Tweakers
Tweakers
Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig. Lees verder »
Na enige tijd in twijfel te hebben gezeten welke behuizing ik zou aanschaffen heb ik gekozen voor de Antec Eleven Hundred. Dat vond ik een ideale kast voor mijn huidige pc en voor de upgrades die ik de komende maanden nog ga uitvoeren.
De inhoud van de doos bestaat uit natuurlijk de behuizing mat daarin al standaard 2 fans in gebouwd. Op de bovenkant zit 1 grote 200mm ventilator. En aan de achterkant zit 1 120mm ventilator.
Op het frontpaneel zitten de gebruikelijke audio aansluitingen, 2x USB 2.0 en 2x USB 3.0.
In de behuizing passen de volgende maten moederborden: ATX, EATX, Micro-ATX, XL-ATX. Zelf maak ik nu nog gebruik van Micro-ATX dus heb een vrij lege kast. Binnen paar maanden is de bedoeling dat ik verder ga upgraden en dan neem...
Na lang rond te hebben gekeken voor een goed kast voor mijn nieuwe pc viel mijn oog op de Antec Eleven Hundred.
Dit kwam ook mede door de BBG van September 2012.
Ik was wel een beetje verrast van de grootte van de kast, maar dat bleek al gouw een zegen te zijn.
Er is genoeg plek om al je spullen netjes in te bouwen en er is nog ruimte over!
Wat ook heel fijn was was de ruimte voor je cablemanagement achter je moederbord. daardoor kon ik alles mooi wegstoppen en ziet het er strak uit!
Alle drives zijn zeer eenvoudig te installeren in het rack.
Het mooie aan de grote 200mm blue led fan aan de bovenkant is dat hij met een schakelaar aan de achterkant van de case makkelijk uit kan worden gezet.
Er is nog plaats om zelf tot 7 extra fans...
Nadat ik een geheel nieuw systeem heb laten assembleren bleef ik altijd met het gevoel dat er echt een keer een nieuwe kast moest komen… Na een tijdje had ik hem op het oog de Antec Eleven Hundred! Vindt dat als je doet, doe het dan altijd gelijk goed!
Een zeer geschikte kast voor mijn systeem, nadat ik een weekje in bezit ben van de Eleven Hundred valt me op hoe lekker de ventilatoren lopen.
Over ventilatoren gesproken, daarvan zitten er beste jongens in, aan de achterkant een 1x 120 mm en de bovenkant 1x grote 200 ventilator. De ingebouwde LEDs kan je erg handig met een schakelaar aan de achterkant van de kast aan of uit zetten. Natuurlijk ook op de Eleven Hundred zit er een 2 maal 3.0 USB aansluitingen op en 2 maal USB 2.0.
In...