik heb al meerdere foto's gemaakt, zowel bij veel als weinig licht en ze zijn echt haarscherp. Ook de feature om 20 foto's te schieten in een aantal seconden werkt echt zeer goed. Het filmen heb ik overigens nog niet geprobeerd, dus daar kan ik nog niks over zeggen.

Nadeel is inderdaad wel dat de batterij in het toestel verwerkt zit. Ik heb ook nog niet echt kunnen vinden hoe je dit toestel zelf open zou kunnen krijgen (bijv als je je scherm wilt repareren). Maar tegenover alle mooie features van deze telefoon neem ik dit maar voor lief. Zoals hierboven al vernoemd zit er 2 jaar fabrieksgarantie op het toestel en heb ik in het verleden nog nooit binnen 2 jaar een accu moeten vervangen.

Ik ben in ieder geval zeer tevreden!
Het nadeel dat de batterij niet meer verwisselbaar is, is gelijktijdig ook weer een voordeel. Hierdoor gaat de accuduur aanzienlijk vooruit. Het is dus het één of het ander.
waarom gaat de accuduur vooruit van een niet verwisselbare accu?
ze hebben de experia S ook opengesloopt en daar zat uiteindelijk een gewone accu in !
dus de claim van sneller opladen enzo ware op gebakken lucht gebaseerd omdat er simpelweg niks anders was.
Ik begrijp het ook niet echt want de meeste reviews laten juist zien dat hij goede foto's neemt. Maar ik denk doordat hij zegd dat het niet de allerbeste camera is, dat mensen dat meteen zien als een slechte camera.
Even omfg over de opmerkingen over de presentator.
Persoonlijk is voor mij het belangrijkste dat die weet over wat die praat.
Rest interesseert me niet.
Btw, over irritante presentatoren gesproken, kijk eens naar League of Legends, van die Freek en die andere wordt ik compleet knetter.

Over het toestel:
Knap toestel !
Er wordt bij htc wel eens wat gezaagt over de hardware specs versus samsung of andere.
Maar Sense vs Touchwiz (of in het verleden stock android) is voor mij een gemakkelijke keuze.
Ik vind sense enorm lekker lopen qua interface. Jammer dat het soms wat zwaar was.
Als je het beu bent plaats je er zelf gewoon stock android op, dus ik zie niet in dat dat voor een tweaker lezer een probleem zou mogen zijn in keuze . . .

Ook qua bouwkwaliteit vind ik htc de concurrentie wel overstijgen. Kijk naar de mooie plastieken samsung sII, een toestel van 500 euro waar een plastiekje hangt als acherkant, komop . . .

Persoonlijk vind ik hem wat groot, en vermits de S3 ook zo groot gaat worden gaat het voor mij de HTC one S worden, die zich gemakkelijk meet met de S2 maar uit een unibody bestaat (woooo, bouwkwaliteit +1).
Lees de engadget review eens over de One S.. zeker niet de mindere van de One X (alleen het pentile scherm :( )
Samsung's bouwkwaliteit ga je wel waarderen nadat je een SGS2 van 2m laat vallen of lanceert bij het opmaken van het bed omdat die daar nog ergens verstopt lag. Maar ja Sense mis ik wel heel erg na een jaar Samsung
Mooie telefoon, ik ben erg benieuwd naar de echte prestaties van de Tegra. (en daar kom je alleen achter door m zelf in handen te hebben).

En ik dacht dat niet-vervangbare batterijen verboden waren door de EU? Slechte ontwikkeling in ieder geval! Toch het eerste onderdeel dat meestal bezwijkt.
Het moet alleen makkelijk weg te halen zijn om te kunnen recyclen. Reparatiecentra kunnen het wel. Maar de consument niet. En kennende de markt komen er wel van die hoesjes met ingebouwde batterij.
Waarom maken mensen zich zo veel zorgen over die niet vervangbare accu?
Even serieus, wie heeft er wel eens binnen 2 jaar (abonnementsperiode) de accu vervangen? En dan nog, als de accu kapot is dan draait HTC op voor de kosten aangezien er gewoon 2 jaar garantie op zit.

Voor de rest... erg leuk mobieltje, qua uiterlijk een erg grote verbetering, maar wat ik liever had gezien is dat de telefoon wat dikker was en dat de accu wat langer mee gaat.
Maar goed, de meeste mensen zeggen hoe dunner hoe beter dus het zal wel niet zo snel gebeuren.
Er zijn nu eenmaal mensen die niet een abbo/toestel combo aanschaffen maar een los toestel en een sim only abbo.
Voor mij is dat (a.o.) omdat ik vind dat een telefoon langer mee moet kunnen dan die 1 of 2 jaar van een abbo.
Een niet-vervangbare accu wordt dan een nadeel.
Het enige voordeel is dus een beter scherm. Daar ga je de massa's klanten niet mee binnenhalen.

