Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
CWG
27 december 2012 Rapporteer

Inleiding
Na een gruwelijk verouderde set van philips (ergens op de kop getikt) werd het weer eens tijd voor iets nieuws. Nu ben ik niet de geluidspurist bij uitstek maar kan ik wel genieten van goede kwaliteit muziek en filmgeluid.
Uitganspunten
Een simpele maar kwalitatief redelijk set voor mijn pc boven (beetje gamen en muziek luisteren).Betaalbare kwaliteitEen nette set zonder subwooferAlgemeen
De set is netjes verpakt afgeleverd. Hoe de set in de doos zit is erg netjes. Een soort stofzak over de speakers en stevig vastgezet.
Vormgeving
Het is een vrij forse set, maar dit is door de kwaliteit van het geluid goed te verklaren. De set misstaat zeker niet, maar...

Pluspunten

• Klinkt heerlijk
  • Ziet er met stofkap goed uit
  • Voldoende power

Minpunten

• Balansknop voegt niet veel toe

8 maart 2012 Rapporteer

Ik heb dit 2.0 setje aangeschaft als vervanger van een cambridge sound pcworks 4.1 setje dat al ongeveer geel stond te worden hier. Het was 12 jaar oud dus aan vervanging toe. Ik was eerst op zoek naar een 2.1 set en heb serieus de H&K soundsticks 3 overwogen, maar ik heb ze in m'n slaapkamer staan dus ik wilde geen licht. Als snel werd ik gecharmeerd van Teufel. Ik wil mezelf geen hifi junk noemen, maar ik kan zeker het verschil tussen goed en slecht geluid horen, een van de redenen dat ik van m'n oude set af wilde.
Koop
Teufel heeft een uitstekende webshop. Het setje was binnen 3 dagen hier. De speakers zijn wat groter dan verwacht, maar niet storend qua grootte. Ze zijn keurig verpakt en er was dus ook niks mis...

Pluspunten

• helder en goed geluid, bij goed volume
  • prijs
  • verpakking, verzending

Minpunten

• 3,5 mm audio kabeltje
  • trillende bass ontbreekt
  • beperkte feautureset

24 december 2012 Rapporteer

Deze speakerset is OK, maar blinkt niet echt ergens in uit. Jammer dat de stroomstekker soms geen goed contact maakt met de speakers. Als de stroomstekker wél goed contact maakt is het geluid redelijk goed, als hij géén goed contact maakt niet.

Pluspunten

• ruimtelijk geluid
  • mooi bij lage volumes
  • voldoende midbass

Minpunten

• vervorming bij hogere volumes (valt gedeeltelijk te wijten aan een soms slechte connectie van de stroomadapter, die maakt soms geen goed contact met de speakers).
  • (bijna) geen lage basstonen (<60 Hz)
  • geen aparte regeling van bass en treble
  • bouwkwaliteit: je mag verwachten dat de stroomstekker goed contact maakt met de speakers.

3 van 5 sterren (Voldoende)

25 februari 2014 Rapporteer

14 oktober 2013 Rapporteer

31 maart 2013 Rapporteer

14 april 2012 Rapporteer

12 april 2012 Rapporteer

25 januari 2012 Rapporteer

Teufel Concept B 20

Heb jij ook een Teufel Concept B 20?