Mbt. de video; ik zie de toegevoegde waarde niet tov een geschreven review. Als je gebruik wilt maken van video, doe dan ook dingen die je niet in geschreven vorm kunt doen. Er staat nu iemand met een telefoon in de hand te vertellen; that's it. Laat de telefoon dan 'in actie' zien door (het scherm vd telefoon direct in de video te plakken is vast wel mogelijk zoals AirPlay) gebruik te maken van apps. Hoe snel kun je iemand bellen vanuit lock stand? Hoe makkelijk en snel werkt het toetsenbord? Laat zien hoe (snel) je vanuit lock stand een foto maakt en deze op FB/Twitter zet. Hoe handig werkt de mediaspeler? Hoe intuïtief werkt het apparaat? Allemaal zaken die je in een video kunt laten zien ipv. te vertellen over een 4-core CPU (lekker boeiend als bovenstaande zaken goed werken en je dit kunt laten zien). Tegenwoordig zijn de technische specs ondergeschikt aan functionele specs, dus speel daar op in.

Zie dit als een onderbouwde mening om jullie videoreviews naar een hoger niveau te tillen.
Dat vond ik nou ook, vond het een goede review maar de porten werden niet goed laten zien en niks werd er gezegd over de pogopins op de achterkant.
Dat zijn juist de dingen die je in een video review goed kan laten zien.
Hmm, deze review veranderd eigenlijk niets aan mijn visie over HTC toestellen. Snelle toestellen met fijne bediening, maar slechte camera en videocamera beeldkwaliteit. Als ze nog steeds dezelfde speakertjes en mics gebruiken zal dat ook niet verbeterd zijn. Blikkerig geluid en slechte kwaliteit geluidsopname. Nokia en Sony doen dit beter.

Neem dan de prijs: 550 euro? Erg duur dus.

[Reactie gewijzigd door Nollekeuh op 2 april 2012 09:18]

Volledig mee eens! Toen ik nog een HTC had was ik volledig van het kamp: camera op je telefoon, leuk, maar het kan lang niet op tegen de simpelste compactcamera's. Nu heb ik een Sony Xperia S, en maak veel meer foto's. Puur omdat deze van superkwaliteit zijn. Ik ben inmiddels om: geef mij maar een telefoon met een goede camera, maar iets mindere specs.
ik heb nog een desire HD en ik weet nu al dat ik hem ga opgebruiken, het is gewoon een leuk toestel met een groot scherm en de cpu is snel genoeg, - persoonlijk zie ik ook het nut niet van toestellen met nog meer cpu power en nog minder accu-duur, ik ben nu al aan het overwegen om een grotere accu aan te schaffen (al is dat wel een behoorlijk gezoek - vind maar eens een betrouwbare - naamaak accu waar men niet liegt over de specs)...

mijn punt is, waar is de tweak mentaliteit heen, als xp niet snel genoeg was kocht je ook geen nieuwe pc, neej je tweakte het ding naar oblivion, of installeerde zelfs een ander os ...

waarom kan dat niet met je telefoon, heb je werkelijk elk jaar een nieuwe nodig ook al is de oude nog lang niet kapot... dat is toch geen tweaken, meer dat is gadget verslaafd zijn en naar mijn gevoel het zelfde als je baas die loopt te pronken met zijn nieuwe iphone 8 zonder dat ie ook maar 1 smartphone (zelfs geen email) feature gebruikt....
Ik heb de Xperia Arc en deze discussie over tweaken is vaak naar voren gekomen. De stock rom is bij deze gewoon erg goed. Andere custom roms hebben wat voordelen, maar vaak moet je dan essentiele functies missen of is bijvoorbeeld de camera software slecht. Dan is het aan de gebruiker de keuze of je dat wilt missen, in het geval van de Arc niet. De camera is erg goed en dat wil je ook volledig kunnen gebruiken.
Zijn er geen mugen power accu's voor je desire HD?
Zou het toestel dan geen voorzieningen hebben om HD telefonie te ondersteunen? Ik verwacht dat dat wel standaard aanwezig zal zijn met een enorme geluidsverbetering tot gevolg als je belt over een netwerk dat dit ondersteunt. (in NL alleen nog KPN, in het buitenland ondersteunen veel meer providers HD telefonie.)
Ik denk dat voornamelijk de speaker zelf bedoeld wordt. Als je studiokwaliteit audio afspeelt via slechte speaker klinkt het ook slecht, hoe goed de ruisonderdruk ook werkt bij HD voice.
Het is wel heel erg makkelijk om dit toestel af te kraken zonder dat je hem in je handen hebt gehad...
Daarnaast is er nog helemaal niets gezegd over de SIII wanneer dit uit komt of sowieso wat voor specs die heeft alleen geruchten.

Ik vind het persoonlijk op dit moment het mooiste toestel met de beste specs wat HTC ooit op de markt heeft gebracht. Met name de vormgeving van het toestel is erg goed, je voelt gelijk dat alles heel erg plat is en toch voelt het toestel nog goed en robuust aan. HTC heeft qua verpakking alles op eco wijze gedaan, grappig om te zien dat er nog zoveel in zo'n klein mooi doosje past.

Overigens ik heb zelf een iPhone 4 en heb verder totaal geen belang bij het aandeel HTC. Mij viel de Sensation (XE) en XL zwaar tegen, maar dit toestel komt heel erg in de buurt van perfectie.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee